Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ganz Univo műszernek nálam jobb gazdát keresek. Imi65-től kaptam, de úgy érzem egy gyűjtőnél jobb helyen lenne.
Személyes átvétel Pestlőrincen. Posta, Foxpost lehetséges, de a személyes átvételt preferálom, mert szállítás alatt sérülhet.
Ha esetleg elhozod majd, akkor az LG videót elpostáznád majd nekem? Persze , ha neked nem kell.
Ha em fórumtárs visszalépne, én rajongással fogadnám, napi használatra.
Szia!
Egy kis ideig tudod jegelni, akkor jelentkezek érte. Írtam pü-t. Köszi. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2021
Ha abból a holmiból egyszer felkerülne valahogy Budapestre a fekete kamera (csak az objektívje kellene), akkor azt szívesen venném. Ha nem megy, akkor mindegy.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2021
Alábbi cuccok ingyen elvihetők, Budapest, 3. kerületből:
- Winfast TV2000 XP Expert PCI kártya - AMD FirePro 2270 DMS59 512MB videókártya - Pioneer DVR-110D DVD-R/RW meghajtó (olvas, de nem írt nekem (kényszerített 4x írás) - Sony DVD-R DDU1615 meghajtó - Hitachi-LG GSA-H21N DVD-R/RW meghajtó - Sony-NES AD-5200A DVD-R/RW meghajtó - LG GSA-H12N DVD-R6RW meghajtó - Xiaomi Wowstick akkus csavarhúzó + tok (hibás, csak a stick, fejek nincsnek meg) Általában K-Sze-Cs egész nap vagyok elérhető, H-P-Hétvége változó. Nem bánnám, ha valaki egyben vinné
120 db CD nagyrészt írt
kaptam de nem az én világom Bp XIV ker
szia,
tudnál csak a gyári cd-kről képet felrakni?
Parancsolj.
Az írt CD-k között nagyon klassz jazz-ek vannak.
Üdv!
A döglött xiaomi csavarhúzót szeretném kérni ha lehetséges. Köszönöm!
Ha a cimbalmos CD nem hiányozna nagyon, akkor hagyd Zuglóban és hétvégén érte tudok menni. De csak míg átmásolom, aztán visszaadom.
Helló, persze, írj rám és lebeszéljük.
Ha nem megy el egyben, egy videókártyára sima bubis borítékban sima levélként mindig vevő vagyok. Kockázat nélkül nincs győzelem!
Ha nem postázol, az sem baj, van már itthon úgyis elég
Végülis igen Meglátom, csak ha ténylegesen megyek posta felé, de elég ritka gyümölcs
én vasárnap késő délután tudok menni értük. Addig át tudod másolni?
Szia, ha jövő hétig tudod tartani akkor érte mennék-
Semmi akadálya. Írj majd üzenetet, amikor jönnél érte.
120 db CD nagyrészt írt
Szia! Köszönettel, elhoznám a maradékot.
elhozom,mert nekem sincs sok időm mászkálni érte de ha szeretnéd, lemásolom neked.
Akkor legalább egyszer végre láthatjuk granpát zenét hallgatni.
Merthogy két dolgot utál szivből és igazán, a zenét és a rádiót.
rajtam nem fog múlni , de még várom a válaszát
|
Bejelentkezés
Hirdetés |