Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
LOL!!
Ezt egy időben én is bevezettem, ma már nincs jelentősége, álltalában én vagyok a sereghajtó
Bocs, feltartottam granpa pajtásunkat, a reggeli ébredése így nem garantált
![]() Hibás switch elvihetőMár nem emlékszem mi a baja. csavarok és tartófülek nélkül.Gigás és menedzselhető. Posta: ok, ha nem sürgős. Bp. XVI. A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2025
Eredeti doksik, hátha valakit érdekelnekRA 6380S Cleopatra eredeti, némileg viseletes kapcsolási rajza és egy Microchip PIC katalógus régről.Szívesen elpostázom ha nem sürgős. 3db laser scanner és 3 db kétsoros kijelzőIngyen elvihető HP LaserJet 4100-ból bontott 3db laser scanner egység és 3db kijelző. (Ez utóbbiakon tárolásból adódó kisebb karcok lehetnek.Posta: Ok, ha nem sürgős. Bp. XVI.
3db csomag új helyre költözneSziasztok!Szívesen elajándékoznám ezeket a csomagokat, mert kidobni nincs szívem. Postázás lehetséges, Foxpost is. (Foxpost 2500 Ft/doboz, szerintem posta is kb. annyi lehet.) Komárom - Esztergom megye, Kerékteleki A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2025
Szia! Én szívesen elfogadnám őket.
Üdv! Esetleg ha maradna a kettes csomag,szivesen fogadnám.
Privátban megbeszéljük a többit.
Kettes tiéd, többit privátban!
![]() 3-as továbbra is szabad.
Szia. A Wacom-os a 3-as csomag? Ez esetleg érdekelne is, ha ez az, amit a gugli kidobott
![]() Az olyan rajztábla?
Igen, szerintem az lesz az. Van hozzá két toll, meg azt hiszem az az egér is hozzá tartozik.
Nem teszteltem, nem tudom működik-e. Ha érdekel, írj privátban. ![]()
Írok, köszi
FeleslegesIngyen elvihető a képen látható M202LD01HA tipusú pénztárgép kijelzők !Posta megoldható ha fizeted !
Köszönettel elfogadnám.
Ha előttem foglaló nem viszi akkor viszem.
Kicsit utána néztem, és sajnos nem sok mindent találni erről a kijelzőről, igy átengedném Bagodi-nak a kisérletezést.
Köszönöm!
Azért kísérketezni jó velük, siker az élesztés. Szép kijelzők. Arduinora van program. Csak paraméterezni kell. Nekem már sikerült egyet felélesztenem. Szintén nyamnyam fórumtársunktól ( köszönet neki
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2025
RS232 (soros porton) lehet "beszélgetni" az ilyen kijelzőkkel. Az USART-RS232 átalakító általában külön IC a panelen, és szükség esetén kivehető és/vagy megkerülhető. Tehát egyetlen adatvezetékkel is kezelhető (bár nem merültem el a rejtelmeiben). Nekem is van néhány ilyen kijelzőm, (mondjuk én pénzért vettem), nagyon jól néznek ki, de szinte minden készülékemhez túl nagyok, mert elég ritkán használok ennyire nagy készülékházat.
A hozzászólás módosítva: Márc 25, 2025
Idézet: „nagyon jól néznek ki” Szerintem szinte a legszebbek mindközül. ![]()
Üdv!
Ha esetleg VFD vagy Nixie kijelzők kerülnének hozzád azok érdekelnének. Nagyon kedvelem őket. Köszönöm!
Lehet hogy már nem aktuális...
Tudom, hogy általában sima RS232. Erről viszont egy helyen azt írták, hogy kétirányú kommunikációt használ. Ha mégsem, akkor Bagodi boldog lesz, és én sem leszek szomorú. Mert van még pár egysoros nagy VFD kijelzőm (hasonlók, mint amit múltkor osztogattam), azok sem kerültek még sorra.
Speciális protokollt használnak ezek az IBM-ek általában. Nem meghekkelhetetlenek, de a plug-and-play -től messze vannak azért.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |