Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Idézet: „A CD-rom-ot is olvastam...” Az Granpa mester üzlete. ![]()
Az UFO lámpákra másfél órával hamarabb már jelentkezett Bubuka57.
A Panasonic telefont azért kéred?
Nem tudom csomagszállítóval küldeni. Az elvitelt neked kell megoldani. Csak jár erre valami ismerős.
Szia!
Valahogy csak sikerül megoldani, kis kitérővel, hátha... Boy
Remélhetőleg sikerül. Addig is a tiéd.
LCD TV és monitor alkatrészekVan néhány számítógépes - valójában inkább monitoros elektronikám (de azt sajna nem tudom, melyik szerkezetekhez való),továbbá van két darab TV - egy teljes Orion és egy teljes Samsung (a külső - 19V tápegységes) LCD TV alaplapom. Meg még jó néhány - valójában mindezekhez járulékos elektronika. Akit esetleg érdekelne - valójában már mindegyikük LCD. Továbbá - vihető egy még működő, de nekem már nem kellő MultiSync LCD 1770NX monitor.
LG LCD tv elvihetőSziasztok!Elvihető egy 37"-os LG lcd tv. Hibátlanul működik, de a kijelző bal oldalán keletkezett egy banán alakú sötét folt. Sződön tartózkodik, csak személyes átvétel.
Köszönettel elfogadom.
Köszönettel elfogadom a paneleket mert jó alkatrészbánya.
![]() A NEC monitort viszont átengedem másnak. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2025
Megnyerted.
ElvihetőBékéscsabán elvihető két banános ládányi bontott, zömmel számítógép alkatrész (alaplapok, tápegységek, meghajtók), monitor elektronika, kábelek, ház.ingyen elvihető könyvekBudapest, XVIII. kerületből ingyen elvihető könyvek:- Magyarország történeti kronológiája, - Erdély története, - német-magyar/ magyar-német szótár; Posta, Foxpost: a csomagküldés díjának elutalása után lehetséges.
Valójában nagy kár szétszedni őket, hiszen mindegyikük működik.
Ám aki elviszi - végülis - azt csinál vele, amit akar.
Szia,
Engem érdekelnek. A többit privátban. Köszönöm szépen.
CSaK 1 ötlet: Szerintem a banán alakú sötét folt a féregjárat miatt keletkezett...
![]()
Azt hittem, hogy hibásak, de így sem tiltakozom ellenük.
![]() Lcd tv-k elvihetők, hibásakHibás Lcd tv-k elvihetők Bócsáról.Thomson 32HD5506 , alaplap hibás,kijelző jó Samsung UE55TU7022K, kijelző zárlatos, háttérvilágítás kijelző nélkül megy. BENQ RL2240H monitor, működik, de egy idő után a gombokra nem reagál Thomson 32HC3101, nem kapcsol be. Ha senkinek nem kell, akkor viszem a hulladék udvarba. Postázni nem tudom.
Szia!
A samsungra "alkalomadtán" jelentkeznék. (amikor arra járok el tudnám hozni...)
Szia!
Oké,de ha lehet akkor minél hamarabb, mert már nagyon foglalják a helyet.
Tudod, sajnos nem tudok előre semmit. (,ha megelégeled az időt, akkor lemondok majd róla
![]() Valamilyen procikEgy marék processzor elvihető Bócsáról. Nem tudok róluk semmit,én is úgy kaptam őket. Postázni tudom, de csak egyben.
Szia!
Az Erdély Története érdekelne foxpostal.
Szia
Én igényt tartanék rá ha postázod ! Többit privátba
Szia!
Rendben. Pü-ben add meg az adatokat és küldöm. De mint írtam, az állapotukról nem tudok semmit.
Holnap akár járhatunk is arra, ha Granpa mester úgy gondolja, és reggel fel tud kelni.
8:30 az indulás Rákoshegyről, mert komoly kör néz ki ismét.
Nekem megfelel ha nyamnyam kollégának is jó. De el is küldhetem postán, ha ad adatokat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |