Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv!
Egy Ferm Fmd - 500N típusú eszterga kapcsolójához keresek bekötési rajzot, mert hiányzott a kapcsoló, viszont rajz nincs az újhoz (Hozzá való) ! Ha valaki tud segíteni kérem írjon! Előre is köszönöm!
Egyszerűen "szakadásvizsgálóval" mérd ki…
szia . ha nem akad senki aki segitsen akkor en megprobalok! Dolgoztam muhelyben mint gepeszvill. ahol volt dolgom hasonlo kapcsolokkal. Nekem sem voltak rajzok de a karbantartast el kellett vegezni , boldog..uj ahogy tudsz volt a csatakialtas! Csupan arra kerlek ha nincs mas kuldjel fenykepeket es foleg uzenetben szemelyesen nekem mert csak veletlenul talaltam ta a topikodra .Valoszinuleg meg egyszer nem fogok.Hogy ne legyen baj a forumban se oda is kuld ugyanugy mint nekem! Ha tudok segitek!
Állítsd be a figyelőt, hogy jelezzen, vagy küldjön e-mailt, mert privátban "nem célszerű" ilyesmit intézni. Meg így egyszerűbb is.
Nekem van ilyen gépem. Nem szedtem szét, de a lényeg, hogy a motor indukciós, egyfázisú, üzemi kondenzátoros segédfázissal. Irányváltás is van.
bandras: Olyant kérnék, hogy a géped kapcsolóját ki tudnád "fordítani" és egy fényképet vagy bekötést mellékelni róla, illetve az irányváltóról is mert sajnos az is eléggé szét van csúszva! Ha megoldható lenne azt nagyon megköszönném!
A többiek válaszát is köszönöm!
Üdv!
Csináltam pár képet, talán a vezeték színeiből rájössz valamire.
Kettes képen az érintkezők.... 3 db záró. Nézd meg a számozást a kábelsaruk mellett.
Köszönöm a képeket, nagy segítség, így már sikerülni fog a bekötés, már csak az irányváltóról érdekelnének a bekötési fotók, mivel az sincs meg!
Köszönöm!
Megoldódott! Köszönöm mindenkinek a segítséget! Az irányváltót sikerült kisilabizálnom!
hol kell a figyelot beallitani? es hol jelzi ha kaptam valaszt?
Helló sziasztok segitségre lenne szükségem van egy gyári eszterga gép , 380 as motorral és az lenne a kérdésem hogy milyen tipusu ez a gép és be köthetem 220 voltra? mellékelek egy képet
Bekötheted, de a teljesítmény csökkenni fog. Mekkora motor van rajta?
szia! az a helyzet hogy holnap megyek megnézni mert hirdetve van, pontosan nem tudom! vagy valami infot hogy hol tudok utána járni hogy hogy milyen tipusu gép lehet ez?
azzal tisztába vagyok hogy hogy 380as motor teljesitménye csökken ha 230rol üzemeljük kb a 2/3 ra csökken!
Azt majd valaki más, mer én nem ismerem annyira az esztergákat. Az eladó nem tudja?
telefonon nem tudta megmondani mert egy nővel beszéltem és a férjéé volt, csak nem él már, holnap megyek megnézni, igy tipus számot sem tud meg semmit szinte
Csak akkor lehet átkötni 230-ra, ha 380/220V-os motor van benne. De akkor is frekvenciaváltós táplálást kellene kialakítani.
tegyük fel! van egy sima mezei 220V 1.5KW 11,8A OZF9C 2ND IMI motor olyan inditási árama van hogy nem tudom elinditani csak a szomszédbol, 15 amp biztositék van benn, a 380 as motornak az inditási árama is megnő?
A 380/220-as motor deltában 220-as lesz és így természetesen az áramfelvátele is megnő. Az indítási áram is megnő, de nem számottevően. A konkrét mértékéről ne kérdezz.
Vagyis azt akarom ezzel mondani hogy nem tudok elinditani egy 220 as motort de egy lehet hogy egy 380 ast eltudnák? a teljesitményétöl füg és az áram felvételtöl! ami az adat táblán van áramfelvétel az az üresjárati áramfelvétel??? pl 12A terhelés alatt eszik annyit vagy üresen?
De kettőharmincról szeretnél háromnyolcvanra készült motort indítani terheléssel? Nem fog sikerülni. Az adattáblás áramadat a névleges terheléshez tartozik, nem az üresjárásihoz.
mondjuk esztergálásnál szonte üresen megy a motor csak a forgómüvet kell meghajtani terhelést csak munka közben kap, annyit meg csak elbirna amugy, de lehet hogy kicsi a biztositékom
Ezért kérdeztem, hogy mekkora az a motor.
holnap biztosabbat tudok!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |