Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Hangelnyelő, hangcsillapító Melyik hova?
Lapozás: OK   2 / 2
(#) shalafi.66 válasza (Felhasználó 46585) hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /
 
Csakhogy nem ez lett volna a lényeg, hanem a többi....
(#) karpi válasza shalafi.66 hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /
 
Ki mondta hogy mashol hatnanak? .
En abban a szobaba gyakoroltam es felvetelt is csinaltam ,semmi kongas semmi alohullam .latszik a videon a padlaslepcso alja a dobos mogott/felett .ez valoszinuleg "megtori" visszaverodest .En se hittem hogy enyire jo lessz.Es! az ajto nincs "csillapitva" , az ablakre se lett rateve a szivacsos rama.

A kolegank egy nappalit akar berendezni zenehalgatasra sajat fantaziaja szerint .Az a fontos hogy neki tetszen .Egy hazi cucc se perfekt mid szuksegmegoldas, Addig oruljon az ember mig az aszony ki nem dobja a nagy dobozokat. Idovel megunja az ember es mar nem halgatja a nagy doborgest (ami tulajdonkeppen nem termeszetess dolog) .Ilyenkor az asszony TAMAD..."itt alnak hiaba ..ugypse halgatod mar ezeket..." KIDOBNI ! ! A nagy behemot ladak ki lesznek dobva es icipici szelessavu aranyos hazimozi cucc lessz a vege..hehehehe .Nagy szerencse ha nem hanytorgatja egesz eleten keresztul hogy milyen badarsagokra dobtad ki a penzt.
(Ezert soha se szabad tudja az aszony hogy mi menyibe kerult ! hahaha)

Ugy hogy teljessen lenyegtelen a dolog ugy is rovid eletu lessz.Itt a keszites/epites es bonyolitas a fontos,plusz az aszonnyal a hercehurca..aztan meghalgatja egy ket baratod egyszer ketszer mag lesz beszelve es kesz a varazs elmult .Johet az uj "project"...hehe!
(#) shalafi.66 válasza karpi hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /
 
Biztos hogy máshol hatnak, elég, ha megnézed a max. csillapítható hullámhosszhoz tartozó frekvenciát (4cm). Úgy 5k fölött működik.
(#) (Felhasználó 46585) válasza karpi hozzászólására (») Ápr 7, 2010 /
 
Olyan "szerencsés " helyzetben vagyok, hogy a beépítendő helyiség a tetőtérben van. Miután a térdfalak csak 130 cm magasak, oda nem tudok tenni pl: előszobafalat, mert nem tudnak lelógni a kabátok. Tehát, az előszobafalat, vagy karnisokat, ilyesmit előrébb kell hoznom, hogy meglegyen a legalább 2 m-es belmagasság. Ugyanez a helyzet a konyhapulttal is. Ahhoz, hogy oda tudjak állni a konyhapulthoz, azt is előrébb kell hoznom, vagy lehet a munkafelület akár 120 cm széles is. A gyári meg csak 60 cm. Tehát, a mögötte levő helyet is beépíthetem. Így aztán jó sok hely van, akármilyen hangfalat el tudok dugni, szinte korlátlan méretben. És így nem lesz útban, nem látszik, tehát nem foglal helyet. Ha meg megúnom a dübörgést, - bár nem igazán szoktam dübörögtetni, - akkor sem kell kidobni, legfeljebb ritkán hallgatom. Az A osztályú erősítők is úgy lesznek megcsinálva, hogy lesz rajtuk egy kapcsoló, ami vagy kicsi, vagy nagy áramot állít be. Sokszor csak háttérzenének használom a hifit, ezért nem árt egy kis energiatakarékosság.
Az anyagi része meg nem nagyon érdekes, egyébként is az elektronikából élek, annyi maradék anyag mindíg van, hogy néhány erősítőt összehozzak. Hát, a bútorlapot meg kell venni... Hangszóró van egy jó nagy JBL, még a fiamtól örököltem, aki megúnta a dübörgést, meg vannak kisebb egyebek. Ami nincs, az az idő...
Asszony meg már a múlté, a barátnőm meg szereti a zenét. Hallkan, hangosan, stb. ez nem hiszem, hogy gond lesz.
Következő: »»   2 / 2
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem