Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Köszönöm minden lcm3-at építő fórumtárs nevében!
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, a szünetmentes tápegységemet túlterhelték, és nem bírta, így 4db FET eldurrant, a következő van ráírva: utc 50n06l 54pgcr. Milyen termékkel tudom helyettesíteni? Köszönöm.
Sziasztok,
TLE2426-ot be tudnátok szerezni? "Virtuális földnek" nevezték el; lényegében a ráadott tápnak pontosan a felét hozza létre a kimenetén. Ezzel 1db elemről is létrejöhet a GND,+,- táp egy műveleti erősítős eszközben.
Sziasztok!
UM66T-XXL típusú 1 dallamot játszó IC -ből esetleg tudnátok más típusút is beszerezni, mint a mi kínálatotokban szerepel? Jelenleg csak UM 66T-19L van. Köszönöm.
Tisztelt HeStore. Az oldalon nem találtam ünnepi nyitvatartást. Viszont a bejárat előtt szembesültem vele, egy telefonhívás után, hogy, az ügyfélszolgálat zárva van. Legalább ki lehetett volna írni. Üdv. mikrokapcsolo.
Én is így jártam majdnem, de mielőtt elindultam volna, telefonáltam..Mondjuk ma hivatalosan szombat van..
Így van, nincs speciális ünnepi nyitva tartás, a NEM munkanapokon zárva vagyunk. És ezzel vannak még így páran.
Az egy dolog, hogy az adatlapok mit írogatnak, de találkozott már bárki is másmilyen dallammal, mit a 'Für Elise'? ...
Erre a hozzászólásra gondolva megrendeltem az IC-ket, de a múlt héten felhívott egy kedves hölgy aki azt mondta ilyen nem lesz. Azért győzködtem, hogy ne törölje a rendelést, de most kissé bizonytalan vagyok. Sürgősnek nem sürgős, csak legyen valamikor.
A hozzászólás módosítva: Okt 24, 2014
Szerintem biztosan van, de elég régi IC így szerintem csak elfekvőben lehetne találni. De hátha... Nekem megvan a "Sweet Home" dallamos IC is, szeretném a gyűjteményt bővíteni.
A "Kedves Hölgy" se tudhat mindent . Az IC megrendelve, Hong-Kongból érkezik .... tudjuk milyen gyorsan.
------- UM66T ügyben: mivel valamikor gyártották, biztosra veszem én is, hogy VAN belőle, éppen csak nem kapható az általam ismert helyeken. Tehát ha valaki KAPHATÓ forrással szolgál, arra már én is odafigyelnék.
Köszönöm, akkor nem aggodalmaskodok, hanem várom türelemmel.
Üdv. Érdeklődnék, hogy XLR papa csatlakozó 3 pólusú lengőben lesz e ? Neutrikban találtam de "anya" típusú. köszönöm
A hozzászólás módosítva: Okt 26, 2014
Megérkeztek a LED meghajtó IC-k. Mi megtettük a magunk részét, most Ti jöttök, lehet venni, vinni.
Nekem már jött is üzenet, hogy mehetek érte köszönöm. Csak még nem volt időm, de vagy ma estefelé, vagy holnap feltétlenül megyek érte.
400/12v os 0,5-1- 1,5 W os nyáktrafót be tudtok szerezni ? Néztem már pár helyen de mindenhol csak 230v os primerrel van .
Sziasztok.
Fő kategóriák » Méréstechnika » Mérőtű csoportnak nincsen kicsi képe.
Sziasztok.
32,768 kHz SMD Óra kvarc kristály nagyon nagyon kicsi méretben be tudtok szerezni esetleg? Akkora kellene mint a képen van. kondi mellette 0603 méretű. Köszönöm.
Meg tudod mérni? Ami elérhető lenne, az 5×3,2 mm-es.
Üdv!
A Hestoreban csak azt lehet kapni, ami fenn van a honlapon? Honnan tudhatom, ha kapható, de esetleg nincs fennt a honlapon?
A legegyszerűbb, ha itt, ebben a topikban megkérdezed.
Sziasztok!
Régen vásároltam NSR típusú csatlakozót csak nem mint a linken szereplő 1 pólusút, hanem 16 pólusút, de most nem találom a 16 pólusút. Véglegesen megszűnt a vásárolható csatlakozók közül vagy lesz még elérhető a 16 pólusú csatlakozó? Köszönöm!
Fel teszel itt egy kérdést és kiderül tudnak-e segíteni.
Hát akkor:
Azt szeretném megtudni, hogy elérhető házhozszállítással pár darab 1n34-es dióda, vagy esetleg 1N60-as, 1N270-est lehet-e vásárolni? A válaszokat köszönöm!
Ha bontott OA1182 vagy hasonló Tungsram típus jó helyette, akkor azért kár ugráltatni őket. Eljössz érte, és adok egy tucatot.
Kapni csak azt lehet, ami fent van. Illetve kapni még azt sem, sajnos meg kell vásárolni
Viszont azt, ami nincs fent, de keresitek, igyekszünk feltenni a kínálatba. A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2014
Ha amúgy megfelel az OA1182, akkor az van nembontott is a kínálatban. Nem azt mondom, hogy zsír új típus, inkább antikvitás, de van.
Most már mindegy, lerendezzük privátban. Azért köszönöm a segítséget mindenkitől!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |