Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lehet kapni ajtóra szerelhető kopogtatót.
Szerl: Bocs, ezt akartam linkelni. Vagy inkább ezt? annyi jó ötlet van! A hozzászólás módosítva: Márc 8, 2013
Akkor itt az ideje, hogy az SPI programozhatóságát kibogozd, és tudsz bele még akár ajtónyikorgást is programozni
Egy emberkének a házban kutyaugatás szimulátor szólal meg a lakásában, mikor a csengőt megnyomják. Röhelyes kicsit mindig ugyanazt a hangot hallani. Legalább tehettek volna bele egy random generátort, hogy mindig más fajta kutya hangján szólaljon meg...
A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2013
Légyszíves, az OFF-ot fejezzétek be.
Köszönöm! A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2013
Végül is megoldódott a gong megvalósítási procedúra, gratula!
Szia!
Hát ez jó. Nem tudom, hogy az óra fóbiádat hogyan lehetne még tovább fejleszteni, de biztos találsz még valamit. Mondjuk eszembe jutott, hogy ébresztésként a nyakamba borít egy vödör vizet, arra tuti kikelek az ágyból. (De tényleg jó, ez itt a vicc helye.) A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2013
Szerintem inkább krónikus...
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2013
kezdo vagyok valaki adna valami jo tanacsot mit csinaljak???
Tanuljál sokat,még annál is többet,aztán lehet építeni.
Pl villogót, van is a cikkek között.Alapkapcsolások, harmadik Ping pong villogó.De ez itt OFF.
A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2013
de megadnatok a linket___
Legelső sorban is olvasd el a Használati feltételeket, amelyekben benne van pl. az is, hogy itt ügyelünk a helyesírásra, így különösen a mondateleji, és tulajdonnevek kezdő nagybetűire.
Tessék:Bővebben: Link
De ezt ne itt, mert ennek is van témája. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2013
sziasztok
Az én készítésem a következő videóban látható lézer gép és pár hete lettem kész egy akku regenerálóval amiről még nincs videó de majd azt is közzéteszem lézer házilag. A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2013
Ügyes az a lézer, de a kommentelőknek azért említsd meg hogy egy igazi partylaser 100mW-nál és 30e forintnál kezdődik, és akkor még csak egy sima nyalábot tud vetíteni.
Ja és fába égetni a 150mW is kevés... Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Márc 10, 2013
Nagyon Szimpi! Mivel fújtad le a rezet a végén?
Klassz lett, gratulálok. Mihez készült? Csak nem villanyautót építesz?
Vagy kimaradt a tizedespont
Simpi: jól néz ki!
Üdv ez egy újabb forrasztási gyakorlat termése. Észre vettem én hogy 3 alkatrészt a többihez képest fordítva raktam be ez még az elején volt, mindenre próbáltam figyelni amit javasoltak.
[off]
Áruld el a fehér feliratozást hogyan csináltad?
Igen csak ,hogyan nyomtatott fehérben?
Nem szedte le a papírt a tintáról.
Szita nyomással készül. Csak az volt a feladat, hogy be forraszuk az alkatrészeket. Nyák gyártás majd kicsit később várható.
Ennélbiztosan olcsóbb is a szitanyomattal a feliratozás.
A forrasztási oldalon a lábtávolságok lehetnének egyformák , vagy levágni , hogy kb egyforma legyen. Jól látom , hogy az alkatrész oldalon az L1 induktivitás helyén egy dióda lett betéve vagy ?
Egyébként csak megjegyzem sima fekete lézer nyomtatóval is lehet fehér felirat alapot készíteni.Színessel pláne , de csak feketével is lehet kis logikával.
Beépítettem még 4db 24V 60W-os izzót, így már nem 240W-os hanem 480W-os lett a műterhelésem. A labortápom teszteléséhez kellett mert az 50V 10A-os.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |