Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Most készült el a PT2258-as digitális hangerőszabályzó design nyákmegoldással.
![]()
És élesztve, bedobozolva.
![]()
Gratulálok!
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2013
Igen festve lett. A relék is szürkék lettek volna, de a fehérből pont volt 3db.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 4, 2013
Ez nagyon tetszik nekem! Szép panel így feketén, rendezetten.
![]()
Á jó az így fehéren
![]() ![]()
Már kijózanodtak
![]() ![]() Volna még egy másik verzió is, de ez a gomb már túl nagy.
Marad rajta nagyon kellemes így tekergetni, csak az a baj, hogy az encoder picit teszkós és lötyög a tengelye.
A gomb átméröje jó csak kicsit magas
![]()
Nem olyan magas, az optikai csalódás a gép miatt és már nagyon megszoktam, így tetszik.
![]()
Szép lett
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Márc 5, 2013
Szép ez így is, csak felmerül a kérdés, hogy a gombot kell tekerni, vagy a dobozt?
![]()
Sziasztok!
Tulajdonképpen nem építésnek számít, de megjavítottam az erősítőmet (Pioneer /ami Videoton/ e7386-osomat), legalább is remélem, hogy most már fog szólni... Készítettem egy képet róla, a képen látható a beforrasztott 5W-os ellenállás, rajta pedig a régi, picit elszenesedett őse... ![]() További szép napot!!! ![]()
Nagyon szép lett a panel, grat
![]() ![]()
Köszi, vele készült. A kis teliföld kísérletezés céljából került oda sacc/kb. alapon (meg az ellentétes oldalra szintén), mert eddig sosem foglalkoztam a zavarok kiszűrésével, és úgy gondoltam, itt az alkalom, és ezen majd jól megnézem szkóppal, hogy milyen eredményt ad.
![]()
Szerintem ugyan az a panel dolgozik benne ami a 6383ban is,oda elég egyébként egy 3W-os is már az is bírja,én a söntök helyett raktam be 5W-osakat bár végülis jó így is csak az jobban elfér
![]()
Ez igen, profitól profi munka. Hogy csinálod hogy nem sorjásak a furatok?
Volfrám-karbid fúróhegy, magas fordulatszámon.
Mondjuk ezeken a képeken pont nem látszik az eredmény, mert a maratás-ónozás utáni, ill. a beforrasztott állapot van csak, de tényleg nincs sorja. A hozzászólás módosítva: Márc 7, 2013
Most látom. Tényleg nincs is kifúrva.
![]()
Üdv: készült egy tranzisztorellnőrző a RT86/6-os számában közöltek szerint. A kvarc frekvenciáján rezgeti be a MOSFET-et, j-FET-et, vagy a bipoláris tranzisztort. A berezgés létét a műszer jelzi.
Na, már megint mi készül...?
![]() Bővebben: Link (Nagy köszönet SzPistinek a segítségért!) ![]()
Dögöljek meg.
![]() Jól gondolom?
Persze, hogy órában. Mit vártok egy akut hourofiliában szenvedőtől...?
![]()
Kapucsengő?
Az egyik kollegám nemrég egy galambturbékolást vett fel az ablakuk alatt, és az a kapucsengője ![]() Mondanom sem kell hogy ifjú házas ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |