Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Pioneer CT506 volt nekem is. Párszor kellett buherálni, az utolsó csavarig ismerem. Volt szíved szétbontani?
Naná! Tök jó a doboza és nagyon szép a műszer, nagyfényű kék leddel megvilágítva.. Kazit már nem használok és szegény deck is már halódott. Most mint a Főnix, feltámad poraiból.
Nagyon szép lett!
Én is elfogadnám , bár az enyém is készülődik, csak időhiány miatt igen lassan.
hi
nagyon profi!!!, szép szülinapi ajándék
Végre készen vagyok a labortápommal
Bővebben: Link Hamarosan ide a hobbielektronika.hu-ra is felteszem.
Gratula, szép munka, külön elismerés a fullos projektért!
Gratulálok. Tényleg igényes munka! Várjuk a cikket
Szia Attila86! (Ugye Te a "terminalos" Attila86 vagy?)
Nagyon jó lett, igazi profi kivitel és ötletes elrendezés! Gratulálok! Had javasoljam, hogy az oldaladon a megjelenő képek linkjét kicsinyítsd le, mert 5perc volt, mire az egész oldalad bejött, pedig 1Mbit/sec-el jött! Ettől eltekintve az oldalad is nagyon pofás!
Persze, az is én vagyok! :yes:
Lekicsinyítem a képeket...
Azannyakrausz! Ez igen! Nagyon szép lett, megemelem a kalapom előtted!
Régóta tervezem én is, hogy lecserélem a tápomat.Már össze is szedtem 2-3 rajzot, hogy majd vmelyiket +építem.Erre itt 1 ujjab! MOstmár végképp nem tudom melyiket építsemmeg! Gratulálok hozzá!Tökéletes kivitelezés!
Üdv:Travolta
Üdv mindenkinek!
Attila86: Nagyon baró a tápod! Lenne egy kérdésem! Nem épített valaki béta válogatót??? Szükségem lenne egy egyszerü és könnyen megépíthetőre! Keresgéltem de eddig nem találtam npn és pnp-re is szeretném használni... Nyákterv is jólenne mert avval hadilábon állok egy kissé Segítségeteket elöre is köszönöm...
Sziasztok !
95%ban elkészült a propeller clock om. Már csak ki kell normálisan egyensúlyozni, és tökéletes. Ezúton is szeretném megköszönni vicsys segítségét
Sziasztok!
Felteszem az általam készített mélyládámat. Már két éve használom... Elég jóra sikeredett. (csak úgy mozognak a dolgok a szobában ) 1 Magnat mélynyomót tartalmaz + MNC hangváltóval kombinálva ami 120Hz-en vág. A láda űrtartalma nettó:120 liter
Végre befejeztem az első saját tekerésű trafómat. Persze a vasmagot nem én készitettem. A mag egy M102-es és 2x30V-ra lett tekerve, és kb 250-270Wattos. Kb. 10 óra munka volt kisebb szünetekkel. Hányast kapok rá?
Ülj le, fiam, EGYES!
Amúgy sztem korrekt!
ilyen számlálós cuccot autó megett kilométermérőjéből nem lehet csinánli?
hi
a csévélő mechanikát is te csináltad? miből való az a számláló? nekem van egy csomó fénymásolóba való elektromechanikus pld. számláló, már gondolkoztam hasonló megoldáson, de a gond az, hogy nem tom megoldani a számláló nullázását. üdv
szia!
nekünk ez úgy van megoldva h olyan számlálónk van amiben 1 tekercs van és ha feszt kap midíg csak1-et húz a tekerőkénél el van helyezve 1 miltak és ak kapcsolgatj hálránya: ha visszafelé lekered akkor is ugrik 1-et |
Bejelentkezés
Hirdetés |