Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Pioneer CT506 volt nekem is. Párszor kellett buherálni, az utolsó csavarig ismerem. Volt szíved szétbontani?
![]()
Naná! Tök jó a doboza és nagyon szép a műszer, nagyfényű kék leddel megvilágítva.. Kazit már nem használok és szegény deck is már halódott. Most mint a Főnix, feltámad poraiból.
![]()
Nagyon szép lett!
![]() ![]() Én is elfogadnám ![]()
hi
nagyon profi!!!, szép szülinapi ajándék
Végre készen vagyok a labortápommal
![]() Bővebben: Link Hamarosan ide a hobbielektronika.hu-ra is felteszem.
Gratula, szép munka, külön elismerés a fullos projektért!
Gratulálok. Tényleg igényes munka! Várjuk a cikket
![]()
Szia Attila86! (Ugye Te a "terminalos" Attila86 vagy?)
Nagyon jó lett, igazi profi kivitel és ötletes elrendezés! Gratulálok! Had javasoljam, hogy az oldaladon a megjelenő képek linkjét kicsinyítsd le, mert 5perc volt, mire az egész oldalad bejött, pedig 1Mbit/sec-el jött! Ettől eltekintve az oldalad is nagyon pofás! ![]()
Persze, az is én vagyok! :yes:
Lekicsinyítem a képeket...
Azannyakrausz! Ez igen! Nagyon szép lett, megemelem a kalapom előtted!
![]()
Régóta tervezem én is, hogy lecserélem a tápomat.Már össze is szedtem 2-3 rajzot, hogy majd vmelyiket +építem.Erre itt 1 ujjab!
![]() ![]() Üdv:Travolta
Üdv mindenkinek!
Attila86: Nagyon baró a tápod! ![]() Lenne egy kérdésem! Nem épített valaki béta válogatót??? Szükségem lenne egy egyszerü és könnyen megépíthetőre! Keresgéltem de eddig nem találtam ![]() npn és pnp-re is szeretném használni... Nyákterv is jólenne mert avval hadilábon állok egy kissé ![]() Segítségeteket elöre is köszönöm... ![]()
Sziasztok !
95%ban elkészült a propeller clock om. Már csak ki kell normálisan egyensúlyozni, és tökéletes. Ezúton is szeretném megköszönni vicsys segítségét ![]()
Sziasztok!
Felteszem az általam készített mélyládámat. Már két éve használom... Elég jóra sikeredett. (csak úgy mozognak a dolgok a szobában ![]()
Végre befejeztem az első saját tekerésű trafómat. Persze a vasmagot nem én készitettem. A mag egy M102-es és 2x30V-ra lett tekerve, és kb 250-270Wattos. Kb. 10 óra munka volt kisebb szünetekkel. Hányast kapok rá?
![]()
Ülj le, fiam, EGYES!
![]() Amúgy sztem korrekt!
ilyen számlálós cuccot autó megett kilométermérőjéből nem lehet csinánli?
![]()
hi
a csévélő mechanikát is te csináltad? miből való az a számláló? nekem van egy csomó fénymásolóba való elektromechanikus pld. számláló, már gondolkoztam hasonló megoldáson, de a gond az, hogy nem tom megoldani a számláló nullázását. üdv
szia!
nekünk ez úgy van megoldva h olyan számlálónk van amiben 1 tekercs van és ha feszt kap midíg csak1-et húz a tekerőkénél el van helyezve 1 miltak és ak kapcsolgatj hálránya: ha visszafelé lekered akkor is ugrik 1-et ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |