Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
heló tudna valaki küldeni alkatrész listát küldeni 2N 3055 vég tranzisztorhoz meg nyák tervet köszi
Szia!
Ez itt a ki mit épített és nem a ki mit szeretne kérni. A mondatot meg nagy kezdőbetűvel kellene kezdeni. A mondat végi írásjelek hiánya is csípi a szemem. Egyébként meg próbálj meg úgy fogalmazni, hogy más is megértse, hogy mit is szeretnél. Köszi! ![]()
16 lábú kontrollerrel megcsináltam hasonlót, VFD kijelzővel.
![]() ![]()
Amúgy elírtam, mert a BCD átalakító a 16 lábú, a kontroller csak 14. És még van egy szabad láb is rajta.
![]()
Ok, csakhát gondoltam, hogy multiplexelve spórolhatunk lábakat
![]()
Készül a theremin. Van még mit dolgozni rajta, de nekem tettszik.
![]()
Kicsit bunkó kérdés.. Viszont érdekel.. Ez micsoda?
Ha bunkót akarsz kérdezni, akkor azt kérdezd meg, mi a lényegi különbség az első és a harmadik kép között?!
![]() Tetszik a panel, Viktor! De PIC miért nem került bele? ![]()
Vald be, ezt csak azért csinálod, hogy ilyen spinéket szedj fel vele.
![]()
Na, most már én is tudom legalább mi is ez...mondjuk kicsit furcsa,hogy nincs benne PIC
![]()
Én még friss vagyok ebben a témában de bedobok 1 linket az eddigi publikált alkotásokból
![]() Picassa albumom ![]() ![]()
Eme csodálatos munka az : Ági , a morbid birka névre hallgat. Húsvétra készítettem a családnak ajándékba.
A lényeg, hogy a birka szeme és orra felváltva villog, amit egy potival állítani lehet. A nyákot most kézzel rajzoltam. Köszönet Viktornak, aki sokat segített, na meg persze a többieknek is , aki valamit segített ! ![]()
Köszi!
A lényegi különbséget, csak a szemfüles rádió néző gyerekek fedezik fel... ![]() Pic azért nincs benne, mert nem írta a recept. Szami! A hozzászólásodat megmutattam Esztinek is... ![]() Saraha! Lásd fentebb! ![]()
Kinevette? Az jó! Ha sírva fakadt volna, na az gond lenne...
![]()
Azt mondta, hogy olyan , mint ha csernobilból jött volna.
Ja az az érdekessége, hogy felület szerelt. Nincs kedvem fúrni, mert vacak a fúróm.. ![]()
Föladom...
![]() Ami feltűnt: A két kép nem azonos szögből lett fotózva. Nem azonos a beállítása a "háttérnek", vagyis valami miatt elvetted, majd visszatetted a panelt. Szerintem. A tekercsek és a trimmer azonos pozícióban van a két képen. "Lényegi" különbséget csak a jobb felső tekercsnél lévő üres forrpontnál veszek észre, mert az egyiknél nem lehet rajta átlátni, talán forrasztás miatt. De lehet, hogy csak a rálátási szög miatt. Áááruld már el... ![]() ![]()
Isteni ötleteid vannak,
![]() Ha jól látom, a két antennásat gyártod, induktiv hangolással? Vannak a Wien hidas, kapacitív hangolásu darabok, az mintha egyszerűbb lenne, a beállítása is. Viszont ugyanúgy lehet rajta játszani? (mint a kiscsaj?) ![]()
Egy kis tavaszi optikai tuning. 555, 20mA/led áramgenerátor, 4x12 led.
Szia
Jópofa hangszer, még nem hallottam róla. A kivitelezés is szép lesz, mondjuk ezt már megszoktuk Tőled ![]()
A jó kis szimó. Én is csináltam anno szimómra, viszont a 555ös IC nem volt jó. Menet közbe instabil volt a villogás.
Beruháztam egy akksiba, mert a fordulatszámmérőhöz kellett. Arról jó az 555
![]()
Inkább javítok
![]() ![]()
Nincs titok, de tettszik, hogy töröd magad.
![]() Több képet készítettem egymás után és amikor beraktam ide, kiválogattam ami éles és jól néz ki. Így jött össze két hasonló. Itt van egy kép a nyákról, csupaszon. A terv nem az enyém, én csupán utánépítek... ![]() Bővebben: Link
Nagyon szép lett !
![]() Képzeld, az általad adott táp nyákot csináltam most, és picit elrontottam, ezért alkoholos fillcel javítottam. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |