Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Ki mit épített?

Témaindító: Dióda, idő: Jan 26, 2006
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma. Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Lapozás: OK   840 / 1684
(#) nobekkt hozzászólása Dec 26, 2011 /

Üdv:A napokban építettem egy (TDA 8560Q) típusú IC-s erősítőt, mely 2x40w/(2ohm) vagy 2x25w/(4ohm) teljesítményű. Nagyon szépen szól ajánlom autóba vagy akár házi használatra is!
(#) DJanosi válasza nobekkt hozzászólására (») Dec 26, 2011 /

Szia! Én is elkészítettem ezt a kapcsolást !Áruld el minek kell az a két db trimer vagy mellékeld a kapcsolást mert az enyémen nem volt ilyen ! Üdv:Levente
(#) nobekkt válasza DJanosi hozzászólására (») Dec 26, 2011 /

Üdv: a 2 trimerel a bemeneti érzékenység állítható.
(#) nobekkt válasza nobekkt hozzászólására (») Dec 26, 2011 /

A link lemaradt.: Bővebben: Link
(#) DJanosi válasza nobekkt hozzászólására (») Dec 26, 2011 /

Nem alkalmatosabb lett volna egy poti?)
(#) Alkotó válasza nobekkt hozzászólására (») Dec 26, 2011 /

Szegény IC lábait jól kitekergetted, aminek biztosan nem örült a szeretet ünnepén.
(#) nobekkt válasza DJanosi hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

Véleményem szerint nem mert: azzal nem fogom állítani a hangerőt csak egyszer fixre, a linket amit kiraktam abban is trimer látható, jóval olcsóbb mint egy potméter.
(#) nobekkt válasza Alkotó hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

Igen a lábait ,,megkínoztam'' az én tervezésembe is volt egy kis hiba (de az IC sem volt tökéletes) most már tanultam a hibámból remélem legközelebb nem lesz ilyen.
(#) zsoltee0001 válasza Ktulu hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

Szia
Nézegettem a honlapodat, nem gyenge, profi!
Rendesen belemerültél a mobil kijelzők újrahasznosításába.
És végre valaki mikropascalba dolgozik /le is mentettem a forráskódokat, remélem fognak hasznos ötleteket adni.
Ebből is látszik, hogy brutális dolgokat meg lehet MPascalba csinálni, nem is értem minek erőltetik egyesek annyira az assemblyt ?
(#) lidi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

Azt én sem értem, hogy ha már magas szintű nyelv, akkor miért nem C. Ha meg C akkor miért nem a gyári C fordító, miért egy 3. cég terméke ? ( MikroC, CSS és egyéb gány vs. gyári fordítók )
(#) zsoltee0001 válasza lidi hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

És az, hogy "gány fordító" miben nyilvánul meg?
(#) Attila86 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Dec 27, 2011 / 1

Idézet:
„nem is értem minek erőltetik egyesek annyira az assemblyt ?”

Kívánom, hogy egyszer a saját bőrödön tapasztald meg az okát.
(#) zsoltee0001 válasza Attila86 hozzászólására (») Dec 27, 2011 /

Gyanítottam, hogy ezért le leszek hurrogva
(#) Moderátor hozzászólása zsoltee0001 hozzászólására (») Dec 27, 2011

Idézet:
„Gyanítottam, hogy ezért le leszek hurrogva”

Nem, mert ugyan nincs igazad a témában, mert az assembly igen is nagyon-nagyon fontos, de ez nem ennek a fórumnak a témája azt hiszem.

Kérem kerülni a további OFF-ot. Köszöntem.
(#) skero hozzászólása Dec 27, 2011 /

Tiszteletem! Nekifogtam ma Vicsys által készített ledes hőmérőnek. 30 db smd leddel. Mivel nincs még meg hozzá a hőérzékelő egy dvd játszó kimenetére raktam és szépen teljesített "kivezérlésmérőként". Sajnos súlyos tervezési hibát ejtettem az első ic -nél a 8 -as lábat nem kötöttem a testre ,ezt utólag nem túl elegáns módon egy zománchuzallal oldottam meg.
(#) Frankye válasza skero hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Hát, az a zománchuzalos "átkötés" tényleg nem elegáns, de azzal együtt nem lett rosz.
(#) karesz01 hozzászólása Dec 28, 2011 /

Haladok lassan az NTC fan-al.
(#) lajos1969 hozzászólása Dec 28, 2011 /

(#) skero válasza Frankye hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Köszönöm! Majd legközelebb gondosabban tervezgetek ! Ez amolyan szárnypróbálgatás volt a kétoldalas nyák -kal'
(#) Frankye válasza skero hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Akkor fel a fejjel, ahhoz képest kifejezetten szép lett, hogy első próba!
(#) janikukac hozzászólása Dec 28, 2011 /

Sziasztok!
Itt mellékelem a bomba órámat, mely H2opok paneljaira épült. A panelokkal voltak kisebb-nagyobb bajok, de ez nem az én hibám volt, és orvosoltuk! Hát most mit mondjak, lehetett volna szebb is, de nem rossz szerintem ! Várom a kritikákat !
Az ügyesebbek nézzék meg a Ki Mit-be a képeimet, és láthatják, kb pont 1 éve kezdtem a pályafutásomat, a 2 LED-es villogóval. Idáig fejlődtem... Vélemények ?!

Bővebben: Link

Köszönet illeti: H2opok-t a panelokért, valamint Ricsi89-et aki Szenteste is képes volt segíteni nekem ! Köszönöm!
(#) Frankye válasza janikukac hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Tök jó lett, gratulálok! (Még annyival "dobhattad volna fel", ha a "dinamit" rudakat pirosra fested. Persze, akkor a piros lötstop-os panel nem mutatott volna annyira...)
(#) Mybuster válasza janikukac hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Itt mégjobban látszik gyönyörű a gyári panel!
(#) janikukac válasza Frankye hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Köszönöm fiúk ! Igen, kerestem vörös csövet, de nem volt a faluban, meg hát igen, akkor más lett volna a panel miatt..
(#) Mybuster válasza Frankye hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Igen,vagy TNT-s nagy felirattal!
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Szia!
Jó lett, a panelt csináltattad?
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Szia
Fentebb írtam, hogy H2opok-tól van, Ő pedig gyárban készítette el.!
(#) DJanosi válasza janikukac hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Üdv !Ki tervezte a nyákot és ki írta illetve égette a programot a mikrovezérlőbe ? !
(#) janikukac válasza DJanosi hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

A programot én égettem a Pickit2-mel , a programot pedig xy írta, Vicsys oldalán fent van, a Blue Led Clocknál...
(#) DJanosi válasza karesz01 hozzászólására (») Dec 28, 2011 /

Szia ! Ez az Alkotó által tervezett NTC fant én is megépítettem én megelégedtem vele és ezert meg két darabot készítek én is ! Szépen sikerült neked ! Nekem a hűtőborda nem talált a legjobban ! Üdv:Levente
Következő: »»   840 / 1684
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem