Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Kombikazán működési hiba

Témaindító: gpepe79, idő: Nov 29, 2009
Témakörök:
Lapozás: OK   599 / 599
(#) VIM válasza smarty hozzászólására (») 20:33 /

A tartály az csak lóg a kazán hátulján, helyesebben a felül lévő fülein van felfüggesztve. Ha alul hozzáférsz a hollanderéhez akkor azt ha kicsavarod akkor felülről ki lehet emelni ha a tartófül biztosítását kihajlítottad. A más típussal oda kell figyelni a méretekre, hogy azok mennyire térnek el az eredetitől. A vastagsága az azért kritikus, mert ha vastagabb akkor eleve nem fér be és már egy centiméter is sokat számít ha pedig az átmérő akkor meg az miatt. Annyira nem néztem meg magát a készüléket de mint ha flexibilis lenne a bekötése a tartálynak. Ha nem okoz problémát egy tartály elhelyezése a készüléken kívül akkor inkább azt javasolnám, mert attól költséghatékonyabb megoldást nem tudok és a rossz tartályt is ott lehet hagyni a kazánban a helyén.
Szóval csak akkor gondolkozz tartály vásárlásban ha az lyukas és a méretekre figyelj oda ha a készülékbe valót veszel (de ne tedd, nem éri meg a készüléked). A kazán bitermikus hőcserélővel van szerelve. Nem tudom hány éves a készüléked de az ilyen hőcserélők ideje meg van számolva. A következő nagyobb kiadás pedig ez lesz. Nem az ördögöt festem a falra csak jobb ha tudsz róla, hogy mire számíts.
(#) VIM válasza smarty hozzászólására (») 20:35 /

A vastagsága az 9 cm! Be fog férni a régi helyére?
Következő: »»   599 / 599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem