Fórum témák
» Több friss téma |
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét
befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Én a kételyeidet inkább a "felesleges" jelzövel tudnám jellemezni . Minek idözités bele,amikor saját magadtól jobban egy gép sem tudja,hogy mikor kell kikapcsolnia ? Ha megszólal fék,majd ha visszalassitottál a megengedett sebességre kikapcsol . Ez lehet 1mp .. 5mp(mondjuk ez már durva lenne) ,ne egy elöre programozott idözitötöl függjön már,hogy büntetnek-e vagy sem
Ok, köszönöm a válaszodat. Egyébként az a meglátásom, hogy ha ésszel használja az ember és kikapcsolja miután lelassított nem hinném hogy rá tudnák bizonyítani a használatát (meg se állítják). Csak ott a gond mikor padlógázzal elmennek a rendőr előtt és bemutatnak neki.
Pontosan .Én szlovákiában is használom-nem volt gondom belőle (Losonc-Rimaszombat vonalon heti 168 órában kint vannak az Ultralyte 20.20-al)
Üdv!
Mostanában elég sokat olvasgattam a fórumot,most építgetem a HMJ féle tesztert.Kocsimban Laser Interceptor üzemel,de megépíteném valamelyik blokkolót,ha lehet.Azt szerettem volna kérdezni,hogy a HMJ -féle blokkoló .asm kódjához hozzá lehet -e férni,kizárólag magánhasználatra(elsősorban persze HMJ-től kérdeném),tanulási céllal.Eléggé érdekel a téma,de nagyon amatőr vagyok ebben.Ha nem publikus,akkor csak irányelveket kérnék a pps-ek azonosításában,a hibás impulzusok szűrésében.Köszönöm!
Hat a legutobb tortentek fenyeben forraskodot, sot hex-et biztos nem fogsz latni. Egyebb lehetosegekrol szerintem HMJ-t kerdezd privatban.
"Tanulási céllal" felteszek ide egy régi verziót. Bár szerintem, ha ahogy írod "nagyon amatőr vagy", akkor segítség nélkül elég nehéz lesz megérteni.
Köszönöm
Rendes tőled...a teszter asm kódját elsőre értelmeztem,mondjuk az nem volt nehéz!
Sziasztok!
Már régóta olvasom ezt a fórumot, nagyon sok érdekes és okos dolgot olvastam itt Töltök fel egy pár 30eft-os képet, ami a főnökömről készült még tavaly Megépítettem a HMJ féle tranyós detektort tesztelés céljából, de azóta nem találkoztam ellenséggel. Itt a HEStore-ban láttam egy SFH 203 PFA infra vevő diódát aminek 120 fokos a vételi szöge. Ez nem lenne jobb ide a vevőbe ? Tibi
Konkrét márkát tudtok mondani ami tuti jó mindenre, az ár nrm számít csak
Próbáld ki, és írd meg, hogy milyen.
Sziasztok!
Nincs meg valakinek az LI fej kapcsolási rajza? Nagyon jó lenne.
Itt a pillanatnyi törvény erről a témáról; http://www.parlament.hu/irom39/02315/02315.pdf
Ez csak egy törvénymódosítási javaslat, nem törvény. Se hatálya, se érvényessége, se semmi. Múbalhé. "Olyan, mint a tehén véleménye: senkit sem érdekel!" (Joey, Jóbarátok).
Majd, ha a parlament megtárgyalta, megszavazta és a köztársasági elnök jóváhagyta, akkor lesz törvény. De ilyen nem lesz. Lázár Jani nem hagyja, mert akkor nem használhatná a sajátját!
Ha nagyon akarnának lépni ez ügyben, akkor sokkal egyszerűbb lenne a 175/2003 (X.28) kormányrendeletet módosítani és belevenni a lézerblokkolót is a listába. Megjegyzem a jelenleg hatályos rendelet alapján (ha beleveszik a listába a blokkolót) max. 50 rugó a bünti. Ez még mindig kevesebb, mint ha meglőnek lakotton belül, mondjuk 85-el.
Ember! Hol látod, hogy javaslat? Azt lásd ami írva vagyon, ne azt amit szeretnél..... De ha van frissebbed tedd fel várjuk és köszönjük...
"A Házszabály 87. § (2) bekezdése alapján mellékelten benyújtom a közúti közlekedésről
szóló 1988. évi I. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot ." A harmadik oldal alján. Úgy tűnik én elolvastam, amit küldtél, ellentétben veled, "ember"!
Ma elutasitottak. Bővebben: Link
Höhö...bejött! Mondtam, hogy bízhatunk a Lázár Janiban!
Pedig már elkezdtem agyalni egy "Led-es nappali világítás" néven árult bigyónak az átalakításán: a felső ledsor lett volna az infra adó (mellete egy pici vevő), az alsót meg meghagytam volna eredetinek, működőképesen és persze az eredeti házában az egészet. Mindezt jól láthatóan kitenni a hűtőmaszkba... arra gondoltam, a legjobban úgy lehet elrejteni valamit, ha jól szem előtt hagyjuk. De erre már nincs szükség.
Attol meg nem art, mondjuk en sajat hazba gyartottam volna. Amugy az Antilaser is gyart ilyet. Hatra meg lehet csinalni ilyet piros szinben feklampa funkcioval.
Jó a gyári, csak ki kell önteni. Legalább még valamennyire esztétikus is lesz. (Képtelen vagyok egyszerre jó ÉS szép dobozt is csinálni valaminek. Ez a két funkció még sose' jött össze. )
Amit lehet azt ne dobozold De mamar keszen eleg szep dobozokat lehet kapni. Jo a valasztek a hestore-nal is, de a farnellnel kegyetlen sok van. Tobb mint 1 nap volt mire reszletesen vegig tudtam lapozni
Szia! Érdekelne, hogy ha a szélvédőn belülre tesszük a lézer diódákat pl. 2db-ot, de a vevőből kb: 4db-ot meg szétszórunk az autó elején, akkor is tud blokkolni? Főként a blokkolás érdekelne ez a szisztéma szerint. A lényeg, ha kap a vevő jelet, akkor a blokkolás megy-e , ha az ablakon keresztül kell vissza lőnie. Elméletileg lehetséges, de a gyakorlatban? Így a belső visszapillantó tükörbe be lehetne építeni a két lézer diódát.
Ahogy a mérö is tud mérni ablakon keresztül ,úgy simán müködhet a blokkolás is . Az érzékelés a lényeg,az,hogy a méröjel eltalálja a vevöt. Az már sehol nincs megirva,hogy az adó és a vevö nem lehet több méter távolságra egymástól -csak gyakorlati okokból teszik egy dobozba.
OK!
Ebben bíztam én is. De még valami. Minek kell szintezni a blokkolókat akkor? Nem az adó miatt?
De , a diódák kis sugárzási szöge miatt , ami azonnal értelmét veszti,amint a kocsiszekrény a dicsö magyar útjainkon kileng kissé
Köszi
Neked van merod, ugyhogy te biztos tudod a valaszt: Az ado optikaja tudjul, hogy kb 3 mrad nyilasszogu, de a vevo optikajanak mekkora?
Passz Leirás sehol nincs a méröhöz-már kerestem-a lencséböl pedig nem derül ki . Méretre nagyobb -az adóban 4 a vevöben kb 6 cm-es lencse van ,ettöl többet nem hajlandó elárulni magáról.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |