Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni, volna egy ELMARC H8.1, 1200rpm mosógép vezérlőm, és kiégett 3db ellenállásom ( R16,R17,r58) a lemez borítás alatt van, ha valakinek lenne ilyen, és megtudná nézni az ellenállás színkódot nagyon megköszönném. (ha kép kel tudok felrakni róla) Zoli. :worship:
Sziasztok, egy Indesit wd105t mosógéppel kapcsolatban kérném a segítségeteket! A hiba a következő, a programkapcsolót, ha a 7. programra teszem (általában mindig ezt használjuk) először beszivattyúzza a vizet, aztán vagy elindul pár másodpercig a mosás vagy nem és már üríti is ki a vizet. A programkapcsoló meg elkezd körbeforogni. Ha más programot választok azok elindulnak rendesen, viszont csak mosnak, nem kapcsolnak át időben öblítésre és centrifugálásra. Ha a mosást megszakítom és átállítom a programkapcsolót öblítésre vagy centrifugálásra, akkor ez így már elvégzi rendesen a dolgát. Mi lehet a hiba? Én az elektronikára tippelek, de mivel mosógépet még sosem bütyköltem gondoltam megkérdezlek titeket. Mit lehet ezzel kezdeni, van, aki ezt javítja, vagy cserélni kel? Előre is köszönöm.
Hello
Ez valószínűleg fűtőbetét gond lesz. Üdv: Zoltán
Hello
Képet tegyél fel a panelról! De ha azok elégtek akkor más is elment ott. Üdv: Zoltán
Hello
Az a teszt, vagy épen a szerviz menüje a gépnek, kilépni nem egyszerű belőle. Van amikor csak új proci program segít a dolgon. Üdv: Zoltán
Fagor FE-416 géphez megoldás:
Szivattyú gond lesz az, cseréld ki vagy buheráld meg mint a blogon. Fagor FE-416 géphez megoldás: http://mithogyanbiztosanne.blogspot.c...s.html
Hali! Tettem fel képet, szerinted más is kimehetett?
Ü: Zoli.
Köszönöm válaszod, ki is szedtem egyből a fűtőbetétet. Hát hogy jó vagy nem azt ugyan nem tudom, hogy kel megalapítani, de szemre nézve semmi baja. Ha már így nekiálltam az elektronikát is kiszedtem, az egyik NAIS js1-12v-h141 relé lába kiolvadt, talán meg is halt, gondolom akkor itt lesz a gubanc. Viszont ilyen relét kishazánkban igencsak körülményes szerezni. Esetleg lehet ezt helyettesíteni valamilyen másik relével?
Üdv.
sziasztok!! ha valaki tudna segíteni jó volna.. Van a feleségemnek egy indesit wil85 típusú mosógépe amivel nem tudom mi a csodát lehet csinálni,mert a legelső adag ruhát ki mossa a program végéig de a második adagnál kezdődnek a bajok mert amikor eljut a centrifugálásig akkor azt nem hagyja abba állandóan át kell kapcsoljam kézi vezérlésre és úgy kell be fejezni a mosást. mire tippeltek mi lehet vele a gond
A szintérzékelőt vizsgálnám meg.
Köszönöm Zoltán!
Azt elfelejtettem leírni hogy ez egy felültöltős gép. és kettő panel található benne. Egyik rögtön a kezelőszervek alatt van, a másik pedig a gép hátfalán belül van, egy műanyag burkolatban. Valószínű hogy az utóbbi lehet a ludas? Mert ha a programválasztót nulla helyzetbe állítom majd benyomva tartom az indító gombot és elfordítom a programválasztót az első állásba ami egy sima szivattyúzás, akkor sikerül valamiféle reset helyzetet előidéznem de a következő újbóli indításra megint csak a "futófény effektus" jelenik meg. Semmilyen porcikája a gépnek meg sem moccan. Az ajtózár néha néha elkezd klattyogni (ez a négyérintkezős ) és semmi más életjel. A tulaj szerint neki még néha néha beindult a gép és valamennyit tudott vele mosni. De már a végére teljesen beállt. Nekem az adott némi reményt a javításhoz hogy még hébe-hóba beindult. De sajna nálam már semmit sem produkál a gép csak a futófény és a számkijelző összevissza ugrálása van. Kérem ha még van valami ötlet valakinek, segítsen. Köszi még egyszer zozi !
Üdv:! Mindenkinek kellene nekem egy kis segítség.Van egy Bauknecht WA 7363 Elektronikus Mosógépem. olyan hiba kódot ir ki,hogy F 06 és F 05. amikor be kapcsolom elindítom a mosást vizet enged magába de ennyi aztán leáll és jelzi a hibát. a centri meg a szivattyú tökéletesen megy.Le nulláztam de ugyan ugy jelzi a hibát. válaszaitokat előre is köszönöm.
A szintérzékelőt és a szűrőt vizsgáld meg. A konkrét gépet nem találtam, de ezek a kódok a legtöbb gépnél ilyen hibákra utalnak. Talán ez sem más.
Köszönöm a tippet!!!Megnézem és majd jelzek mi a helyzet!
Sziasztok!
Tudna-e valaki segíteni, volna egy ELMARC H8.1, 1200rpm mosógép vezérlőm, és kiégett 3db ellenállásom ( R16,R17,r58) a lemez borítás alatt van, ha valakinek lenne ilyen, és megtudná nézni az ellenállás színkódot nagyon megköszönném. ( képet már tettem fel róla) Zoli.
Sziasztok!
új vagyok a fórumon, van egy indesit wite 127-es felültöltős mosógép, ami tönkrement. Hibajelenség azzal kezdődött, hogy kiírta egy rövid időre a door hibaüzenetet, majd elindult kis időre, de megállt. Azóta nem világít egy kis piros lakat, ami normál esetben világít,ha be van a gép kapcsolva. Az ajtókapcsolót már próbáltam kimérni, de nem tudok rájönni a működési elvére, hálás lennék egy kis segítségért :worship:
Halli!!
Segítségeteket szeretném kérni WP AWT 5100 tip. géphez.Az uj programkapcsoló csere után 1 hétig müködött és utána simmi.végignéztem mindent és a mágnesszelephez nemmegy áram a panelből.Valami megoldást tudna valaki!
Sziasztok van egy awt5108/4 1000 mosogép ami bármejik programra kapcsolom bug pár másodpercig és egyet továbblép a programkapcsoló és utána semmit nem csinál a másik gép ugyanilyen ő meg bárhova kapcsolom semmit nem csinál.leellenöriztem az áram elmegy a vezérlőpanelhez a motor jó a fütóbetét ntc jó mi lehet a hiba a vezérlőpanel rossz mind két gépben?
Üdvözlök mindenkit!
Segítséget szeretnék kérni! Whirlpool AWG653-as mosógépem mosás után nem áll le, újraindul a mosás, milehet a probléma?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, rendelkezem egy Whirlpool AWG típusú mosógéppel, ami a program vége felé leállt, és az összes LED elkezdett villogni rajta, most tanácstalan vagyok, mi is lehet a hiba ok? Köszi
Sziasztok! Whirlpool awe6514 mosógépem van,programot elindítom kis idő múlva piros szervízkulcs kigyullad és semmi tovább,se nem szívja a vizet semmit nemcsinál.mágnesszelepek jók direkt 220volttal engedi a vizet.
Hello
A piros szervízkulcs csak a hibát jelzi. A viágító zöld ledek egy hibakódot jelentenek ami segítséget adhat a jávításhoz. Lásd csatolt kép.
Lúgszivattyún meg van jelölve hogy melyik az N és L pólus. Na de mindegy hogy hogy kötöm be?
Válaszokat előre is köszi!
Van egy Ariston 2000 AL 88x típusú elöl töltős mosógépem , aminek a vezérlő elektronikája tönkrement emiatt a program kapcsoló körbe forog. Sajnálnám emiatt a mosógépet kidobni viszont nem tudom hogy hol és mennyiért tudnék hozzá, vezérlő elektronikát vásárolni?! Ha valaki tud ilyet akkor legyen szíves írja meg. Köszönöm
Szia!
Nézd meg, nem testzárlatos-e a fűtőbetét.
Köszönöm a gyors választ. Én mosógépekhez nem nagyon értek. Ezt a hibát a márka szerviz szerelője állapította meg.
Szia! Korábban én is javítottam egy hasonló típust, ami a miénk. Hasonló volt a hiba, már majdnem ott tartott a dolog hogy szétszedés/kuka, mikor véletlenül megtaláltam a hibát. A fűtőszálat kapcsoló relé szétégett hiába kattant, nem zárta a kört. Így amikor a bekapcsolás utáni ellenőrzés ment, hibásan végződött. Próbáld meg, hátha neked is hasonló a hiba, esetleg szakadt fűtőszál, vagy termisztor hiba..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |