Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MP4 lejátszó hiba, ötletek
Lapozás: OK   6 / 9
(#) matyusz válasza Archivum hozzászólására (») Jún 17, 2010 /
 
Esetleg ha egyszerre pakoltad rá a fájlokat akkor lehet, hogy megmelegedett a chip (jobban mint kellett volna).(De szerintem a legtöbb mp3/mp4-nek Chip hibája lesz vagy a kristály)Énnállam is járt 1-2 mp3 Canyon márkályú, az néha lefagyott meg kikapcsolt aztán egyszer már a gép sem ismerte fel és be sem kapcsolt.Járt nálam más márkájú is ebben is Sigmatel-es chip volt és ennek is ez lett a baja (a tipusuk általában STMP 3500-as széria).
Mondjuk a nővéremnek még mostis működik a Canyon mp3-ma.
(#) matyusz válasza Zgabor hozzászólására (») Jún 17, 2010 /
 
Ha tudsz XP-t telepíteni vagy ilyesmi akkor Biosban letudod formázni ha minden jólmegy.Mármint az xp telepítő cd-jével.Nekem pendrive-val volt ilyen problémám és bevált.Remélem tudtam segíteni.
(#) Fruzsinka997 hozzászólása Jún 24, 2010 /
 
Segítség!!!

Nemrég kaptam egy új MP4-t, de a töltője USB-s így csak a gépre csatlakoztatva tudom tölteni, viszont nem ismeri fel a számítógépem. Már 4 másik géppel is kipróbáltam , de nem jó. Azt írja hogy nem találja a telepítő CD-t, de én nem kaptam hozzá CD-t? Mit tegyek?
(#) lanti válasza Fruzsinka997 hozzászólására (») Jún 24, 2010 /
 
A :google:
(#) matyusz válasza Fruzsinka997 hozzászólására (») Jún 30, 2010 /
 
Ha adnál egy gyártót és egy tipust egyszerűbb lessz
(#) Fruzsinka997 hozzászólása Júl 2, 2010 /
 
Köszönöm a segítséget!
Megcsinálták!!!
(#) nyinyi hozzászólása Júl 6, 2010 /
 
Sziasztok!

Segítséget kérnék. Van egy Euromarkt mp4 lejátszóm. (Feljebb olvastam másnak is, érdekelne mi lett vele) simán működött a rági gépemmel, Aztán vettem egy új szgépet. Először nem volt semmi gond aztán most meg nem akar semmit kezdeni vele. Tudnátok segíteni? Ne haljak már meg hülyén

Köszi
(#) matyusz válasza nyinyi hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Bekapcsolni bekapcsol? És hogy ismerte fel a gép régen Cserélhető lemezként vagy MTP Devince-nek. A kábel nincs megtörve, csatlakozó nem kontaktos?...
(#) nyinyi hozzászólása Júl 6, 2010 /
 
cserélhetőként, tölteni tölt tehát elvileg jó a kábel, különben elképzelhető hogy meg van törve, de ugyanazt csatlkoztatom a hálózati töltőhöz és ott is tölt, gondolom jó
(#) nyinyi válasza nyinyi hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
ja és van 4 usb és mindegyikbe bedugtam már
(#) matyusz válasza nyinyi hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Jó de bekapcsol? És beis tölt, nemfagy le közben? Másik gépben, másik kábellel esetleg próbáltad már?
(#) nyinyi válasza matyusz hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Bekapcsol, nem fagy le. Rádugtam másikra is. Az új gépen W7-van. A régin xp. Mikor először rádugtam az újra az csinált valamit, én annyit vettem észre hogy a sérült fájlokat törölte és abc rendbe tette a zenéket. Azóta hiába dugom rá a régire az nem ismeri fel.
(#) matyusz válasza nyinyi hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Win7 na mind1. Akkor annyit tudsz csinálni ha megjelenik intézőben vagy sajátgépben, hogy leformázod.
(#) nyinyi válasza matyusz hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Semmi más? Mondjuk az a gáz hogy egyáltalán meg sem akar jelenni :no: az agyamra megy, majd elhallgatom örökre ezeket a számokat
Köszi
(#) matyusz válasza nyinyi hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Ja akkor 1 kérdésem lenne. Tudsz XP-t telepíteni? (Hát igen sajnos azokat a számokat nemigen látod már azazhogy esetleg lehet ha nagyon fontos és nincs meg a gépen de gondolom megvannak gépen nem mert akkor csak újra rápakolod őket.)
(#) nyinyi válasza matyusz hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Tudok, azzal működne? Mert a régi gépen sem látom a lejátszót? Nem tudom egyáltalán hol lenne esélyem rá. Már gondoltam elviszem egy szervízbe. Vagy kidobom
(#) matyusz válasza nyinyi hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Aztkéne csinálni, hogy bebootoltatod az Xp-t és mikor kidobja a meghajtókat akkor kiválasztod általában legalul van az a meghajtót amire telepíteni akarsz azaz az mp4-et de figyelj a kapacitására ebből fogod tudni, hogy az az meg még onnan, hogy különszedi. És rámész arra (az mp4-re) és nyomsz egy entert, hogy formázás(vagy telepítés vagy milyen szöveg van) válaszd ki majd a gyorsformázást és ha végzett a formázásssal utána ne engedd neki, hogy a fájlokat felmásolja hanem nyomj egy f3-mat ha jól emlékszem az a kilépés aztán mégegyszer és újraindít és ha minden igaz kész.
(#) nyinyi válasza matyusz hozzászólására (») Júl 6, 2010 /
 
Köszi szépen majd holnap megpróbálom
(#) matyusz válasza nyinyi hozzászólására (») Júl 7, 2010 /
 
Ja és szervízt nemajánlom . Főleg ha nem az ő gariszervize de ha van saját garija akkor se nagyon éri meg mert szenvednek vele egy hónapot aztán nemis szólnak ha esetleg kész van... Ha külön szervízbe viszed ott meg még csak az, hogy ránéztek már X ezer forint és csak annyit mondanak hogy xar.
(#) babcsíra hozzászólása Júl 22, 2010 /
 
Sziasztok!
Vettem egy Actions érintős MP4 lejátszót. Először jól működött, de aztán nem tudtam rakni rá zenét, mert hibaüzenetet kaptam. aztán kihúzam a gépből, és akkor lefagyott. Reseteltem, de csak bekapcsolt, Welcome (üdvözlőképernyő), aztán vége. Marad Welcome. Minden resetelés után ez van. Mit lehet vele kezdeni? Előre is köszi a segítséget.
(#) leocska66 hozzászólása Júl 22, 2010 /
 
Sziasztok.Van 1 MP4 lejátszó érintőgombos .
És sajnos előjött az ilyen esetekben előforduló tipikus hiba.A jack nem érintkezik mindig csak ha megnyomom meg ha olyan a kedve.
1 Csavar volt a hátulján kiszedtem a hátulja csak csúszkál de nem jön le.Az eleje lejön de nincs alatta semmi csak a gomobok és a kijelző.
Itt van 2 kép.
Ha vki találkozott már ilyen mp4 el , hogy hogyan lehet szétszedni nagyon megköszönném.
Üdv
Tibi
(#) babcsíra válasza Redsaw hozzászólására (») Júl 22, 2010 /
 
Szia! Nekem is ez a a problémám azt hiszem. Raktam fel zenét, videót, majd mikor újra akartam felrakni, már nem engedte. Kihúztam a gépből, a listafrissítésnél is már volt valami,mert a csík olyan volt, mint ami végig ment, de már nem reagált semmire. ekkor reseteltem és megáll a bejelentkező képernyőnél. Sikerült megoldást találni


most lehet hogy lemerült mert már csak akkor jön elő a bejelentkező képernyő, ha rádugom a gépre. azonban nem mutatja hogy töltene, és a gép sem látja.
(#) vladcepes hozzászólása Júl 24, 2010 /
 
Sziasztok.
Van egy Philips GoGear 2Gb-os MP4-es Bővebben: Link
,elég sokáig nem volt használva és mikor be akartam kapcsolni csak annyit csinál(t) hogy megjelent a GoGear felirat és utána kikapcsol.Most is ezt csinálja.
Már nyomtam neki egy Reset-et is de semmi.
Szétkaptam gondoltam aksi le van merülve annyira hogy már hiába is töltöm,de nem.Sőt olyat is csináltam hogy kívülről adtam neki tápot és úgy is azt csinálta tehát így gondolom nem aksi hiba.Ha csatlakoztatom a Laptophoz egyből megjelenik rajta a töltés tehát fel is tölti.A Laptop érzékeli is F meghajtóként.Bele is tudok menni megnézni hogy mi van rajta.Van rajta zene is tehát még le is tudom játszani(számítógépen keresztül-tehát látja).Szerintetek mi lehet a probléma? Miért nem engedi bekapcsolni magát?
Elöre is köszöntem a segítséget.
(#) vladcepes válasza vladcepes hozzászólására (») Júl 25, 2010 /
 
Már tárgytalan mert sikerült megjavítanom,nyomtam neki egy friss drivert és kijavította magát hát el se hiszem.
Már majdnem kidobtam a cuccot.
Fél éve a szekrényen porosodott.
(#) nyinyi válasza matyusz hozzászólására (») Júl 26, 2010 /
 
Köszi szépen, amúgy megoldottam, vettem egy új kábelt. Gondoltam megpróbálom mielőtt javíttatom, és láss csodát müködött. Hiába töltött a gépről és hálózatról is valamiért nem érzékelte a gép. Ha tudtam volna, hogy csak ennyi a baja már régen megoldottam volna.
Szóval azért köszi a segítséget
(#) rikku hozzászólása Júl 28, 2010 /
 
sziasztok valaki segitsen van egy canyon CNR-mpv4 lejátszom semmi gond nem volt vele úgy kaptam ajándékba most hogy 2 hónap után elővettem hogy feltöltsem mert lemerült egyszerűen nem tölt sehogy sem mi lehet a baj???
(#) Ktulu válasza rikku hozzászólására (») Júl 28, 2010 /
 
Szedd szet, huzd le az akkut.
Merd meg, valoszinu nagyon lemerult.
Adj ra feszultseget (az akkura) par masodpercig.
Bizonyara 3.7V-os LiIon akku van benne, kb 4V-al probalkozz.
Merd meg ujra, es ha feléledt, visszateheted es el kellene induljon a toltes.
(#) vladcepes válasza rikku hozzászólására (») Júl 28, 2010 /
 
Ha összedugod a számítógéppel a gép érzékeli?
Bele tudsz lépni számítógépen keresztül?
Látod meghajtóként?
Nálam hasonló probléma volt amit följebb leírtam(de nem biztos hogy nálad is ugyan ez van)
(#) rikku válasza vladcepes hozzászólására (») Júl 29, 2010 /
 
Semmit nem lát a gép nem érzékel semmit :
(#) vladcepes válasza rikku hozzászólására (») Júl 30, 2010 /
 
Akkor próbáld meg Ktulu megoldását.
Következő: »»   6 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem