Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MP4 lejátszó hiba, ötletek
Lapozás: OK   7 / 9
(#) Lamer02 hozzászólása Aug 10, 2010 /
 
Sziasztok!

A lányom kapott egy mp4 lejátszót (külföldről rendelték neki, garancia nincs). http://www.tinydeal.com/8gb-mp3-mp4-player-touch-screen-sd-slot-pen...5.html
Egy ideig működött, de most bekapcsolás után csak az üdvözlő képernyő jön be, illetve jelzi, hogy várjunk. Várunk is, míg az aksi le nem merül
Resetelésre is ugyan ez van. Már az aksit is leforrasztottam egy időre és szintén semmi. Korábban elejtette, de működött. Ha minden igaz zenéket tett rá és lehet túl hosszúak a nevek. A pc nem látja ha rádugom.
Lehet vele kezdeni valamit vagy marad levélnehezéknek? Esetleg valami rövidzárlat okozással lehet a memóriát törölni?
Elektronikából analfabéta vagyok.
(#) Medve válasza Lamer02 hozzászólására (») Aug 10, 2010 /
 
Hello! Próbáld meg újratölteni a firmwaret. A hozzáadott (?) CD-n van valahol egy ezt intéző progi egy .bin fájllal. Ha már kakukk a gép, rosszabb nem lesz.
(#) Lamer02 hozzászólása Aug 13, 2010 /
 
Helló!

Köszi. Semmi hasonló nincs a CD-n, de letöltöttem a honlapról. De mivel a számítógép nem észleli semmilyen formában ezt nem igen tudom kivitelezni.
(#) nlaci68 hozzászólása Aug 17, 2010 /
 
Mp4 lejátszó nagy ritkán kapcsolódik az XP-hez.
Ha éppen kedve tartja. Ma éppen nem. Mi lehet a gond?
(#) leocska66 hozzászólása Aug 28, 2010 /
 
Sziasztok!
Van 1 ilyen gkp-m312 típusú kütyüm , így néz ki :Bővebben: LinkEnnek keresném a használati utasítását mert elkeveredett és nem tudom előcsalogatni az 5 gyári EQ t nagyon szépen kérlek titeket segítsetek valahogy, nagyon szépen köszönöm.
Tibi
(#) embraced hozzászólása Szept 28, 2010 /
 
Sziasztok! Van egy iPod aminek a füleskimenetén nem szól semmi de ezt leszámítva jó minden.Van esély rá hogy meg lehet csinálni?Mi lehet a baja?
(#) babettt hozzászólása Nov 6, 2010 /
 
Nekem lenne 2 elromlott mp4 lejátszóm:
1. nagyjából 3 éves, ám 1 éve elromlott.Tipusa: a gyártó nem derül ki csak ennyi:mp4 player 667b (1Gb-os).A gond pedig az lenne , hogy bekapcsolom, elkezd tölteni majd fogja magát és lefagy.A gép észre sem veszi.Ha a főkapcsolóval kikapcsolom,majd vissza ugyanez,egészen addig míg le nem merül.Bár a gép feltölti de nem látja.
2.Ezt most vettem használtan pár napja, csak annyit tudok , hogy odys mpx30v (4Gb-os)és ha a főkapcsolónál kikapcsolom többé nem kapcsol be.Egy ismerősöm szétszedte ő sem tudta mit csinált és lőn csoda, bekapcsol.Én hülye kikapcsoltam a főkapcsolón és ismét meghalt.Az ismerősöm megint szétszedte addig szenvedett vele, hogy ismét bekapcsolt.(többé nem merem kikapcsolni...Akinek van valami ötlete légy szíves írjon.
Babett
(#) Lajos7404 hozzászólása Nov 30, 2010 /
 
Sziasztok!

Van egy MA-C 180-as MP4.

Játékot egyáltalán lehet rá tenni,

hogyan kell,

és milyen formátum legyen?
(#) matyusz hozzászólása Jan 8, 2011 /
 
Üdv mindenkinek.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tud e valaki firmware frissítést seltronic mp4 lejátszóra ha valaki tudna nagyon megköszönném. Ha minden igaz akkor a típusa SEL-902G és 2GB-os.
És így néz ki:kép
(#) matyusz válasza matyusz hozzászólására (») Jan 8, 2011 /
 
Már tárgytalan. Sikerüülltttt
(#) matyusz válasza matyusz hozzászólására (») Jan 8, 2011 /
 
Vagy mégse :-/
(#) matyusz hozzászólása Jan 8, 2011 /
 
Igazából az a probléma, hogy másolás közben is néha befagy az mp4, meg tölteni se akar most már néha rábírtam venni de nem mindig tölt. Ha valaki seítene keresni firmware frissítést megköszönném.
(#) babettt válasza matyusz hozzászólására (») Jan 8, 2011 /
 
Kedves matyusz!
Nekem most egy Philips mp4 lejátszóm van, de hasonló tünetekkel.Elsősorban hol tölt hol nem,van amikor órákig be van dugva és semmit nem tölt, és van amikor másfél óra alatt teljesen feltöltődik. Újjabban már bedugtam és elkezdett villogni úgy fél percenként hogy új hardver,majdha hibaelhárításra nyomok kiírja h nincs csatlakoztatva.Tegnap 3x frissítettem firmware-t mire egyáltalán felismerte a gép.
(#) krisz1342 hozzászólása Jan 28, 2011 /
 
Sziasztok.
Van egy mp4 lejátszóm ami hiba nélkül működött máig.
Bekapcsolásnál csak egy kék képernyő van és homokóra majd egy idő után ki be kapcsol de csak ez a kép fogad mindig.
Az XP-idáig látta de most nem érzékeli egyáltalán.
Erről a tipusról van szó
http://i54.tinypic.com/2i0en87.jpg

Tudna nekem valaki segiteni hogyan tudom újraéleszteni ?

Előre is köszönöm
(#) Lajos7404 válasza krisz1342 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /
 
Szia!
Esetleg adatkábel csere?
(#) matyusz válasza krisz1342 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /
 
üdv.
Ha közelebb laknál akkor tudnék segíteni de így nem teljesen.
(#) krisz1342 válasza matyusz hozzászólására (») Jan 29, 2011 /
 
Szia !
Érdekelne hogy milyen ötletek vagy tanácsokkal tudnál segiteni mert nagyon szomorú vagyok hogy nem működik
(#) krisz1342 válasza Lajos7404 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /
 
Adatkábelt már cseréltem,már ez a harmadik.
A kábel tuti jó.
(#) matyusz válasza krisz1342 hozzászólására (») Jan 29, 2011 /
 
Üdv.
Xp-t tudsz telepíteni?
(#) krisz1342 válasza matyusz hozzászólására (») Jan 29, 2011 /
 
persze ,igen.
(#) matyusz válasza krisz1342 hozzászólására (») Jan 30, 2011 /
 
Akkor kapcsold ki a gépet.dugd rá az mp4 et a gépre kikapcsolt állapotban kapcsold be a gépet, boot-oltassd be az xp-t és várd meg még elér a meghajtókhoz. Aztán válaszd ki a meghajtót (az mp4-et) és töröld a partíciót róla, aztán jelöld ki a kapacitást ( ha jól emlékszem L partíció létrehozása) amit kidob méretet arra enter és nem kell leformázni a dosban, hanem F3 kilépés ekkor újraindul aztán húzd le a gépről, rendesen töltesd be az xp-t és ha betöltött újra dugd rá a gépre és rendszerben formázd!(FAT-vagy FAT-32ha lehet akkor fat32)
(#) boliver hozzászólása Feb 5, 2011 /
 
Üdv! Tegnap kaptam javításra egy Sony NWZ-E436F típusú MP4-et. A hangerőszabályzóval volt gond így hát mondtam, hogy megnézem. Mikor láttam, hogy valami befolyt kitakarítottam belőle, és a hangerőszabályzó ilyen pattogós kapcsolós, és az a réz kis pont lepattant róla. Na mondom jó oké visszaragasztom, de nem sikerült. Aztán a másik pont is leesett. Na akkor keresek másik nyomógombos nyákot amin van rajta, és ráfabrikálom. Találtam is de a kapcsolása ennek a nyomógombos hangerőszabályzónak nagyon bonyolult. Valahogy úgy működik, hogy ha az 1. kapcsoló zár akkor -vol, ha pedig a 2. kapcsoló zár ( ahol volt 1 bizonyos ellenállás, ami lerepült ) akkor pedig +vol. Így az alaplapra csak 2 vezeték kerül. Na ennek az ellenállásnak kellene az értéke. Ha lenne hozzá kapcsolási rajz vagy valakinek van valami ötlete az írjon!
(#) csurka hozzászólása Feb 10, 2011 /
 
Kedves Fórumozók!
Megörököltem egy myaudio mp4-es lejátszót (ma388 típusú) és az a bajom vele, hogy az érintője egyszerűen nem engedelmeskedik. Az érintőgombok nem annak megfelelően reagálnak, ahogy én azt nyomogatom. Találkozott már valaki ilyen problémával? Esetleg meg lehet-e valahogyan barkácsolni, hogy gombok legyenek helyette?
Köszi a válaszokat
(#) harald válasza embraced hozzászólására (») Feb 10, 2011 /
 
Szétszedted már ?
nekem is volt egy hasonló problémával a vezetőfólia gyárilag úgy van belerakva haogy van benne egy törés itt elszakadt az Ebay-on lehetett volna hozzá kapni de kb 6000 forintot nekenmnem ért meg serintem ezt nézd meg először
(#) diws93 hozzászólása Feb 21, 2011 /
 
Üdv Mindenkinek!

Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Philips GoGear MUSE 16GB lejátszóm, de nem kapcsol be. Rádugtam gépre, felismeri de nem tölti és nem kapcsol be. Elvittem szervízbe azt mondták szoftverhiba, de hiába akarom frissíteni a szoftvert nem tudom mivel, nem kapcsol be. Már nyomtam rajta RESET gombot is de semmi, töltöttem már iPhone töltővel de semmi. Philips Songbird progival probálkoztam frissíteni.

Mi lehet a baja? Válasz köszi előre is.
(#) acdc hozzászólása Márc 15, 2011 /
 
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, egyik ismerősöm a minap a kezembe nyomott egy concorde x-450 típusú mp4 lejátszót azzal a hibával, hogy a kütyü bekapcsol, de csak egy fehér kép van és kb. 20 másodperc múlva kikapcsol... Tudnátok segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő vele?
(#) kisstimcsi válasza mokus hozzászólására (») Ápr 12, 2011 /
 
Sziasztok!
Lenne egy problémám! Vettem egy ilyen mp4 lejátszót,töltöttem rá számokat,hallgattam őket, aztán amikor tettem rá még újakat,az előzőek eltűntek! Miért?
Harmadszorra is tettem rá 2számot,szintén eltűntek az előzőek és ezt a kettőt pedig 10 mp-ig játsza le!?
Tudtok valamit erről???
(#) diamik válasza kisstimcsi hozzászólására (») Ápr 12, 2011 /
 
Szia!

Hogy másolod rá a számokat? Van valami program, amit az MP4-hez adtak és azon keresztül, vagy mint külső meghajtóként másolod rá a számokat?

Ha felejtős a memóriája, akkor vidd vissza. Nem hiszem, hogy az összes szám rossz lenne, amit rátettél. Kicsi az esélye...
(#) steelbird válasza kisstimcsi hozzászólására (») Ápr 12, 2011 /
 
Az mp4 és mp3 lejátszók előszeretettel meghülyülnek néha egy nem odavaló fájltól.
Nézd meg, nincs-e véletlenül olyan fájl a lejátszóra másolva, ami nem rávaló. (exe, db, dll, stb...) (rejtett fájlokat engedélyezd listázni)
Ha nincs, akkor jön a másik lehetőség. Némelyik attól is képes behülyülni, hogyha van egy olyan fájlnév a lejátszón, amiben speciális karakterek vannak.(ékezetes betűk, !, ?, [], stb...)
Találkoztam más típusoknál olyannal, aminél egy ilyen elég volt ahhoz, hogy meghaljon.
Ha ez van, jöhet a firmware frissítés. Jobb esetben a neten hosszabb-rövidebb keresgélés után rá lehet találni, csak nem biztos, hogy pont azon a tipusnéven kell keresni, hanem egy hasonlóén (amit te sajnos nem fogsz tudni, hogy mivel egyezik). Rosszabb esetben csak a szakszervíznek van meg.
(#) steelbird válasza kisstimcsi hozzászólására (») Ápr 12, 2011 /
 
A leírásod alapján lehet még memória ic (eeprom) hiba is, az is gyakori a lejátszóknál.
Következő: »»   7 / 9
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem