Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Sziasztok, jó reggelt.
Lenne egy feladat amivel nem tudok megbírkózni. Hangot kéne felvenni, minimum 2 - 3 órányit, maximum 8 - 10. Idáig a Nero Soundtax -al csináltam, ami tökéletes is volt, de ritkán előfordult, hogy selejt lett a hanganyagból. Ezután átmentem a jetaudio -ra, ami tökéletes is lenne, de ott valami bibi van. Felvettem tegnap óta 8 órányi hangot, de a 80% -a eltünt. két 3 gigás vaw -ot generált, amiből az egyik olvashatatlan, a másikból meg 2 órát ismert fel a lejátszó. Tehát a kérdésem a következő, milyen programot ajánlotok, ilyen hosszú hangfelvétel lebonyolítására, esetleg olyan funkcióval kiegészítve, hogy méret/ időlimit ( a nyolc órás anyagot például 8 egyórás hanganyagra szedi szét) Előre is köszönök mindent, kellemes pákászást.
Szia.
Az XD egy nevető arcot ábrázol. Képzeletben forgasd el az XD -t, és egy csukott szemű, nyitott szájú emberkét lehet belőle kikövetkeztetni, amiről feltételezhető, hogy nevet.
Valamilyen vigyort fejez ki, de ide MEG NE TAULD!
Köszi szépen a válaszokat, okosabb lettem, igaz biztosan a képzelő erőmmel van a gond, de nem megy. Meg konzervatív is vagyok, maradok ennél: .
Szép napot!
Dobjuk fel a reggelt egy kicsit: Ki mit reggelizik, és mit fog ebédelni?
Ej, Frankye, hát mondtam én, hogy nem jó helyen laksz... Mármint ilyen szempontból. Amúgy meg ha itt laknál, ahol én, fél óra múlva elmenekülnél... :yes:
Én nem reggelizek, ebédre meg csirkepörit fogok enni, már ha hajlandó leszek megfőzni, fehérnép ugyanis délután 3-ig nem fordul elő a lakásban...
Én régebben ezt sokat használtam, egész tűrhető volt.
Bővebben: Link
Én mogyorókrémes zsemlét majszoltam és még nem tudom hogy mi lesz a későbbi menü.
Én most épp csokiparányt majszolok, az ebéd még kérdőjel. Amúgy jó Neked, szinte egész nap nyugodtan pákászhatsz.
Azt a krémet hogy lehet megenni?
Hát elég egy gnóm feje van azzal az X szemével. Mért nem inkább |D
Kanállal, vagy késsel a kenyérre kenve, vagy csak úgy natúre újjal kinyalni az üvegből.
Én csak ilyen egyszerű reggelit csináltam...
Egy kis szalonnát pirítok olyan üvegesre, dobok bele felkarikázott zöldpaprikát, aztán amikor a paprika kezd egy kicsit fonnyadni, akkor egy fej felszeletelt hagymát rá. Ezt így együtt pírítom. Amikor a hagyma már szép sárga, a szélei kezdenek barnulni, és a paprika is begöngyörödik, akkor szinte kész is. Gyorsan rádobom a velőt, - és 2-3 perc múlva még a tojást.
Még csak rendezkedek az új műhelyben, most nagy a rumli. Persze, tegnap délután is lementem, hogy tovább pakolászok, meg szortírozok, mert sok dolog eléggé "ömlesztett" állapotban van. A kezembe akadt egy tápegység, ezer éve nem láttam, kipróbáltam, és nem működött. Természetesen a pakolás úgy elfelejtődött, ahogy volt, és a rumli közepén addig küzdöttem, forrasztottam, méricskéltem, míg életre nem kelt a cucc, aztán a jól végzett munka tudatában visszasüllyesztettem a dobozba a tápot, ahonnan szerintem megint nem fogom elővenni vagy két évig...
Oké Laci, ez mind szép és jó, de most akkor gyere ide az Üllői útra, és magyarázd el a lakóknak, hogy mi az a nagy nyáltócsa, ami a gondnoki lakás ajtaja alatt csordogál kifele....
Á, XXI. század gyermeke... Aztán nem tudják, mitől lesznek csenevészek, meg pudingok...
:nyálcsorgatószmájli: Ugye tudod, hogy ez emberkínzás. Ha most otthon lennék, még a végén én is megcsinálnám. Bár most éppen nincs otthon paprika, de sebaj, egy paradicsom is jó lenne helyette. Amúgy ennek én a laskagombás, cukkinis, a velő helyett kolbász, virsli... verzióit is imádom.
Mindenképpen, ekkora adatmenyiséget érdemes lehet rögtön tömöríteni! Sok szoftver jelzi, ilyenkor, hogy mennyi helyed van, az-az mennyit tudsz még felvenni. Persze, ha hangfelvétel közben elfogy a hely a vincseszterről akkor gáz van.
Én ilyen hosszú anyagot még nem vettem föl, de ez talán segít! (Még nem próbáltam) Bővebben: Link
Csak a hozzászólás szám növelése miatt külön hozzászólásban leírom mit reggeliztem.
Egy zsömlét vajasan, felvágottal, teával, de azt hogy mi lesz az ebéd, azt errefelé sem tudni, mert még hanyag voltam és lusta, hogy megkérdezzem.
Újabb gyöngyszem bukkant fel a fényvetős témában:
Idézet: „de lehet hogy én vagyok a hülye ehhez tik meg az okosabbak vagytok” Én majdnem berosáltam a röhögéstől...
Nekem 7, 10, 13, 16, 19, (22) órakor kell ennem. Keveset. Zsír nélkül.
Kefír, joghurt, natur pulyka párizsi, vágott pirított kifli, cikória tejes ( 1.5% ) kávé az alap. Régen egy mignonra másikat ettem, most egyre három nap keksz, tea és hasfájás.
Az szép, enyhe hímsoviniszta beütésű kommentedből ítélve nem Te fogod megfőzni az ebédet...
Idézet: „Mért nem inkább |D” Az már túl logikus lenne!
Azért látom, a Te szövegeddel is lehetne vallatni az éhségsztrájkolókat....
Ez enyhén szólva is diétának tűnik. Nekem csak a gluténre kell figyelnem, de sajnos zabálok összevissza mindent, és rendszertelenül...
Szerencsére nem.
Tegnap nagyon megjártam, mert felszereltem a szobámra egy almérőt, és kábelcsatornával kiépítettem egy pár falon kívüli dugaljat, mert az egész szobában csak az egy volt. Megkérdeztem, hogy melyik kismegszakítót nyomhatom le, majd kaptam a választ, hogy az első négyet. Ezzel semmi probléma nem volt, csak hogy a kombinált villamos tűzhely leállt - benne krumplis pogácsa sült - és nem is növekedett tovább (mert a tűzhely része elektromos), így nagyon pipa lett rám a tulaja, aki épp sütötte.
Egy olyat elfogyasztottam volna jómagam is. :finom:
Szerk.: most már llaci, és miattad, megint reggelizhetek meg.
Köszi szépen, kipróbálom.
Jujj, ez fájt!
Merre található az a mezőgazdasági topic a fényvető? Most már kíváncsi lettem rá, azt hittem, hogy ez vicc. |
Bejelentkezés
Hirdetés |