Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia Ampi! Ez nem vicc hanem a szomorú magyar valóság..Sajnos, hogy eddig lemegyünk.
Cseppet sem irígyellek! Én az édességet nem szeretem, de vannak olyan cukrász készítmények (ilyen a minyon is!) amivel kergetni is lehet. (Pedig nem vagyok olyan "futós" fajta.)
A többit viszont - legalábbis a zsírosabb kajákat - elpusztítom előled, hogy neked ezzel már ne kelljen küzdened. (Remélem, nem bántottalak meg a komolytalankodásommal! )
A minyonok elpusztításában én szívesen segítek. De minden egyéb édesség is jöhet. Szerintem ha szövetkezünk, mindent megehetünk, amit szegény gg630504 kolléga sajnos kénytelen elkerülni.
[OFF]Természetesen ez csak a reggeli agymenésem.
éS HOL VAN MÉG AZ ESTE!
Szerk: Francba, megint a Cabs Lock, meg a hamar küldés, meg a meló közben HE-zés.
Nagyon könnyen megoldható, csak be kell csukni a szemet és lőn máris sötétség van.
Komárom felől jár valaki az audiba dolgozni?
Az a röhej, hogy szerződéses audis járat van Komáromból, és fel is hívtam a volánt, ahol közlik velem, hogy nincsen.
Csukott szemmel inkább megvilágosodni szoktam.
Biztos a Volánnal szerződtek? Mert felénk, Suzuki, Tyco szerződik maszek céggel is.
Szerintem is biztos maszek céggel van szerződés.
Hasonlóan, mint a "komáromi cégnek". Inkább az Audinál érdeklődj felőle...
Neked is rózsaszín elefánt szokott álmodban előjönni?
Üdv, szia. Ez most történt meg, ott adtak egy számot, ami kicsöng, de nem veszik fel.
Légy kitartó, s csöngesd hangosabban, hátha meghallják.
Na, ha a krumplis pogit elrontod, azért jobb helyeken vendetta van...
Parancsolj, a nyelvi anomáliák kincsestára megnyílik előtted: Bővebben: Link
Kötelet, pisztolyt, toronyházmászó-felszerelést, vonat elé fektető kézikészüléket nálam most vehetsz akciósan, de csak kp-ra, a részletfizetési konstrukció sajnos ebben a műfajban igen kockázatos... Szerk.: De hát Te is publikáltál ott, most nézem...
Jól van, a társaság "krémje" megint megüti a szokásos szintet, a főoldalon a 10 új témából 6 már zárolva...
Végre minden rendben.
Idézet: „Szerk.: De hát Te is publikáltál ott, most nézem...” Nem igen látom, hogy írtam volna e valamit is. Viszont nyáron a kertet kell rendbe szedni, mert rendkívűl el lett hanyagolva, és majd megépítem a fényvetőt, majd azzal fogom elvetni a fűmagokat.
Jajj, teljesen igazad van, Action-nel kevertelek össze, bocsi...
Én csak fasírtot ettem két három szelet kenyérrel. Majd melóba meg megeszem a 4 szendvicsem.
Semmi gond. Amikor éhes kezdek lenni, akkor többet hibázok jómagam is.
Már ide érzem, ahogy a földszintről felszivárog az ebéd illata. :finom:
De csak mert engedékenyek a modik. Volna még bezárni való. :eplus2:
Ilyen magok nekem is kellenek, amikből világító növényeket lehet ültetni! Milyen jó lesz nyáron, esténként olvasni a kertben
(remélem a szúnyog nem jön rá)
Hehe, íme a zenetörténelem hatalmas klasszikusa, régi nagy kedvencem, a ruszki beksztrít bojsz: Bővebben: Link
Ha rossz kedvem van, csak benyomatom jó hangosan, és máris vigyorgok...
Lassan eljutunk oda, hogy a témanyitás nem lesz automatikus, hanem előtte moderálják, mint a cikkeket. Csak ugye ez nem kis meló... :no:
Kellene mert nagy az Isten állatkertje. Kérdem én minek ekkor a kereső ha illene más topicba is?
szerk: Két éve fórumozok, segítettek 1000X legalább a fórumon, egy témát sem kellett még nyitnom mert mindig megtaláltam az adott kérdéshez illő topicot.
Ja igen, és mit szólsz ahhoz a topikhoz? Azért lehet csemegézni nem? Gondolom egy magyar tanár fél nap alatt átképezné magát atomfizikusnak, ha meglátná....
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!
Az hagyján, hogy van kereső, de erre rá is van kérdezve, és még akkor sem hajlandó az emberek többsége, hogy tényleg megnézze. Vagy lehet, hogy azt gondolják, milyen nagy dolog itt témát nyitni? Némelyikről meg simán azt gondolom, hogy csak szívatás, mert épelméjű ember ilyet komolyan nem talál ki... :no:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |