Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Valamelyikőtöknek nincsen egy ismerősének az ismerősének valami olcsó stihl beszerzési forrása, amit én is kihasználhatnék?
Vennék fűkaszát, és láncfűrészt is, de fűkaszát mindenképpen, és nem egy tonna pénzből ha lehet. Idézet: A bankkártyád is jó lesz nekünk. „nem egy tonna pénzből ha lehet” ![]()
(Ne kérdezzétek meg mi az értelme)
Piros kondi sárga kondi a transzformátoron van. Majd előveszem a pic-kemet és, meglocsolom nyomban.
Szőr Simpi, rád mindig lehet számítani!
![]()
Úgy látom mindenki jó kondiban van ma. Simpi és Te is.
![]()
Robi! Ezt nem vártam volna PONT tőled..
![]()
Tóni, szerintem vicces, illetve picces, de semmiképpen sem spicces
![]()
A spiccest a kapatos azaz kissé becsípett emberre szokták mondani, no meg spiccesen jár, aki lábujjhegyen közlekedik.
Vizsgáid jól mennek? Bárcsak volnék 20.. 30.. évvel fiatalabb
![]() ![]() ![]()
Jól mondod, MÉG. Viszont kell még pár pofon, és én is lelkesedésemet vesztem nem soká. Ami erőt ad, az a konzulensem e-mailje, aminek a befejezése úgy szól:
Idézet: „Egyébként nagyon szép munka és a további ötleteid is jók. ” Ilyenkor fellelkesülök, és sokkal gyorsabban megy a munka. A pozitív kritika mindig jól esik, de mellette felsorolt pár apróságot, hogy mit módosítsak. Fél napja csinálom, örömmel, lelkesedéssel, mert az összkép jó, ahogy írta. Megjegyezte, hogy a módosítás nagy munka, de kitűzött cél, hogy ma éjjel még el tudjam küldeni Neki - demonstrálandó komoly szándékomat. Egész máshogy viszonyulnak az emberhez, ha tényleg lelkesedik. Remélem soha senki sem fogja kiölni belőlem, de pár rokonomat végig mérve sajnos be fog következni. Alig várták, hogy nyugdíjba menjenek, nem véletlenül...
Miért, szerintem az enyém is van olyan rossz mint a többi
![]() ![]() Idézet: „Viszont kell még pár pofon,...” Adjak? :boxer: :hehe:
Igen, de csak szimmetrikusan, hoyg a fejem visszaálljon középre. Nincsenek benne visszahúzó rugók.
![]()
Ó, azt is szívesen beszerelem, de csak Neked, barátilag, "ingyé".
![]()
Zoli! Akkor te miért nem verseltél, mint Robi..
![]() ![]()
Ma ahol dolgoztam én voltam a srácnak a konzulense egy környezetvédelmi szakdogában. Csak a nevem maradt meg.....
![]() ![]()
Ilyet nem mondj neki, mert a HE-s neve még az lesz a végén! :hehe:
DuMatyinál nincs jobb, ezt is a mi Köbzolinknak köszönhetem!
![]()
A 3 neved közül, nekem is ez tetszik a legjobban, nagyon találó!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |