Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1119 / 3615
(#) bankimajki hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Valamelyik nap belinkelte valaki béka weblapját. Ha itt ismeri valaki azt az oldalt megtenné nekem hogy belinkeli ismét. Mert volt ott egy boncolós rész. Azt olyan jó volt olvasgatni. De nem találom és még a google sem dobja ki. (Vagy csak rosszul keresem.)
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Köszönöm. Azt fogom tenni.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Nem, a vasvödör az mikrofon, mert felerősíti a hangot, ha bele beszélsz.
(#) DuMatyi válasza tungsram hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

A fekete fényű LED azért jó, mert ha olvasol a fénye mellett, nem zavarja a nejedet olvasás közben.
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Nálam a google nem így működik.
(#) llaci56 válasza bankimajki hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Vigyázz vele, mert benéz hozzád!
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Akkor csak erősítő, mert az erősít, nem a mikrofon. Igaz, belebeszélni abba is lehet... De ki az, aki belebeszél? Az anyós? Az szokott mindenbe belebeszélni...
Elképzelem anyósomat egy vasvödörrel a fején, amint éppen belebeszél... Vizuális vagy?
(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Én tudom egy zöld kis időrelét ami lent pihen a műhelyembe valahol a sok kacat között...
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Matyikém, nagyon birizgálja a fantáziádat ez a házasság téma... Állandó jelleggel más asszonyaival vagy elfoglalva. Azért időben szólj, régen voltam már egy jó kis fehérvári lakodalomban...
(#) tatabike válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Neked van olyanod? Fluxuskondenzátorod?
(#) gg630504 hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Nekem is kell ilyen.

Pedig jó dolog az. Határidős munkáknál direkt jól jön. Ha nem végzel, túlcsúszhatsz, aztán mikor kész, visszahozod a határidőre...
Ezért nem értik meg az emberek, hogy fölösleges időgéppel kínlódni, mert ha lehetséges lenne, akkor már létezne, ugyanis a jellegéből kifolyólag teljesen érdektelen, hogy mikor fedezték fel, ha elvileg ide-oda mászkálhatnak vele az időben.
Volt is valamelyik évben egy halovány cikk, hogy kínai tudósok áprilisra ígérték, hogy elkészülnek az időgéppel. Na most egy humorista erre rá is ugrott, és azt mondta, nem rohadtul mindegy, mikor lesznek kész? Ha megcsúsznak, majd visszajönnek áprilisra...
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Sok év munka és kísérletezés árán ma végre sikerült elkészítenem egy olyan anyagot, ami minden anyagot old. Sajnos semmit nem érek vele... :no:
(#) Dancsi hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Sziasztok!
Itt nálunk még élnek a hagyományok (gondolom máshol is), a tojásfestés, locsolás, versmondás, és a többi... (De már csak rokonokhoz megyünk.) Idén is fogok keresni valami különleges verset, amit elmondok.
Így arra gondoltam indítok egy "játékot": Olyan locsolóverseket várok, ami valahogy kapcsolódik az elektronikához.
Mondok egyet példának: "HE Store-n jártam, sok szép dolgot láttam, Jó lenne már rendelni, ha volna rá elég "money", Kezemben a kölni, szabad-e locsolni?
Még egy rímtelen: "Az impedancia az admittancia reciproka. Szabad-e locsolni?" (mi közbe a lány lefagy az első mondattól, addig meg tudod locsolni )
Várom a többit...
(#) DuMatyi hozzászólása Ápr 1, 2010 /

(#) llaci56 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Hát pont ez az...
(#) Georgee válasza Dancsi hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Egyet tudok, de nem irom végig mert lehet következtetni
Idézet:
„Künn a mezőn zeng a kasza, locsoljon meg apád (ez az amit mondtam, hogy kitalálod)”

Van mert ez visszafelé is tud járni, hasznos holmi, a működési elve a következő:
-a tönkretett ezközt rádugod,
-megfelelő kontaktokhoz bekötni az ezközt ami elfüstölt, 230 V ig használható
-aztán beállítás !ez fontos!
-start gomb megnyomása
Ha mindez megvan akkor az ezközöd az adott (múlt) időpilanatban nem kap tápot. A baj hogy csak 24 óráig működik a dolog. Akkor küld a jutalmat
(#) tungsram válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Azért van kedvesebb is:
Házunk mellett sz@ros tanya, hol a borom te vén banya.Ha nem adsz most belőle b.. jönni jövőre.

Hát, mostanában csordogál keresztül a Föld magján...
(#) tatabike válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Már gyűjtöd a burkolólapokat a majdani házad fürdőszobájába? Vagy ez a konyhában lesz? Vagy a maratóhelyiségben?

Megjött, de az ablak nem volt nyitva, hívtam is az üvegesmestert...
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Idézet:
„Olyan locsolóverseket várok, ami valahogy kapcsolódik az elektronikához.”

Gratulálok az eddigi két beküldőnek! Tisztára elektronika az egész...

Ilyet én is tudok...

Trabantommal érkeztem, 30 métert fékeztem,
Laci vagyok, - igen laza, - locsoljak vagy húzzak haza?

(Inkább itt elmondom, és locsolni nem megyek...)
(#) tungsram válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

A Trabantom igen füstös, lábom közt az öreg fütykös.
Nyomom a gázt égre földre , hova öntsem a benzint a fejedre vagy a földre. (Anyósoknak ajánlott)
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Húz a traktor szánt az eke,
Elvtársnő, locsolhatok-e?
(#) Dancsi hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Nagyon jók amiket beküldtetek.
Bár nem sok közük van az elektronikához, de jók.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Sivatagban él a teve,
tele van a töke vele.
Nálam van a töke leve,
meglocsolhatlak-e vele?

Elektrós:
Van nekem egy pákám,
nem bóvli kínai ám.
Nincs itt a mátkám,
meglocsollak ám!
(#) tungsram hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Egy dióda egy trióda fórróvíz az anyósomra. Csak kizárólagosan csövekhez értőknek.
Ha az anód nem izzik, locsolkodni nem illik?
Ha az anyós emittált dobd ki és hívd be aki MELLÉÁLLT.
(#) Action2K válasza Dancsi hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Üdv földi! Majd egy év után, csak most veszem észre, hogy földiek vagyunk Ha emlékszel, én tervezgetem a 192 LED-es kijelzőt. Minden alkatrész megvan hozzá, a tervek is, már csak a nyákok kellenének hozzá. Persze előtte egy kis tesztet lehetne csinálni BB-n 1-2 modullal.
(#) Dancsi válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Üdv! Igen, emlékszek már. A kijelzőt nem felejtettem el, jó lenne megcsinálni nekem is. De az nem most lesz, sajnos most nincs félre téve annyi, hogy kijöjjön belőle egy rendelés. Ha esetleg jutsz vele valamire, kíváncsian várom a fejleményeket. Köszönöm.
Következő: »»   1119 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem