Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1118 / 3615
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Winchester...
A '90-es években megjelent a piacon egy samsung winyó. Annyira sz@r volt, hogy talán nem is volt példány, ami megérte volna a gar végét. (De inkább csak 2-3 hónap...) A rossz tapasztalat miatt nem is mertem ránézni sem a nem régen (4-5 éve?) megjelent samsungokra, - csak a WD és Maxtor -ban bíztam. (A seagetek szintén nem jöttek be.) Aztán felvilágosított valaki, hogy ez nem ugyanaz a samsung, mert felvásároltak valami akármit és rettentően jók. Kipróbáltam. Azóta legalább 200 db-ot szereltem be, és még egyet (egyetlen egyet!) sem kellett cserélnem az elmúlt 4 évben. (Pedig egyet elejtettem szállításkor a betonra, és az elkülönítés ellenére összeszereléskor bekeveredett a többi közé.)
Többnyire RAID 5 -ös felállásban dolgoznak, napi 24 órás szerver gépek.
(#) Georgee válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Az elmúlt egy hónapban 6 db gépet hoztak nekem amiben a vinyó kilehelte a lelkét, mind Maxtor volt. kb 2-3 évesek.
(#) llaci56 válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Az írásomból talán látod, hogy cca,. 4 éve nem használom őket. Másról meg nincs tapasztalatom, én csak a tőlem származó gépekkel foglalkozom
(#) Georgee válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

észrevettem, hogy irtad, cask gondolom én is megosztom a véleményemet a vincsikről. Nekem eddig a Samsung az ami bevállt, az egyik 80GB-os kb most 6 éves, és még működik, bár a tápcsatlakozó kicsit már kontakthibás, a másik 3éves 160GB-os az is kifogástalan.
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Ez nem kifogástalan: Link
(#) tatabike válasza Georgee hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Fiam is Samsung vinyóval nyomul, én megfogadtam, hogy Samsung terméket nem veszek többet olyat, amiben mozgó alkatrész van. Én eddig mindennel megjártam. Biztos allergiásak rám... A samsung vinyót is én vettem magamnak, aztán odaadtam a gyereknek, nála már 3 éve megy, 160-as. Nálam már meghalt volna valószínűleg. Kipurcant a DVD-író, asztali DVD, minihifi, stb. Az mp4 lejátszóm az nagyon jó, az is samu, de ugye abban nem mozog más, csak az elektronok...
Nekem egy 40-es 8 éves maxtor vinyóm van, 6 évig rendszerlemez volt, 2 éve nyugdíjaztam, 'raktárlemez' lett, azon tárolom az elektronikával kapcsolatos dolgaimat. Még bírja, és szinte zajtalan...
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Ehh, Matyikém Téged is megfertőzött...szóvicc-hegyek vannak, tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Áhhh... Én antimegfertőzhetetlenségemben a szenzitív hiperkommunikatív receptoraim által nativus infrunitus vagyok.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

infrutinos
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Quid intellegis hoc?
(#) bankimajki hozzászólása Ápr 1, 2010 /

BOLONDOK NAPJA van. Ma nem lehet warnokat adni a modiknak? (Pedig milyen jó lenne.)
(#) Frankye válasza bankimajki hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Mjad mindjárt Te kapsz, rögtön kettőt... :hehe:
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Akkor Isten éltessen sokáig, eme napod alkalmával!
(#) bankimajki válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Olyan még úgysem volt. (Egyábként van valami szankció, hogy mi után tiltanak ki az oldalról? Mert ha nem warnfüggő, akkor kérek vagy 3-at.) Mivel még csak egyet kaptam nagyon rég és azt sem értettem hogy miért.
(#) bankimajki válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Köszönöm. Egyébként mivel a LED konferenciás hírem még most sem került ki, ha gondolod átküldöm neked emailben. A képekhez meg adok egy linket. :yes:
(#) gg630504 hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Egy köröszsadányi asztológusnó megjósolta, hogy a Betelgeuse negyedik bolygóján hasonló elektromos viharok vannak, mint a mi Jupiterünkön. Magyar csillagászok elemezték a Hubbe felvételeit, és sikerült igazolni a jóslatot. A méréshez szükség volt a bolygó keringési adataira, ami pontosan szerelelt a jóslatban. Most a jós két másik jövendönlését ellenőrzik, az első részeredmények biztatóak. Az auztológusnőt már most is Hubble-néninek becézik a helyiek. A köröszsadányi asztrológusnő és macskája jó egészségnek örvend, így a Hubble nem sokára bekövetkező leállása után sem kell kétségbeesniük a csillagászoknak, Köröszsadányból még sok pontos csillagászati érdekesség várható.
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Szerintem elég csak a cikk linkjét elküldened priviben.

Nem lehet engedélyezni, mert kiskép nincs feltöltve.

AkcióLaci! Az kevés, mert nincs moderátori jogosultságod, és amíg nem engedélyezett státuszú a cikk, addig a nem nyilvános részben van.

Nincs leírt szankció rá, de aki "kiérdemli", megismeri a kitiltás intézményét. (Egyébként egyszerre csak egy warn/freeze lehet "aktív", tehát csak egy látható és tapasztalható, mégpedig a sorrendben régebbi (előbbi). Ha az lejár, utána lép életbe a másik.)
(#) bankimajki válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Jó hogy szóltál, pedig amikor csináltam szerintem volt kiskép, de lehet nem. Akkor ezt hamarosan pótolom. Amúgy köszönöm az infókat a warnról. Én akkor kérnék egyet csak úgy, a bolondok napja alkalmából.
(#) Action2K válasza Frankye hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Van vagy sincs, pedig én épp most olvastam végig, míg ebédeltem. Nem hiába Akció Laci a nevem.
(#) bankimajki válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

A képeket is nézted? Egyébként megint azzal bajlódom. De ez a képbeszúrás meg kiskép készítés nem nagyon akar összejönni.
(#) bankimajki hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Na nagy nehezen összehoztam azt a kis képet. Megkérném valamelyik moderátort hogy jelezzen nekem, hogy így jó, vagy még most sem jó? (Mert akkor szenvedek vele még egy kicsit.)
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Kiégett fekete izzó?
(#) llaci56 hozzászólása Ápr 1, 2010 /

Egy gyermekkori szilveszter bolondos híreiből ragadt meg bennem egy. Így szólt:

Zagyvarékason a köd felszállt, de a MALÉV még nem indítja helyi járatait.

hehe...
(#) llaci56 válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Szamóca! Nincs semmi baj azokkal a viccekkel. Az első nagyon jó, majd besz...tam a röhögéstől. A második is hurva jó volt. A harmadikon is tudtam nevetni, a negyediken még mindig mosolyogtam... Innentől azonban már unalmas.
Ettől is siralmasabbak az amerikai mintára készült "beszélő sók". Nincs nekem semmi bajom pl. a Fábryval, de a műsora ordenáré és csapnivaló. Volt ennek a műfajnak egy itthoni képviselője. Ő utána nem lehet labdába rúgni.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Simán csak azt akarja, hogy a keringető szivattyú még menjen egy darabig, ha a kazán leáll.
(#) tungsram válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Jó a kérdés mert most olvastam végig de ekkora baromságot még nem olvastam. Április elsejei tréfának is rossz. Legalább akkora hülyeség mint a FEKETE fényű LED. :gumicsirke:
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Ha kicsit elvonatkoztatatsz a szó jelentésétől, akkor a napelemet lehetne annak nevezni. (Mivel ő elnyeli a fényt és fesz.-et állít elő.)
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Ápr 1, 2010 /

Ezaz megvan a vonal. És így lesz a politikusnak nem létező hídfelújításból háza.
Következő: »»   1118 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem