Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az az érzésem, hogy itt egy kicsit összekevered a dolgokat. Én csak azt mondtam, hogy sok éves tapasztalatom szerint az epret olcsóbb megvenni a zöldségesnél, mint a "szeddnagad" akcióban. (nálunk legalábbis...)
Azzal teljes mértékben egyetértek veled, hogy nem a TV előtt kell az időt tölteni, de pecázni ennek ellenére nem szeretek, mert rohadt unalmas számomra. 20-30 kg epret szoktunk venni. A "szeddnagad" 380 Ft volt tavaly is, meg most is, és tavaly a zöldséges 280-ért adta, - amikor a szezonja volt, - ládában. De éppen most cáfoltam rá a tegnapi állításomra, és hoztunk a szeddmagadból 40 kg -ot. Mint említettem 380 -ért megy, a zöldségesnél meg 800 alatt nem láttam. Így megéri, és le is szaladtunk a családdal szedni. Ráadásul a végén ránézett a csaj, azt kérdi: - 6 500 jó lesz? Gyors fejszámolás után rávágtam, hogy igen. Így 160 Ft-ba jött ki 1 kg. Úgy lefolyt bennem 1 lityi eperturmix, mint ha nmem lett volna semmi...
Mi még pár napot várunk, elég kevés volt a tényleges napfény az utóbbi napokban, és mostantól lesz egy picit jobb idő az eddigiektől.
Nekem hiányzik a uc.he.hu-s fül a főlapon. A HeStore-s banner meg azért volt jó, mert valami érdekességet látott az ember, és felkapta a fejét, de már nincs ott. Az árnyék tetszik a lap szélén. Az is jó, hogy illeszkedik a széles vásznú felbontáshoz.
Ezek után mondd, hogy szíves vendéglátó vagy... :eeknoes:
![]()
Vigyázz ürgeMaty! Most majd írja hogy nem, meg dehogy meg ilyenek, közbe meg szereli az 5 lépcsős szivattyút tripla Awabozással.
![]()
Írd be a guglinak, "AWAB".
![]() Falun abba bilincsnek hívják. ![]()
Persze, mert abba kell bele dugni a csővezetéket.
![]()
Látom megújult a HE… Ez eddig jó, csak a fél monitorom üres
![]() Idézet: „Ötös-hatos csillagkulcs kell hozzá. ” Hetes! ![]()
Nekem tetszik az új kinézet.
Gratulálok hozzá! Sok sikert a továbbiakban is!
Nekem is tetszik, jól esik egy kis változás néha
![]() ![]()
1440x900-nál is eléggé összement az oldal, de nekem így jobban tetszik
![]()
Akkor hatos hetes... A számmemóriám rossz volt mindig is. Node nem jó slicces csavarhúzó sem kerezsthornyú, mert kiugrik a helyéről. Az meg szereléskor balesetveszélyes.
Az igazi a Torx, vagy imbusz lenne, de mivel így jól működne, ezért nem gyártják.
![]()
Azt nem falun hívják Aba bilincsnek, hanem annak az az eredetui neve, ugyanis ezen a néven szabadalmaztatták anno... Aztán más cég Awab néven kezdte gyártani. Létezett egy Awab-Afit elnevezésű is.
Erről kérnék egy linket ahol ez le van írva.
Akkor így jártam
![]() ![]()
Honnan szerezzek neked ilyet?
Az első ilyen bilincseken Aba volt a felirat, aztán jöttek az Awab-Afit, ma már az Awab a felirat... Még szerkezettanban is "Aba" -nak tanultuk.
Sok olyan kütyü van, ami a feltaláló, vagy kifejlesztő cég nevét viseli, és így terjedt el a köztudatban. Pl. a sarokcsiszolókat sokan flex-nek hívják, holott az egy cég neve, és nemcsak azt gyárt.
Szerk.: említhető még a Hilti-szalag, a Dübel, vagy akár a 'stihl fűrész' is.
Ez cca ugyanolyan leírás róla, mint amit én adtam. Persze, azért kösz!
Nincs mit. Gondoltam, link-kereső verseny van
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |