Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Engem is hidegen hagy a foci, és is most inkább a zenébe temetkezem
Meg a Modern Warfare 2-be
Azt a huncut :eek2: 4x végigtoltad és még nem unod?..
Hűű!
Csak aztán nehogy így nézzetek ki nyár végére:
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Dehogy is! A szemem már jó, így a hétvégén már tudom folytatni a csöves készítését
Hát srácok..! Ampi ebben a hozzászólásában belinkelte azt a filmet, én meg rákattintottam... Azóta szidom, mint a bokrot. Nem tudom, rátok hogyan hatott, de én azóta képtelen vagyok a látványtól szabadulni. Soha semmi nem sokkolt így.
Akkor viszonylag ritkán nézel horrort...
Hali. Miért van az, hogy a motorkámban a reflektor, vagy a tompított, egy idő után mindig kiég? .... Vagy ez az OFF-ban, már OFF?
A Disocverin már láttam egyszer. Ez valami szemölcsféle. Azzal kereste a pénzét, hogy valami cirkusz félében mutogatták néhány hasonlóan szerencsétlen sorsú beteggel együtt. :no:
Teljesen off itt.
Azért mert kell bele egy túlfeszültségvédő.
Jó reggelt! Bővebben: Link
Zoli bácsi, szépen kérlek, hogy is kell azt csinálni amikor "utalni" szeretnék egy előző hsz-re. Már kétszer is visszavontam a segítségnek szánt hsz.-t, mert nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. :worship:
Arra gondolsz, amikor a hsz fejlécére duplán kattintasz, így elérhetővé válik az adott hsz linkje?! :hide:
Igaz, én még a bácsitól messze vagyok!
Kétszer rá kikkelsz a fejlécére. A megjelenő ablakból a jobb egérgomb segítségével kimásolod a címet. Majd a válasz ablakban elhelyezed a LINK gomb alatt. Remélem érthető volt. [OFF]Persze gondolom a másik Zoli bácsira gondoltál, de nem nyomtál válasz gombot és így magamra vettem.
Így kiderül, hány Zoltán van az oldalon...
Akkor Te nemfáZoltán? Köszönöm a segítséget, nagy nehezen összehoztam. Csak mindent így szépen apránként. :worship: A Zoli bácsinak tudom, hogy most más a dolga, csak próbálkoztam, hátha. Legközelebb már vágom...
És még Zoli a köbön még nem is szólt bele.
Szerk.: De mégis!
Tudtam én, hogy a Zoltánok rendesek! Ezt a verziót akkor használom (és ezt is Tőletek tanultam) amikor kijelölök valamit és egy progiban akarom beilleszteni valahová a köztesbe.
Ezt a másik Zoli bácsinak kellett volna felelned... ürgümfütty
Halihó.
Szerintetek ez trükkfelvétel vagy tényleg meg tudta csinálni?
Szerintem nincs trükk. Abban az időben még nem volt erre technika.
Biztos nem trükkfelvétel. Ha láttad volna Klampár Tibort a 70' években "hülyéskedni" .
Persze,pont arra gondoltam,hogy nem is akkor készült.
Mert szerintem nagyon hihetetlen.
Semmi kétség, ez a valóság. Sokszor kellett trükköt alkalmazni amiatt, hogy az amit csinál, a filmen látható legyen a néző számára is. Volt amikor egy ütést lehetett látni, de Ő valójában kettőt ütött és ez csak a lassításnál derült ki a felvételen. Az sem kamu, amikor egyetlen csukló mozdulattal történő ütéssel 3-4m-re ötötte el az ellenfelét, vagy mikor a 260kg-s lengő homokzsákot egyetlen rúgással megállította középen. Az Ő súlya kb. 65kg.
Milyen érdekes az is,hogy sokan a XX.sz. egyik legnagyobb filozófusának tartják.Az mindenesetre biztos igaz,hogy sokat tanulhattunk még volna tőle ha nem hunyt volna el olyan fiatalon.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |