Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Engem is hidegen hagy a foci, és is most inkább a zenébe temetkezem
![]() Meg a Modern Warfare 2-be ![]()
Azt a huncut :eek2: 4x végigtoltad és még nem unod?..
Hűű!
Csak aztán nehogy így nézzetek ki nyár végére:
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2014
Dehogy is! A szemem már jó, így a hétvégén már tudom folytatni a csöves készítését
![]()
Hát srácok..! Ampi ebben a hozzászólásában belinkelte azt a filmet, én meg rákattintottam... Azóta szidom, mint a bokrot. Nem tudom, rátok hogyan hatott, de én azóta képtelen vagyok a látványtól szabadulni. Soha semmi nem sokkolt így.
Akkor viszonylag ritkán nézel horrort...
![]()
Hali. Miért van az, hogy a motorkámban a reflektor, vagy a tompított, egy idő után mindig kiég? .... Vagy ez az OFF-ban, már OFF?
![]()
A Disocverin már láttam egyszer. Ez valami szemölcsféle. Azzal kereste a pénzét, hogy valami cirkusz félében mutogatták néhány hasonlóan szerencsétlen sorsú beteggel együtt. :no:
Teljesen off itt.
Azért mert kell bele egy túlfeszültségvédő.
Jó reggelt!
![]()
Zoli bácsi, szépen kérlek, hogy is kell azt csinálni amikor "utalni" szeretnék egy előző hsz-re. Már kétszer is visszavontam a segítségnek szánt hsz.-t, mert nem úgy sikerült ahogy szerettem volna. :worship:
Arra gondolsz, amikor a hsz fejlécére duplán kattintasz, így elérhetővé válik az adott hsz linkje?! :hide:
Igaz, én még a bácsitól messze vagyok! ![]()
Kétszer rá kikkelsz a fejlécére. A megjelenő ablakból a jobb egérgomb segítségével kimásolod a címet. Majd a válasz ablakban elhelyezed a LINK gomb alatt. Remélem érthető volt. [OFF]Persze gondolom a másik Zoli bácsira gondoltál, de nem nyomtál válasz gombot és így magamra vettem.
![]()
Így kiderül, hány Zoltán van az oldalon...
![]()
Akkor Te nemfáZoltán?
![]()
És még Zoli a köbön még nem is szólt bele.
![]() Szerk.: De mégis! ![]()
Tudtam én, hogy a Zoltánok rendesek! Ezt a verziót akkor használom (és ezt is Tőletek tanultam) amikor kijelölök valamit és egy progiban akarom beilleszteni valahová a köztesbe.
Halihó.
Szerintetek ez trükkfelvétel vagy tényleg meg tudta csinálni?
Szerintem nincs trükk. Abban az időben még nem volt erre technika.
Biztos nem trükkfelvétel. Ha láttad volna Klampár Tibort a 70' években "hülyéskedni" .
Persze,pont arra gondoltam,hogy nem is akkor készült.
Mert szerintem nagyon hihetetlen.
Semmi kétség, ez a valóság. Sokszor kellett trükköt alkalmazni amiatt, hogy az amit csinál, a filmen látható legyen a néző számára is. Volt amikor egy ütést lehetett látni, de Ő valójában kettőt ütött és ez csak a lassításnál derült ki a felvételen. Az sem kamu, amikor egyetlen csukló mozdulattal történő ütéssel 3-4m-re ötötte el az ellenfelét, vagy mikor a 260kg-s lengő homokzsákot egyetlen rúgással megállította középen. Az Ő súlya kb. 65kg.
Milyen érdekes az is,hogy sokan a XX.sz. egyik legnagyobb filozófusának tartják.Az mindenesetre biztos igaz,hogy sokat tanulhattunk még volna tőle ha nem hunyt volna el olyan fiatalon.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |