Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ha megnézitek az első képen, amin a csík volt, egy picivel arrébb, messzebb van egy másik is, bár ez úgy látszik jobban ha rá van közelítve.Felhőpászta nemigen lehet, nincs ilyen világosban buli, meg túl messze vannak egymástól a csóva végei.Az is lehet, hogy kilőtt puskagolyó, de egyszerre kettő?Ilyen messze egymástól?Valószínűtlen.A második képen egyértelműen látszik, hogy nem az égen van az a fekete bigyó, hanem a fényképezőgéphez közel, méghozzá eléggé pici valami lehetett.Lehet, egy légy vagy egy nagyobb bogár röpült el a lence és a felhők közt.De biztosan nem az égen van az a izé.
Nem az a kérdés, hogy léteznek-e ufók hanem , hogy van-e hozzájuk kapcsolási rajz.
![]() Egyébként édesapáméknál is jártak ufók. Beparkoltak a barack fa alá. Megdézsmálták apám borát és tovább álltak. ![]()
Egyetértek. tuti valami kis bogár volt. Látni lehet hogy nem a háttérben van hanem jóval előrébb. Egyébként ha ugyanott van a két kép akkor a víztároló torony vagy micsoda az holvan a másik képen?
Ez jó
![]()
De az első képen a csíkok mik lehetnek?
Helosztok.
Az olcsó kínai távirányítós autóknak mennyi a maximális hatótávolsága?
Hát 10 méternél nem hiszem hogy több.de ha gyereknek veszed, örülj neki, legalább nem hízik el, de viszont veheted bele az akkukat
![]()
Egy vízszintérzékelőt akarok építeni, ami leállítja a kert végében lévő hordóba vizet pumpáló szivattyút, ha a hordó megtelik. A vezeték nélküli csengő jobb választás? köbzoli:
![]()
5. osztályos tanulóként még jóhogy elagyalnák!
![]()
Tegnap apuval össszetákoltunk egy ilyen kis egyszerű árnyékolót a horgásztanyán.A zsindelyzótetős rész néhány éve lett csinálva, most csak be lett nádszövetezve az oldala, de a nádpadló tetejű rész az új.A héten gyalultuk, méretre szabtuk, festettük a faanyagot, tegnap összeraktuk, és rávarrtuk a nádat.Amásik oldalára szunyoghálót szereltünk, a szomszédban 2 állattenyésztő van és nem irtják a legyeket, ami kötelező volna.
![]()
Akkor igen furcsa apró UFO-k lehetnek, mivel a harmadik csík a kép jobb alsó sarkában halad a fű fölött
![]() A másik olyan mint egy ejtőernyős csak lehet, hogy Jetpack-ja volt és gyorsan eltűnt, utálja ha fényképezik ![]()
Még pár kép.
Tényleg, akkor ez tényleg csak a lencse miatt van.Vagy a lencsét tartó ház peremén csillant a fény.
Jéé most nézem nem is laksz messze tőlem.
![]()
Lehet, hogy bogár, de akkor színes? Mert ráközelítve olyan mintha a teteje zöld lenne, az alja meg piros. Azon a képen amelyiken nincs rajta, azon kb. ugyanott van a víztároló torony, nagyon kicsit van arrább, de miért lényeges ez?
Itt a legkisebb hatótávúnak is 100m a hatótávolsága nyílt terepen, szerintem ez jó lessz nekem. Csakhát így kell néhány plussz alkatrész.
Ó ne haragudj! Az informátoraim rossz információt adtak...
![]() 8.-os! De szeretnék én is még egyszer az lenni. Szép kis idők voltak...
Egyszerű a dolog.Fogsz két drótvéget, rá egy tranyót, esetleg egy ledet, tranyóval kapcsolsz egy relét ami kapcsolja a szivattyút.Amikor a víz eléri a drótokat, vezető révén összezárja őket és így kapcsolja le a szivattyút.De ez itt már off.
Köbzoli: Ez jó! ![]() ![]()
Tényleg van ott is, eddig észre sem vettem. De most jutott eszembe, hogy miért lehet! Esett az eső, és lehet hogy csak az esett rá a lencsére... Á, pedig már azt hittem, hogy sikerült lekapni egy ufót.
![]() ![]()
Az adó rész már félig kész van, pont úgy ahhogy mondod. (Még csak egy LED-et kapcsol.) De a hordó és a szivattyú messze vannak egymástól, ezért kéne a vezeték nélküli technika.
Madzagot lehet kapni, rákötegeled a tömlőre és kísz.
Aki iszik, az vállalja a következményeket is.
![]() Egyébként meg fogalmam sincs, sosem használtam ilyeneket.
Vagy inkább meleg víz ivása. És közben undorító dolgokat nézni a neten, vagy a tv- ben.
![]()
Én vállalom, 19 éves vagyok, fél évente megesik velem ilyen dolog (eddig 3x esett meg, ez volt a 3.).
Szerintem ennyi még megengedhető. szerk.: zolee, ampi: nem akarok már többet kínlódni, iszok egy rakat vizet meg beveszek egy B6-ot és próbálok aludni.
Akkor eddig háromszor mondtad, hogy "Soha többé nem iszom!!!" ?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |