Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia! Lehet hogy hülyeség amit mondok. Én azt halottam, hogy a régebbi motorokba még jó, de az újabbakba már nem annyira, fene tudja mi az igaz
![]()
Az biztos, hogy más az összetétele is, de én úgy hallottam, hogy jobb minőségű. Pont ezért írtam ide be a fórumba, hogy ne csak hallomásból vagy találgatásból jövő infót gyűjtsek, hanem hátha valakinek van benne elég sok tapasztalata.
Sziasztok. Tud valaki ebben a topikban segíteni?
Ha sok a pénzed, rakd bele nyugodtan. Ezek a nagynyomású befecskendező rendszerek, mint a Tied is, örömmel kilehelik tőle a lelküket... Ennél gyorsabban csak a pakura vágja haza, de az még olcsóbb.
![]()
Mindenkinek szép 20.-ai estét. Tegnap előtt voltunk kis családommal "tanszerek árainak felmérése és a legolcsóbb helyen való megvétele"körúton és úgy elképzeltem magamban ahogy a sok Disney-s táska meg tol tartó között ott virítana egy pár HE-s feliratú menő cucc. Ja és most jöttem haza Szegedről meg voltunk az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark-ban és láttam végre a Feszty körképet. Nagyon szép volt Szeged is meg a park is és az ottani rendezvények nagyon jók voltak(Ja és csak úgy feszítettem a hátam a HE-s pólóban hogy nekem van nekik meg nincs)
![]() ![]()
Gondolom az Ukránoknál is van 2000 TDCI motor. Ők is tankolnak valamit. Nem hiszem , hogy átjárnának hozzánk tankolni.
Az igaz , hogy nem olyan szigorúak a szabványok mint nálunk. Ezért csak rosszabb lehet az ő gázolajuk. Mondjuk kénesebb. De az autót, adagolót, befecskendezőt nem lenne szabad tönkretennie. Szerintem. Idézet: Én ezt Miskolc városában tettem a múlt hét szombaton „Ja és csak úgy feszítettem a hátam a HE-s pólóban hogy nekem van nekik meg nincs” ![]() ![]()
A tegnap esti koncert a lakhelyemen egész jó volt. Nekem úgy tűnt, mintha a közönség temetésen lett volna. Még egyvalami elkerülte a figyelmemet és pedig, hogy tegnap elindult a Kazincbarcika rally. A koncert után kényelembe helyeztem magam otthon a fotelba és néztem este 10-től hajnali 3-ig South Parkot.
Urak! Norberto ő hová lett?
![]() ![]()
Látod, evvel nem számoltam
![]() ![]()
Nem szeretnék "vészmadár" lenni de sajnos ezen nincs mit csodálkozni. :no:
Itt Füzesabonyban is jó koncert volt, élőben nyomta H. Tamás , a hangosítás egy nulla volt (hogy lehet elrontani egy konzervzenekart az ének ami élő az meg jó) de az előadó azt hiszem jobban illett az ünnephez mint eddig bármelyik is, nekem tetszett, nem egy IA de nem is az a kategória na meg kb annyira jó is volt ha azt nézem egyéni produkció volt. A jó a végefelé bemutatta a zenekarát, persze az nem létezik de elég jól sikerült azért
![]()
Itt tegnap kazincbarcikán a magna cum laude volt. A koncert jó volt a hangosítás is csak a közönség volt gyenge. Mert csak egy számot tudott csak fejből. A többit meg csak szinte tátogták.
Helló!
Nem tudtok olyan webshop-ot, ahol varrógép alkatrészeket találok? Konkrétan egy Singer 2808-as géphez kellene tűlap, mert picit eltört. (nyugi nem én varrok, hanem anyám szokott és most emiatt nem tud) ![]()
Jó dolog ez az Ebay! Nézegetem az optikai kábeleket, itthon elég drága… Egy 2méterest kintről lehet hozatni 300 (!) Ft-ért
![]() ![]() (Köszönjük Ebay, a PayPal legyen veled!)
Pontosan úgy csináltam. Néha így rakja be, ez ellen nem tudok mit csinálni. Sajnos máskor is volt rá példa. Tettem én ide oda be szóközt - ahogy mondtátok, nem segített.
Ezt néztem és pont ilyen nincs. Ezért is írtam típust és alkatrész nevet, mert én nem találtam eddig.
A gyártó 8 évig köteles alkatrész-utánpótlást biztosítani. Köszönjük, fogyasztói társadalom!
![]()
Majd megüt a guta az alkatrésszel!
Most vettem egy új original sunyi fejet a CD-mbe, oszt csere után semmi. Visszatettem a régit. Hiába van ha sz... ![]()
Na hát ezért sunyi a húzottszemű technika.
![]() ![]()
Pár éves a gép. Van majdnem ugyanilyen alkatrész, elvileg jó is lenne, csak egy kis műanyag takaróelem nem tud akkor a helyére menni, mert nem lenne, ami tartaná.
![]()
...én bizony kivagyok. Egész nap a padláson tépkedtük fel a deszkákat, hogy utána le tudjuk rakni az üvegszálas szigetelő paplant. A portól vályogtéglát köptem, az üvegszál után meg amikor orrot fújtam egy úttörő pecabot jött ki az orromból. Egyébként meg fáj mindenem. Szép nap volt. :buck:
Én egy hétig szívtam a vályogport. A végén már ha messziről megéreztem a port, akkor is köhögnöm kellett. Szerintem akkor több port szívtam magamba, mint egész addigi életem alatt. Persze a téglákat szépen kellett bontani, mert újra felhasználásra kerül.
Helosztok.
Nálatok meg lehet nyitni Béka oldalát? Nekem valamiért nem működik. |
Bejelentkezés
Hirdetés |