Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hehe, csak el ne kapjon a randőr benneteket a nagy dennyék között.
![]()
Ezek nem hibrid dinnyék, nem csíkosak. Inkább csiklósak.
![]()
Nem, nem, ezek még éretlenek, hisz még bimbósak.
Mit kell tenni hogy ilyen rendőr jöjjön? :szeret:
Kemény dolog van, de azt hová kell tenni hogy jöjjön?
![]()
Sziasztok!
Windows Feladatkezelőben futó programokat néztük édesapámmal, hogy mi micsoda mert túl lassúnak tűnt a masina... Az alábbi fájlok vírusra utalnak: csrss.exe smss.exe és az isass.exe Bővebben: Link Tud valaki segíteni, hogy milyen programmal lehet hatásosan írtani őket?
Hali! Most nézem a feladatkezelőt hogy ezek nekem is futnak.. "csrss.exe smss.exe" ezek biztos hogy vírusok?
A csrss.exe és smss.exe azok windows cuccok. De nagyon szeretnek vírusok belebújni...
Az isass.exe az az előbb linkelt oldal szerint egyértelműen vírus. Már jártam ájtí oldalakon. Az ott említett Anti-Malware nem lát semmit.
Szia!
Ezek az XP részei. Bár ettől még megfertőződhettek. Írd be őket a gugliba, elég sok infót fogsz róluk találni. Idézet: „Az isass.exe az az előbb linkelt oldal szerint egyértelműen vírus.” Ez sem vírus.
Csőszkunyhóban a dinnyeföld közepén...
Üdv!
Egy alapos vírusírtás pl Nod32-vel vagy Avast-al. Spyware Search & Destroy-t is kipróbálhatod, szerintem elég hatékony kis program. Először immunizálj, és utána irts.
Ezt nézzétek meg, sajnos ma ezt átéltem élőbe is, itt van nem messze tőlünk. Bővebben: Link
Igen!! Már nagyon vártam! Köszi, hogy szóltál!
![]()
De igen, haragszom!
Te kezdted a hülyéskedést... ![]()
Nem veszélytelen, főleg úgy hogy kisebb szélvihar van itt a környéken, ezért is van 5ös riasztás. Devecseri benzinkútnál is méteres víz volt. Az a patak ami eddig majdnem kiszáradt, most az árasztotta el a várost. Azért 700ezer köbméter nem kevés anyag.
Füleim lelapultak, szemeim kigüvednek, állhatatos vigyor orcámon, bocsássál meg barátom.
Nincsen semmi baj, barátom
A hó is elolvad majd nyáron Én a viccet jól megértem A füledet nem is tépem. Megyek most majd e-bayt nézek Az asszonnyal nem beszélek... :hehe:
Elég kihalt itt minden, senki sem unatkozik? Senkinek sincs kedve offolni? Senki sem épített semmit mostanában?
Próbáltam megnézni késő este a hírekben, de mindenünnen csak a politikusok ömlöttek ki a tvből. Úgy látszik ez nem annyira fontos. :no:
Most tartanak 1millió köbméter kiömlött iszapnál, és még mindig folyik, Devecsert meg Somlóvásárhelyt is elöntötte az iszapos víz, meg már Somlójenőt is.
Ajkai timföldgyárnak vége lesz ezután az tuti. |
Bejelentkezés
Hirdetés |