Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Megmondod hogy "olvastam a neten hogy..."
![]() ![]()
Na...
![]() Képzeljétek, ma voltam egy boltban, érdeklődtem árakról sok mindenről. Aztán semmit sem vettem meg, és az ember kiakadt. ![]()
Gondolom nem volt beszélgetős kedvében.
Nem, szerintem az az oka, hogy sokan ott voltak még..
![]()
Máskor olyankor menj, amikor egyedül van. Majd akkor kiderül. :yes:
Na, ja...
![]() Képzeljétek ma elkészült az első programom PIC-re. 1 ledet villogtat. Büszke vagyok magamra. :pirul:
Haverommal 1 hegesztőboltban kb 10szer voltunk már, sosem vettünk semmit, csak kérdeztünk, utána meg egy nyitvatartást kérdeztünk, meg egy névjegyet kértünk.
![]() ![]()
Én csak kísérő voltam mindig.
![]() Ja van autósbolt is, ahová minden szir-szarért járunk. Múltkor csak egy 20Ft-os rugót vettünk, azelőtt meg egy 60Ft-os izzót. ![]()
A sógorom mondása. "Három nyelvet beszélek oroszul,rosszul és nagyon rosszul." Sajnos a legtöbben így vagyunk az idegen nyelvekkel.
![]()
Erről eszembe jutott egy történet, de hagyjuk, mert csúnya.
![]()
Nekem meg ez a régi vicc:Bővebben: Link
Úristeeeeeen. Ezt pont egy 2-3 órával ezelőtt mesélték el nekem, csak másképpen egy picit.
![]() ![]() ![]()
No de egy újszülöttnek minden vicc új.
![]()
Sziasztok!
Kezdek fáradni... Szakkörön nem bírták kiszámolni az ellenállás értékét mérési gyakorlaton...Pedig előtte el is magyaráztam.Sőt,ezt már csináltuk egyszer.Majd kapnak egy 'cöcöcö'-t,meg mégtöbb mérést. Más:Kicsit off,de azért elmondom:Nyáron csinálok egy sorozatot 'Hogyan építsünk detektoros rádiót' címmel.Magyar nyelvű videót még nem láttam a világhálón,ezért veszem a bátorságot... U.I.:Mielőtt bárki félreértene:láttam már magyar nyelvű videót,de ebben a témában még nem. ![]()
Erre gondolsz?Bővebben: Link
Jajj csak azt ne!
![]() ![]()
Az sem jó! A olyan magasban már ritka a levegő. :hehe:
Ma visszafizettük a svájci hitelünket. Újra szabad emberek vagyunk!
![]()
Gratulálok.
![]()
Messziről elkerüljük őket! De még az unokáim is el fogják.
Persze mondta az ügyintéző csaj, hogy ajánlhatna-e még más szolgáltatást is. Mire mondtam, hogy én is ajánlanék nekik valamit, de az nem biztos, hogy szalonképes.
(persze nem szószerint így hangzott)
Tessék? Itt működik, de ahova be akarom rakni ott nem. Pedig lehet betenni BB kódot az adatlapomba, de mégsem megy ott. nem tudja valaki miért nem?
Egy időben én is csinálgattam oldalakat. Meg kell keresned a HTML kódját, és a weboldaladon azt kell beilleszteni..
![]()
Kimondom: *** adatlapjaimba kell. Itt működik a BB kód ott meg nem. Látom más adatlapjába is a számlálót rendesen ugyanazokkal a style-okkal, amik azon azon az oldalon vannak, amin én csináltam. Amúgy itt, hogyhogy működik? Ott is működnie kéne a BB kódnak. Hát nem értem. Milyen html-t kell megkeresnem?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |