Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lebecsülésről szó nincs, csak inkább eltenném a jó lesz az még valamire dolgok közé.
Már vicc is született róla ki vitte el a bringát. Velem megesett hogy forgalmas helyen zárt bicikliről lelopták az ülést. Ehhez kellett szerszám is. Az elszomorító hogy már gondolkodtam a cseréjén az ülésnek mivel már pár helyen szakadt volt, mégis kellett. Most már kicsit komolyabb hobbitolvaj felszerelés kell az ülés leszedéséhez. Persze egyedi azonosítójelei alapján "körözöm" az ülést. Lámpák tömkelegeit is lopták már le, vagy ha az nem ment egyszerűen szétverték. Ha a rendőr megállít esetleg a pár rajtahagyott felfogató csonkkal tudom "igazolni" jó pár lámpát elloptak. Ugye itt nem az értéke a lényeg, be kell menni, megvenni felszerelni. Ez egy óra, egy óra minden másra is lehetne szánni nem ilyen "nekem nincs pénzem és majd úgyis megveszi a paraszt mert őt oltárira bünteti a rendőr" társadalmi munkára . Teljességgel támogatom a lámpák kötelezővé tételét, ám a rongálások miatt én nem használom. Ha nincs rajta a tartókát törik le.
Sajnos az elmúlt húsz évben annyira lepusztultak az erkölcsök, hogy az elkeserítő. A bringás ügyek ennek csak egy töredéke. Miért pont az lenne más mint a többi egyéb.
Azt mondják a nagy rendetlenségre, hogy úgy néz ki mint a disznóól. Ehhez képest a mi malacaink egy adott területen végzik a dolgukat, míg előtte mindegy volt hova. Most ezen csodálkozok és hogy ha ők tudna változni, akkor nekünk néha miért esik nehezünkre?
Kerékpár ügy: Néhány hónapja két ismerősömmel beszélgettünk a teraszunkon amikor a telefon fülke biztonsági őr ismerős megszólalt: nézd már a mozdonyszőke ellopja a bringámat, ami a kerítésnek volt támasztva kívülről. Kiszaladt felpattant a másik bingára mellé érve oldalra rúgva bele paszírozta a szomszéd kerítésébe. Aztán addig rugdosta amíg mozgott. Gondolom egy ideig felhagyott a tolvajlással.
Más: teszek fel néhány képet magamról amit egy természetfotós túrán készítettek róla a tudtom nélkül. Egyiken épp a kis rókának adtam enni. A közelünkben van egy nagyon szomorú német juhász, embertelen körülmények között tartva. Amióta megszületett nem engedték ki a kennelből.
Ez profi gép! Nekem nagyon tetszik ! Valóban valami újságba, vagy tévébe megállnád a helyed ezekkel a képekkel! :yes:
Nekem 2-3 hónapja lopták el a kis falunkba anyukám biciklijét,azóta nincs meg. Pedig csak bementek egy ismerőshöz, és a biciklit kinn hagyták pár percre. Azóta semmi hír róla.
Egy korábbi hozzászólásomban írtam:Nem vagyok profi, csak egy lelkes amatőr.
A gépem sem profi, ezzel tele van a hentes üzlet is. Azért Köszönöm.
Szerintem azt aki így tart kutyát szintén meg kéne kicsit rugdosni.
Azt nem értem, hogy minek kell az ilyen embernek kutya :no:
Pontosan ez az. Valami baj lehet a nyaka felett.
Nem biztos, hogy a gép a profi, hanem aki tartja!
Láttam Hoho képeit és nagyon bejönnek, irigykedek is. Az újságban valóban megállná a helyét! Láttam már profi fotót, amit "szappantartóval" készítettek és ott sem a műszer volt a pláne. Nagy Hoho, kérjük a többi képet is! :yes:
Egész jó, de ez az igazi elektromos zene. Bővebben: Link
Én meg lecsót. Nem fotóztam le, pedig megért volna egy misét...
Ez "keményrock".
Én maradok inkább ennél.
Imádom az elektronikus zenét, főleg a drum and bass-t. Mondjuk én jobban kedvelem a durvábbakat, általában azokat is játszom.
zenetom-ot kérdezd meg, tuti kapásból tudja, pont az ilyesmit szereti.
Én azt tegnap csináltam Nem maradt belőle mára....
Ok, kösz az infót, megkérdezem tőle.
üdv kajozs
Hát srácok, ha minden a terv szerint megy 7 félév múlva gépészmérnök leszek! )). Juhéjj!
Én pedig mechatronikai mérnök.
A bejutási pontszám 240 pont volt, nekem meg volt 418 Gratulálok neked
Sosem voltam ennek a híve, de nagyon jó és hatásos megoldás. Van aki csak ebből ért!
Először is gratulálok. Hova sikerült bejutnod? Előre szólok, hogy: ábrázoló geometriából, "matek 1"-ből, "matek 2"-ből, statikából, dinamikából, szilárdságtanból, számítástechnikából, műszaki informatikából, anyagtudomány alapjaiból, anyagvizsgálatból, anyagismeretből, általános géptanból, géprajzból, gépelemek 1, gépelemek 2, fizika 1, fizika 2, anyagmozgató gépek. Ezekből nagyon alaposan kösd föl a gatyádat mert nagyon nehezek lesznek. Különösen a matek 1-2 és a statika, dinamika valamint a szilárdságtan. Matekból úgynevezett matekszigorlatot kell teljesíteni, a statika, dinamika, szilárdságtan trióból pedig mechanikai szigorlatot. Az előbbi az utóbbihoz képest kutyapiszok. Ezeket onnan tudom, hogy jártam gépészmérnöki szakra.
Bár írtam privátban is, de hátha másnak is kell, szóval a zene címe:
Paul Kalkbrenner - Aaron
Itt van egy remek múúzikáá, jó pihenést! Fárasztó ez a lakásfelújítás...
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |