Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia Amper! Ma gondoltam Rád, mikor önjáróztak a festőmesterek és húzkodták a fejüket a betongerendák alatt. Szerencsére ma végeztünk a beléptetővel, nagy kínszenvedés volt.
Üdv Mindenkinek, megyek aludni! Holnap fél hatkor indulok Miskolc City és környéke... Az sem lesz piskóta... ![]()
![]()
Üdv neked is, és jó pihenést! Most már én is megyek aludni, mert nekem holnap munka van, és jó sokáig nem lessz szabad napom, nekem legalább is.
Jóéjszakát mindenkinek! megj.: Kitartás googa !!!
Szívesen!
![]() ![]()
Tedd vissza az IBM-gépbe, és töröld a BIOS-ban a HDD jelszót!
Na, egy 10 percre beugrottam...
![]() Tegnap este 6 órakor végeztem a melóhelyen (reggel 6-tól), aztán 8-kor kocsiba ültünk, átkocsikáztunk az ország másik végébe, éjfélre haza is értünk, ma meg 5:45-kor keltünk, és irány a szőlő... ...nem vagyok egy cseppet sem fáradt, áááá és még ott a holnapi nap...azt hiszem korán lesz fekvés... Na majd a jövő héten visszaolvasom a történteket, hamarabb nem igen lesz rá időm. Köbzoli, Norberto! ...hát elfért volna a segítség... Na, majd jövőre hamarabb szólok! ![]()
Pedig egyszerű: Tiszta víz kell hozzá (ásványvíz) Ezt beteszed annyi időre (bontatlanul, ahogy meg vetted a boltból) a fagyasztóba, amennyi idő alatt a csapvíz megfagyna, ez nagyából fél liter víznél 1-2 óra. Eztuán kiveszed, odavágod valamihez vagy csak picit beszennyezed valamivel(pl. ujjadon lévő por zsír stb...) Azért nem fagy meg a víz a hűtőben, mert nincs benne szennyeződés, aminek a felületén megindulhatna a kristályképződés, ásványvizes flakon falára pedig szintén nem tudnak kicsapódni a kristályok, mert az úgy van megtervezve (bár az a szénsav miatt). Ha földhözcsapod vagy picit is beszennyezed, akkor a kristályok a vízben haladó hullámfronton kezdenek el képződni, ezután már tudnak egymásra épülni. Szénsavas és deszt. vízzel működik csak. Ajánlom hogy egyszerre úgy 4-5 üveggel tegyél be, mert abból 1-2 biztos hogy "szennyezett", és ha csak 1-et teszel be akkor nagyobb az esélye a kudarcnak.
Ugyan ez működik melegítéssel is, nagyon tiszta edénybe nagyon tiszta víz, be a mikróba annyi időre amennyi idő alatt épp hogy fellforna pl. a kávé. Kiveszed, beledobsz egy kanalat és hirtelen el kezd forrni ![]()
Kedves mindenki!
Aki holnap 10:40-től ráér és van kedve BODIES kiállításra jönni 1500 Ft-os belépővel (csoportos) az kérem még MA keressen meg privátban! Aki tud jönni, feltétlen hozza magával a diákigazolványát és a belépő árát! A Deák Ferenc tértől néhány perces sétára van a kiállítás. A gyülekező a Deák Ferenc téri metró megállóban, a 3-as metró vonalán lesz, 10:20-tól 10:30-ig! Engem a profilom alapján lehet majd azonosítani! ![]()
A mai nap volt az egyik legjobb. A helyzet az az, hogy a kolllégáim közlekedtek az önjáróval, de a támok nem húzódtak fel (ezt felülröl ne is látni, csak közvetlen oldalról), így amikor átmentek a hosszabítón, azt elkezdte felpödörni, de megtépni/tönkretenni nem tudja ( abban a helyzetben ). Erre a tulaja elkezd ordibálni, hogy villanyszerelők, ba*d meg, és egyszerűen, hogyan lehetnek ilyen hü**ék, az anyátok pi**áját, miért nem lehet a ku*va életbe kikerülni! Na erre a Főnököm is beindult, megjegyzem a hosszabítónak semmi baja sem volt, kár nem okozott senki, csak a buta emberke nemigazán fogta az adást, és a saját dielektusán próbálta tudtunkra adni, a tényállását. A kollégémmal fönn voltunk az önjárón, és közben visítottunk a röhögéstől, és majdnem fogadósdit tartottunk, hogy hány másodperc mulva üti le a Gabi ( főnökünk), az emberkét. Megjegyzem a főnököm már olyan ideges volt, hogy az önjárót végig kutatta, hogy mit vágjon az emberkéhez, de addiga, már nem volt fenn a kalapács az önjárón, így az emberke tulélte a találkozást, többek között azért, mert látta, hogy rossz helyre tévedt. Egy figyelmeztetés is jól jött volna, így a Gabi a főnököm is normálisan elnézést kért volna. Nagyon bírka türelmű, rendes ember, többnyire segítőkész, de ez az emberke nagyon belemászott a lelki világába, hogy majdnem...
A második dolog, hogy a markolósnak kiadtak egy rajzot, hogy itt, meg ott cső lessz lefektetve, és egy erősáramú kábel rajzot kapott, amin a 70es kábel nyomvonala is fel van tüntetve, csak az az ideiglenes 25ös alukábel nem volt felrajzolva rá, igy az egész építkezés áramszünetbe borult, mert felszántotta. Így is tul volt terhelve a hálózat, mert ma jöttek a spinkleresek, menetvágóval felszerelkezve, így 0,5-2 percenként vágta le a 40A kismegszakítót! ( 43A folyt át, és szegényke már, kapott már jónéhányat, és jó foró is voltmár ráadásul.) A helyzet megint az volt, hogy valaki turkált az elosztó szekrényben, és felkapcsolta a világítást, ami pont elég volt ahhoz, hogy tulterhelődjön, az gész hálózat, legalább is az az egy fázis, elérte, sőt tulhaladta a terhelési értéket. A képen a festők munkája is látszik, ahogy egy kicsit szét van rendezve a tüzoltó szekrény.
A kábeltépéshez kapcsolódóan:
Ja az építkezés vezető, meg aszt mondja, hogy: Te gabikám, csináld már meg kábelt, sodord össze, és szikszalagozd le, mert leolvad a hűtőm ,gabikám légyszives. Azt hozzá kell tennem, hogy ez az ember egy nagy *****! A hűtője érdekli, nem az hogy az építkezésen senki nem tud dolgozni, mert nincsen áram! Na ez meg, hogy 25ös, tömör aluminum kábelt összesodorni,... úristen, meg szigetelőszalagozni! ![]()
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy ennek a számnak mi a címe (ami a beszéd alatt megy)? Mellékesen a Doktor House S04E09-be volt, a végén. ![]()
Helló
Nézzétek meg, hátha valaki tudna nekem segíteni. Elég fontos lenne. Ha valaki tudna égetni iylen IC-t szóljon már. Köszi előre is. Üdv: Ricsi ![]() ![]()
Nálam nem indul a letöltés, de nem arra a jelenetre gondolsz amikor Vogler belép House irodájába ahol ez a zene megy? Mert akkor ez az: Bővebben: Link
ó... akkor bocsánat, feltöltöm ide, ha nem probléma a moderátorok számára
![]()
"miez.mp3" törölve.
Használj rapidshare-t vagy van egy halom ilyen egy hónapos tárhely szolg. Elektronikai oldal, nem kérünk mp3-akat.
Bővebben: Link ide töltsd fel és le se kell tölteni, meg tudjuk egyből hallgatni.
Akkor elnézést. Ide felraktam, remélem már működni fog és valaki segít nekem!
![]()
Akkor nem egyre gondoltunk. Egyébként a szám címe: Norman Greenbaum - Spirit in the Sky
A Tunatic nevű program amit itt a fórumon ajánlott valaki, egyből felismerte.
Nincs mit. Egyébként House-nak jó a zenei ízlése.
![]()
Most látom a csöves erősítő készítése topik túl van a 600 oldalon, de még mindig kiadható érte 30 pont. Ezért mekkora csöves erősítőt kell készíteni?
![]()
Sziasztok
Nekem is egy zene problémám lenne. A Radio(One)-n Hamvai PG egy mixében hallottam. Fel is sikerült vennem winamp-al de sajna csak pár másodperc van meg. A zenét Én momentán szinte elsőre felismertem, de semmit nem tudok róla, mármint sem előadót sem címet. Keresgéltem tracklist-ek között, de nem találtam. Nagyon vágyok erre a zenére, de nem tudom miezkiez'. Ha valaki felismerné és meg tudja mondani hogy mi legalább az előadó vagy a cím avval nagyon boldoggá tudna tenni vele. A zene részlet ITT van. Köszi szépen
Ahogy elkezdődik ez a kis részlet, az alapján pöpec kis zene lehet. Legalábbis tovább tudnám képzelni magamnak egész jól
![]() Mondjuk sajnos nem ismerem :no: És még csak nem is hallottam... ![]() Ha már mostanában ennyire zenei témákba folyunk mindig (ami nem baj egyébként), szereti innen közületek valaki a lágyabb drum'n'bass-t, illetve a jazz'n'bass-t? ![]()
Már nagyon rég hallottam, tán még nem is volt netem...
Amúgy tényleg jó zene. De a fene egye meg, áttúrtam a LOM zene-mappámat, és semmi... egyik sem az. Pedig úúgy vágyok rá. Jaaj ha tudnám kiez/miez. Húú... Én is szeretem a drum'n'bass muzsikát ![]() Van olyan hogy jazz'n' bass??? ![]() ![]()
Természetesen, én nagyon kedvelem ezeket az irányzatok
![]()
Mivel tegnap nem küldött senki sem üzenetet arról, hogy jönne a kiállításra ezért nem leszek ott a metró megállóban! köszönöm az érdeklődést!
Én ugyan szívesen mentem volna, de:
- Kicsit későn értesültem róla (most); - Nincs Diákigazolványom Pedig szíves örömest mentem volna... Főleg ennyiért!
Sziasztok!
Hol tudok utánajárni, hogy az autópályákon hol vannak ingyenes szakaszok? Jelen esetben az M3-mas autópálya érdekelne...
Mondjuk Autopalya.hu?
![]() Bővebben: Link Itt meg tudod nézni a térképen, alul van a jelmagyarázat és ott van hogy melyik jelölés takarja a díjköteles és a díjmentes ap. szakaszokat. |
Bejelentkezés
Hirdetés |