Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   211 / 3614
(#) googa válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Okt 29, 2008 /

Szia Amper! Ma gondoltam Rád, mikor önjáróztak a festőmesterek és húzkodták a fejüket a betongerendák alatt. Szerencsére ma végeztünk a beléptetővel, nagy kínszenvedés volt.
Üdv Mindenkinek, megyek aludni! Holnap fél hatkor indulok Miskolc City és környéke... Az sem lesz piskóta...
(#) vtsoftware válasza sprofan hozzászólására (») Okt 29, 2008 /

Őőő, de ezt hogy??? :-O
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Okt 29, 2008 /

Üdv neked is, és jó pihenést! Most már én is megyek aludni, mert nekem holnap munka van, és jó sokáig nem lessz szabad napom, nekem legalább is.

Jóéjszakát mindenkinek!

megj.: Kitartás googa !!!
(#) _ampervadasz_ válasza zoz11 hozzászólására (») Okt 29, 2008 /

Szívesen!
(#) Mormoghy válasza zoz11 hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Tedd vissza az IBM-gépbe, és töröld a BIOS-ban a HDD jelszót!
(#) titi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Na, egy 10 percre beugrottam...
Tegnap este 6 órakor végeztem a melóhelyen (reggel 6-tól), aztán 8-kor kocsiba ültünk, átkocsikáztunk az ország másik végébe, éjfélre haza is értünk, ma meg 5:45-kor keltünk, és irány a szőlő...
...nem vagyok egy cseppet sem fáradt, áááá és még ott a holnapi nap...azt hiszem korán lesz fekvés...

Na majd a jövő héten visszaolvasom a történteket, hamarabb nem igen lesz rá időm.

Köbzoli, Norberto!
...hát elfért volna a segítség...
Na, majd jövőre hamarabb szólok!
(#) sprofan válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Pedig egyszerű: Tiszta víz kell hozzá (ásványvíz) Ezt beteszed annyi időre (bontatlanul, ahogy meg vetted a boltból) a fagyasztóba, amennyi idő alatt a csapvíz megfagyna, ez nagyából fél liter víznél 1-2 óra. Eztuán kiveszed, odavágod valamihez vagy csak picit beszennyezed valamivel(pl. ujjadon lévő por zsír stb...) Azért nem fagy meg a víz a hűtőben, mert nincs benne szennyeződés, aminek a felületén megindulhatna a kristályképződés, ásványvizes flakon falára pedig szintén nem tudnak kicsapódni a kristályok, mert az úgy van megtervezve (bár az a szénsav miatt). Ha földhözcsapod vagy picit is beszennyezed, akkor a kristályok a vízben haladó hullámfronton kezdenek el képződni, ezután már tudnak egymásra épülni. Szénsavas és deszt. vízzel működik csak. Ajánlom hogy egyszerre úgy 4-5 üveggel tegyél be, mert abból 1-2 biztos hogy "szennyezett", és ha csak 1-et teszel be akkor nagyobb az esélye a kudarcnak.

Ugyan ez működik melegítéssel is, nagyon tiszta edénybe nagyon tiszta víz, be a mikróba annyi időre amennyi idő alatt épp hogy fellforna pl. a kávé. Kiveszed, beledobsz egy kanalat és hirtelen el kezd forrni Nagyon jókat lehet án szórakozni vele bár ez utóbbi a forróvíz miatt kicsit veszélyesebb.
(#) zolee1209 hozzászólása Okt 30, 2008 /

Kedves mindenki!
Aki holnap 10:40-től ráér és van kedve BODIES kiállításra jönni 1500 Ft-os belépővel (csoportos) az kérem még MA keressen meg privátban! Aki tud jönni, feltétlen hozza magával a diákigazolványát és a belépő árát! A Deák Ferenc tértől néhány perces sétára van a kiállítás. A gyülekező a Deák Ferenc téri metró megállóban, a 3-as metró vonalán lesz, 10:20-tól 10:30-ig! Engem a profilom alapján lehet majd azonosítani! Én mindenféleképpen ott leszek!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 30, 2008 /

A mai nap volt az egyik legjobb. A helyzet az az, hogy a kolllégáim közlekedtek az önjáróval, de a támok nem húzódtak fel (ezt felülröl ne is látni, csak közvetlen oldalról), így amikor átmentek a hosszabítón, azt elkezdte felpödörni, de megtépni/tönkretenni nem tudja ( abban a helyzetben ). Erre a tulaja elkezd ordibálni, hogy villanyszerelők, ba*d meg, és egyszerűen, hogyan lehetnek ilyen hü**ék, az anyátok pi**áját, miért nem lehet a ku*va életbe kikerülni! Na erre a Főnököm is beindult, megjegyzem a hosszabítónak semmi baja sem volt, kár nem okozott senki, csak a buta emberke nemigazán fogta az adást, és a saját dielektusán próbálta tudtunkra adni, a tényállását. A kollégémmal fönn voltunk az önjárón, és közben visítottunk a röhögéstől, és majdnem fogadósdit tartottunk, hogy hány másodperc mulva üti le a Gabi ( főnökünk), az emberkét. Megjegyzem a főnököm már olyan ideges volt, hogy az önjárót végig kutatta, hogy mit vágjon az emberkéhez, de addiga, már nem volt fenn a kalapács az önjárón, így az emberke tulélte a találkozást, többek között azért, mert látta, hogy rossz helyre tévedt. Egy figyelmeztetés is jól jött volna, így a Gabi a főnököm is normálisan elnézést kért volna. Nagyon bírka türelmű, rendes ember, többnyire segítőkész, de ez az emberke nagyon belemászott a lelki világába, hogy majdnem...
A második dolog, hogy a markolósnak kiadtak egy rajzot, hogy itt, meg ott cső lessz lefektetve, és egy erősáramú kábel rajzot kapott, amin a 70es kábel nyomvonala is fel van tüntetve, csak az az ideiglenes 25ös alukábel nem volt felrajzolva rá, igy az egész építkezés áramszünetbe borult, mert felszántotta. Így is tul volt terhelve a hálózat, mert ma jöttek a spinkleresek, menetvágóval felszerelkezve, így 0,5-2 percenként vágta le a 40A kismegszakítót! ( 43A folyt át, és szegényke már, kapott már jónéhányat, és jó foró is voltmár ráadásul.) A helyzet megint az volt, hogy valaki turkált az elosztó szekrényben, és felkapcsolta a világítást, ami pont elég volt ahhoz, hogy tulterhelődjön, az gész hálózat, legalább is az az egy fázis, elérte, sőt tulhaladta a terhelési értéket.
A képen a festők munkája is látszik, ahogy egy kicsit szét van rendezve a tüzoltó szekrény.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Okt 30, 2008 /

A kábeltépéshez kapcsolódóan:
Ja az építkezés vezető, meg aszt mondja, hogy: Te gabikám, csináld már meg kábelt, sodord össze, és szikszalagozd le, mert leolvad a hűtőm ,gabikám légyszives.
Azt hozzá kell tennem, hogy ez az ember egy nagy *****! A hűtője érdekli, nem az hogy az építkezésen senki nem tud dolgozni, mert nincsen áram! Na ez meg, hogy 25ös, tömör aluminum kábelt összesodorni,... úristen, meg szigetelőszalagozni! Azt hittem leáll az agyműködésem, és építkezés vezetőnek mondja magát az ilyen! Terhelés alatt meg hegesztene a kábel, majd kokszolna, aztán megint áramszünet, mert kigyulladna a kábel, és zárlat lenne a vége, arról nem is beszélve, hogy ki kell vágni belőlle egy darabot, mert a markoló a 25-ös kábelt kinyujtotta 1,5 keresztmetszetűre, majd utána szakadt el! Na mi közöltük is vele, hogy meg lehet nyugodni, holnap reggelig nem lessz áram! ( Nem értette meg, hogy nem erősármú kábeltoldásra vaoltunk felkészülve, mivel az E90 -es tűzálló 5X1,5mm2^ kábelt rakosgattuk a füstablakoknak, motoros kamionbeállónak, rámpa elemlőnek stb.)
(#) zolee1209 válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Nem jelentkeztetek eddig sokan!
(#) maTaKee hozzászólása Okt 30, 2008 /

Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy ennek a számnak mi a címe (ami a beszéd alatt megy)? Mellékesen a Doktor House S04E09-be volt, a végén.

(#) Ricsi89 hozzászólása Okt 30, 2008 /

Helló
Nézzétek meg, hátha valaki tudna nekem segíteni. Elég fontos lenne. Ha valaki tudna égetni iylen IC-t szóljon már.
Köszi előre is.
Üdv: Ricsi
(#) Szárnyas válasza maTaKee hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Nálam nem indul a letöltés, de nem arra a jelenetre gondolsz amikor Vogler belép House irodájába ahol ez a zene megy? Mert akkor ez az: Bővebben: Link
(#) maTaKee válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

ó... akkor bocsánat, feltöltöm ide, ha nem probléma a moderátorok számára
(#) Moderátor hozzászólása maTaKee hozzászólására (») Okt 30, 2008

"miez.mp3" törölve.
Használj rapidshare-t vagy van egy halom ilyen egy hónapos tárhely szolg.

Elektronikai oldal, nem kérünk mp3-akat.
(#) sound.man válasza maTaKee hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Bővebben: Link ide töltsd fel és le se kell tölteni, meg tudjuk egyből hallgatni.
(#) maTaKee válasza maTaKee hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Akkor elnézést. Ide felraktam, remélem már működni fog és valaki segít nekem!

Akkor nem egyre gondoltunk. Egyébként a szám címe: Norman Greenbaum - Spirit in the Sky
A Tunatic nevű program amit itt a fórumon ajánlott valaki, egyből felismerte.
(#) maTaKee válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Köszönöm kipróbálom ezt a progit is

Nincs mit. Egyébként House-nak jó a zenei ízlése.
(#) kaszarobert hozzászólása Okt 30, 2008 /

Most látom a csöves erősítő készítése topik túl van a 600 oldalon, de még mindig kiadható érte 30 pont. Ezért mekkora csöves erősítőt kell készíteni?
(#) vtsoftware hozzászólása Okt 30, 2008 /

Sziasztok

Nekem is egy zene problémám lenne.
A Radio(One)-n Hamvai PG egy mixében hallottam.
Fel is sikerült vennem winamp-al de sajna csak pár másodperc van meg.
A zenét Én momentán szinte elsőre felismertem, de semmit nem tudok róla, mármint sem előadót sem címet. Keresgéltem tracklist-ek között, de nem találtam.

Nagyon vágyok erre a zenére, de nem tudom miezkiez'.
Ha valaki felismerné és meg tudja mondani hogy mi legalább az előadó vagy a cím avval nagyon boldoggá tudna tenni vele.

A zene részlet ITT van.

Köszi szépen
(#) Norberto válasza vtsoftware hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Ahogy elkezdődik ez a kis részlet, az alapján pöpec kis zene lehet. Legalábbis tovább tudnám képzelni magamnak egész jól

Mondjuk sajnos nem ismerem :no:

És még csak nem is hallottam...

Ha már mostanában ennyire zenei témákba folyunk mindig (ami nem baj egyébként), szereti innen közületek valaki a lágyabb drum'n'bass-t, illetve a jazz'n'bass-t?
(#) vtsoftware válasza Norberto hozzászólására (») Okt 30, 2008 /

Már nagyon rég hallottam, tán még nem is volt netem...
Amúgy tényleg jó zene.
De a fene egye meg, áttúrtam a LOM zene-mappámat, és semmi... egyik sem az.
Pedig úúgy vágyok rá. Jaaj ha tudnám kiez/miez. Húú...

Én is szeretem a drum'n'bass muzsikát
Van olyan hogy jazz'n' bass??? Még nem is hallottam
(#) Kovidivi válasza Norberto hozzászólására (») Okt 31, 2008 /

Természetesen, én nagyon kedvelem ezeket az irányzatok (pl.High Contrast?)
(#) zolee1209 válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 31, 2008 /

Mivel tegnap nem küldött senki sem üzenetet arról, hogy jönne a kiállításra ezért nem leszek ott a metró megállóban! köszönöm az érdeklődést!
(#) Frankye válasza zolee1209 hozzászólására (») Okt 31, 2008 /

Én ugyan szívesen mentem volna, de:
- Kicsit későn értesültem róla (most);
- Nincs Diákigazolványom

Pedig szíves örömest mentem volna... Főleg ennyiért!
(#) Szebence hozzászólása Okt 31, 2008 /

Sziasztok!

Hol tudok utánajárni, hogy az autópályákon hol vannak ingyenes szakaszok? Jelen esetben az M3-mas autópálya érdekelne...
(#) sprofan válasza Szebence hozzászólására (») Okt 31, 2008 /

Mondjuk Autopalya.hu?
Bővebben: Link Itt meg tudod nézni a térképen, alul van a jelmagyarázat és ott van hogy melyik jelölés takarja a díjköteles és a díjmentes ap. szakaszokat.
Következő: »»   211 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem