Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2190 / 3611
(#) pjg válasza vicsys hozzászólására (») Okt 27, 2013 /

Gratulálok a kedvesednek. Én már 20 éve készülök kalácsot sütni, de még nem volt merszem hozzá.
(#) 20sz Jófiú válasza vicsys hozzászólására (») Okt 27, 2013 /

A káposztás rétes nagyon-nagyon régi étel. A kedvesed tanulta valakitől a receptet?
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Okt 27, 2013 /

Nekem volt, a tyúkoknak ízlett. De csak őnekik. Meg is kapták jutalomból mindet.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
(#) granpa válasza laszlo raduj hozzászólására (») Okt 27, 2013 /

Gratulálok!
Sikerült a helytelenül írókból kiválogatni azokat, akik elemi szabályokkal sincsenek tisztában. Az általad idézett(használt) szóalak nem létezik a magyar nyelvben. Az alapszabály: amely szó ugyanolyan értelmű kiejtve 'j'-vel, mint 'l'-nal, azok írandók(írhatók) 'ly'-nal. Bár sok szó kiveszett a magyar köznyelvi használatból (vidéken inkább hallható), és a magyar anyanyelvűeknek sem egyszerű felismerni a váltóhangos szavakat, ez csak oktatásunk színvonalát minősíti. Sooty kolléga javaslatát szíveld meg, és használd a (magyar)helyesírás ellenőrző programot. Ha kell küldök Neked "A magyar helyesírás szabályai" műből egy példányt (ha arrafelé nem kapható, vagy kölcsönözhető).
Üdvözlettel: Kálmán
U.i: Az ominózus szó nem az elektronikai szakszavak körébe tartozik (és még sok másik se).
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
(#) SzervízMacska válasza granpa hozzászólására (») Okt 28, 2013 / 1

Nem vittem sehová, van itt már annyi gomb, hogy életem végéig kitart...
(#) vicsys válasza 20sz Jófiú hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Ez mondjuk, konkrétan nem rétes. Ez batyu és leveles tésztából készült. (A rétestészta teljesen más) Nem kellett ezt tanulni, csak összerakni...
(#) Vales válasza vicsys hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Üdv!

Ez Isteni lehetett, tudnál majd receptet linkelni az első kalácshoz?
A káposztás batyu egyszerű lehet, leveles tésztából.
(#) pjg hozzászólása Okt 28, 2013 /

(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Dettó ugyanez.
Igeeen?
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2013
(#) jani1987 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Na ezt sikerült fordítva betenni.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

Inkább nem! Más a közönség. A zene is sérült általuk.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 28, 2013 /

No de ez! E mán döfi!
(#) cimopata hozzászólása Okt 29, 2013 /

Sziasztok!

Egy ismerősöm a házi feladata kérdőívet készíteni.
Kb 100 embert kell megkérdeznie.
Fűthető ruházatokról szól.
Kérlek titeket akinek van 2 perce az segítsen neki azzal hogy kitölti.
Teljesen névtelen pöttyözős kérdés mindössze.
Kérdőív

Köszi a segítségeteket.
(#) zolika60 válasza cimopata hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Többször is kitölthető, nem ártana ez ellen védeni.
(#) cimopata válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Jó meglátás, de ki az aki többször ki fogja tölteni?
(#) zolika60 válasza cimopata hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Valamelyik játékos kedvű unatkozó diáktárs, aki meglepő végeredményt szeretne a felmérésnek.
(#) cimopata válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Bármilyen eredmény is lesz, úgy is ki lesz elemezve. Rossz futballt is lehet elemezni meg jót is.
(#) szitko válasza cimopata hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Egy "kis" nyelvtani probléma a kérdőívben:
Idézet:
Halott a már olyan overálokról ruházatokról,”

Halott overál. Jópofa...
(#) granpa válasza szitko hozzászólására (») Okt 30, 2013 /

Van ott még: hallott-e?
(#) pjg hozzászólása Okt 31, 2013 /

(#) jani1987 hozzászólása Okt 31, 2013 /

(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Okt 31, 2013 /

Milyen olcsó. Kár, hogy csak 70 darab van, így nem valószínű, hogy százat vehessek belőle.
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2013
(#) sargarigo válasza cimopata hozzászólására (») Okt 31, 2013 /

+1 a kérdőívre!
Az árnál nincs lehetőség a 10k alatti összeg megjelölésére. Nem mindenki költhet ruházatra ennyit. Mondjuk szibériában én is adnék érte
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 31, 2013 /

Csak 50 példányban készült. A videón a 02/50. van.
(#) szamóca hozzászólása Okt 31, 2013 / 1

(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 31, 2013 /

Nekem.
(#) mate_x hozzászólása Nov 1, 2013 /

Sziasztok!
Nem rég a mobiltelefonokról beszélgettetek itt, és nekem is meghoztátok a kedvem egy új telefonhoz, de egyenlőre még csak inkább tájékozódni próbálok, hogy milyen lehetőségek vannak Meg tetszett a nokia lumia 820, főleg a navigációja és a kamerája miatt. Szerintetek ilyen telefont hol érdemes megvenni kártyafüggetlenül? A nokia oldalán ide irányítanak, úgy tűnik ez a hivatalos beszerzési hely: Bővebben: Link
De viszont ennél találni sokkal olcsóbban is, például: Bővebben: Link
A különbség annyi, hogy itt nem gyári garancia van hozzá hanem bolti. Gondolom ez azt jelenti, hogy ha valami baj lenne a telefonnal akkor a garancia érvényesítése kínszenvedés lenne. De viszont ha nem szokott gond lenni a telefonnal akkor különösebben nem érdekes. A másik aggodalmam pedig, hogy az olcsóbb helyen esetleg nem is teljesen gyári új telefont adnak, hanem valami felújított használtat, vagy nem adnak hozzá rendes tartozékokat stb.
Nektek mi a véleményetek, hol érdemes vásárolni? És mi a véleményetek a lumia 820-ról szerintetek megéri?
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
(#) Gabó válasza mate_x hozzászólására (») Nov 1, 2013 / 1

Nekem nem tudtak olyan telefont mutatni, amiért ennyit fizetnék. Max 20-25e a plafon. Szép meg csili vili, de drága. 1év múlva fele ennyiért lesz, mert kijön másik, stb stb. Ez is felesleges pénzkidobás, mint a pc a mai világba.
Mindenesetre mérlegelni kell, mit menyire használna ki az ember egy ilyen telefonba.
(#) mate_x válasza Gabó hozzászólására (») Nov 1, 2013 /

Köszi a véleményedet, az biztos hogy nem olcsó. Nekem a navigáció és a carl zeisses kamera tetszik benne nagyon. Internet, emailra kellene még, és ha már ennyi szufla van benne kíváncsi vagyok hogy mennek rajta a játékok Egyébként most egy 3 éves nokia c3-00-m van. Az biztos hogy strapabíró, jól bírja az akkuja, de szoftveresen eléggé kezdetleges
(#) Gery78 válasza mate_x hozzászólására (») Nov 1, 2013 / 1

Szerintem nem érdemes manapság Nokiát venni, mert a Microsoft felvásárolta a Nokia céget, hogy legyen neki egy mobil platform a Mobilwindowshoz. Nem tudni mi fog kisülni ebből a házasságból. Én inkább a Samsungot javasolnám, tesóméknak az van, és nagyon elégedettek vele. Jó kis szerkezet. Például: Ilyen van tesóméknak Az Angry Birds alapból rajta van...
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Következő: »»   2190 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem