Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok a kedvesednek. Én már 20 éve készülök kalácsot sütni, de még nem volt merszem hozzá.
A káposztás rétes nagyon-nagyon régi étel. A kedvesed tanulta valakitől a receptet?
Nekem volt, a tyúkoknak ízlett. De csak őnekik. Meg is kapták jutalomból mindet.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
Gratulálok!
Sikerült a helytelenül írókból kiválogatni azokat, akik elemi szabályokkal sincsenek tisztában. Az általad idézett(használt) szóalak nem létezik a magyar nyelvben. Az alapszabály: amely szó ugyanolyan értelmű kiejtve 'j'-vel, mint 'l'-nal, azok írandók(írhatók) 'ly'-nal. Bár sok szó kiveszett a magyar köznyelvi használatból (vidéken inkább hallható), és a magyar anyanyelvűeknek sem egyszerű felismerni a váltóhangos szavakat, ez csak oktatásunk színvonalát minősíti. Sooty kolléga javaslatát szíveld meg, és használd a (magyar)helyesírás ellenőrző programot. Ha kell küldök Neked "A magyar helyesírás szabályai" műből egy példányt (ha arrafelé nem kapható, vagy kölcsönözhető). Üdvözlettel: Kálmán U.i: Az ominózus szó nem az elektronikai szakszavak körébe tartozik (és még sok másik se). A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
Nem vittem sehová, van itt már annyi gomb, hogy életem végéig kitart...
![]()
Ez mondjuk, konkrétan nem rétes. Ez batyu és leveles tésztából készült. (A rétestészta teljesen más) Nem kellett ezt tanulni, csak összerakni...
Üdv!
Ez Isteni lehetett, tudnál majd receptet linkelni az első kalácshoz? A káposztás batyu egyszerű lehet, leveles tésztából. ![]()
Inkább nem! Más a közönség. A zene is sérült általuk.
Sziasztok!
Egy ismerősöm a házi feladata kérdőívet készíteni. Kb 100 embert kell megkérdeznie. Fűthető ruházatokról szól. Kérlek titeket akinek van 2 perce az segítsen neki azzal hogy kitölti. Teljesen névtelen pöttyözős kérdés mindössze. Kérdőív Köszi a segítségeteket.
Többször is kitölthető, nem ártana ez ellen védeni.
Jó meglátás, de ki az aki többször ki fogja tölteni?
![]()
Valamelyik játékos kedvű unatkozó diáktárs, aki meglepő végeredményt szeretne a felmérésnek.
![]()
Bármilyen eredmény is lesz, úgy is ki lesz elemezve. Rossz futballt is lehet elemezni meg jót is.
![]()
Egy "kis" nyelvtani probléma a kérdőívben:
Idézet: „Halott a már olyan overálokról ruházatokról,” Halott overál. Jópofa...
Milyen olcsó. Kár, hogy csak 70 darab van, így nem valószínű, hogy százat vehessek belőle.
![]() A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2013
+1 a kérdőívre!
Az árnál nincs lehetőség a 10k alatti összeg megjelölésére. Nem mindenki költhet ruházatra ennyit. Mondjuk szibériában én is adnék érte ![]()
Csak 50 példányban készült. A videón a 02/50. van.
Sziasztok!
Nem rég a mobiltelefonokról beszélgettetek itt, és nekem is meghoztátok a kedvem egy új telefonhoz, de egyenlőre még csak inkább tájékozódni próbálok, hogy milyen lehetőségek vannak ![]() De viszont ennél találni sokkal olcsóbban is, például: Bővebben: Link A különbség annyi, hogy itt nem gyári garancia van hozzá hanem bolti. Gondolom ez azt jelenti, hogy ha valami baj lenne a telefonnal akkor a garancia érvényesítése kínszenvedés lenne. De viszont ha nem szokott gond lenni a telefonnal akkor különösebben nem érdekes. A másik aggodalmam pedig, hogy az olcsóbb helyen esetleg nem is teljesen gyári új telefont adnak, hanem valami felújított használtat, vagy nem adnak hozzá rendes tartozékokat stb. Nektek mi a véleményetek, hol érdemes vásárolni? És mi a véleményetek a lumia 820-ról szerintetek megéri? A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Nekem nem tudtak olyan telefont mutatni, amiért ennyit fizetnék. Max 20-25e a plafon. Szép meg csili vili, de drága. 1év múlva fele ennyiért lesz, mert kijön másik, stb stb. Ez is felesleges pénzkidobás, mint a pc a mai világba.
Mindenesetre mérlegelni kell, mit menyire használna ki az ember egy ilyen telefonba.
Köszi a véleményedet, az biztos hogy nem olcsó. Nekem a navigáció és a carl zeisses kamera tetszik benne nagyon. Internet, emailra kellene még, és ha már ennyi szufla van benne kíváncsi vagyok hogy mennek rajta a játékok
![]() ![]()
Szerintem nem érdemes manapság Nokiát venni, mert a Microsoft felvásárolta a Nokia céget, hogy legyen neki egy mobil platform a Mobilwindowshoz. Nem tudni mi fog kisülni ebből a házasságból. Én inkább a Samsungot javasolnám, tesóméknak az van, és nagyon elégedettek vele. Jó kis szerkezet. Például: Ilyen van tesóméknak Az Angry Birds alapból rajta van...
![]() A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |