Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Gratulálok a kedvesednek. Én már 20 éve készülök kalácsot sütni, de még nem volt merszem hozzá.
A káposztás rétes nagyon-nagyon régi étel. A kedvesed tanulta valakitől a receptet?
Nekem volt, a tyúkoknak ízlett. De csak őnekik. Meg is kapták jutalomból mindet.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
Gratulálok!
Sikerült a helytelenül írókból kiválogatni azokat, akik elemi szabályokkal sincsenek tisztában. Az általad idézett(használt) szóalak nem létezik a magyar nyelvben. Az alapszabály: amely szó ugyanolyan értelmű kiejtve 'j'-vel, mint 'l'-nal, azok írandók(írhatók) 'ly'-nal. Bár sok szó kiveszett a magyar köznyelvi használatból (vidéken inkább hallható), és a magyar anyanyelvűeknek sem egyszerű felismerni a váltóhangos szavakat, ez csak oktatásunk színvonalát minősíti. Sooty kolléga javaslatát szíveld meg, és használd a (magyar)helyesírás ellenőrző programot. Ha kell küldök Neked "A magyar helyesírás szabályai" műből egy példányt (ha arrafelé nem kapható, vagy kölcsönözhető). Üdvözlettel: Kálmán U.i: Az ominózus szó nem az elektronikai szakszavak körébe tartozik (és még sok másik se). A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2013
Nem vittem sehová, van itt már annyi gomb, hogy életem végéig kitart...
Ez mondjuk, konkrétan nem rétes. Ez batyu és leveles tésztából készült. (A rétestészta teljesen más) Nem kellett ezt tanulni, csak összerakni...
Üdv!
Ez Isteni lehetett, tudnál majd receptet linkelni az első kalácshoz? A káposztás batyu egyszerű lehet, leveles tésztából.
Inkább nem! Más a közönség. A zene is sérült általuk.
Sziasztok!
Egy ismerősöm a házi feladata kérdőívet készíteni. Kb 100 embert kell megkérdeznie. Fűthető ruházatokról szól. Kérlek titeket akinek van 2 perce az segítsen neki azzal hogy kitölti. Teljesen névtelen pöttyözős kérdés mindössze. Kérdőív Köszi a segítségeteket.
Többször is kitölthető, nem ártana ez ellen védeni.
Jó meglátás, de ki az aki többször ki fogja tölteni?
Valamelyik játékos kedvű unatkozó diáktárs, aki meglepő végeredményt szeretne a felmérésnek.
Bármilyen eredmény is lesz, úgy is ki lesz elemezve. Rossz futballt is lehet elemezni meg jót is.
Egy "kis" nyelvtani probléma a kérdőívben:
Idézet: „Halott a már olyan overálokról ruházatokról,” Halott overál. Jópofa...
Milyen olcsó. Kár, hogy csak 70 darab van, így nem valószínű, hogy százat vehessek belőle.
A hozzászólás módosítva: Okt 31, 2013
+1 a kérdőívre!
Az árnál nincs lehetőség a 10k alatti összeg megjelölésére. Nem mindenki költhet ruházatra ennyit. Mondjuk szibériában én is adnék érte
Csak 50 példányban készült. A videón a 02/50. van.
Sziasztok!
Nem rég a mobiltelefonokról beszélgettetek itt, és nekem is meghoztátok a kedvem egy új telefonhoz, de egyenlőre még csak inkább tájékozódni próbálok, hogy milyen lehetőségek vannak Meg tetszett a nokia lumia 820, főleg a navigációja és a kamerája miatt. Szerintetek ilyen telefont hol érdemes megvenni kártyafüggetlenül? A nokia oldalán ide irányítanak, úgy tűnik ez a hivatalos beszerzési hely: Bővebben: Link De viszont ennél találni sokkal olcsóbban is, például: Bővebben: Link A különbség annyi, hogy itt nem gyári garancia van hozzá hanem bolti. Gondolom ez azt jelenti, hogy ha valami baj lenne a telefonnal akkor a garancia érvényesítése kínszenvedés lenne. De viszont ha nem szokott gond lenni a telefonnal akkor különösebben nem érdekes. A másik aggodalmam pedig, hogy az olcsóbb helyen esetleg nem is teljesen gyári új telefont adnak, hanem valami felújított használtat, vagy nem adnak hozzá rendes tartozékokat stb. Nektek mi a véleményetek, hol érdemes vásárolni? És mi a véleményetek a lumia 820-ról szerintetek megéri? A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
Nekem nem tudtak olyan telefont mutatni, amiért ennyit fizetnék. Max 20-25e a plafon. Szép meg csili vili, de drága. 1év múlva fele ennyiért lesz, mert kijön másik, stb stb. Ez is felesleges pénzkidobás, mint a pc a mai világba.
Mindenesetre mérlegelni kell, mit menyire használna ki az ember egy ilyen telefonba.
Köszi a véleményedet, az biztos hogy nem olcsó. Nekem a navigáció és a carl zeisses kamera tetszik benne nagyon. Internet, emailra kellene még, és ha már ennyi szufla van benne kíváncsi vagyok hogy mennek rajta a játékok Egyébként most egy 3 éves nokia c3-00-m van. Az biztos hogy strapabíró, jól bírja az akkuja, de szoftveresen eléggé kezdetleges
Szerintem nem érdemes manapság Nokiát venni, mert a Microsoft felvásárolta a Nokia céget, hogy legyen neki egy mobil platform a Mobilwindowshoz. Nem tudni mi fog kisülni ebből a házasságból. Én inkább a Samsungot javasolnám, tesóméknak az van, és nagyon elégedettek vele. Jó kis szerkezet. Például: Ilyen van tesóméknak Az Angry Birds alapból rajta van...
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |