Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szomszédban egy 2 millió éves hegesztő készülék van még z öreg csinálta annó 380v os a kicsike ha ugy gondolja ráz ha nem akkor meg nem de, legalább úgy dolgozik mint a parancsolat. A gumikesztyű/latex alap felszerelés hegesztő kesztyű alá
![]()
Tőlünk 367km. Itt csendes borult idő van.
Jaj! Az időkép radar szerint pont mellettünk, nyugatra megy el egy nagy eső. Lehet, hogy hamarosan kapjuk az áldást. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
Nálunk akkora a szegénység, hogy már viharra sem jut.
![]()
Ha lenne villany csökkentené a vihart?
![]()
Legalább látni lehetne a villámot, ha lenne világítás.
Sötétben jobban látszik.
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
Nálunk este nem volt világítás, de napközben ment. Ki tudja miért nem tudom.
Lehet, hogy ráült egy varjú a fénykapcsolóra és leárnyékolta.
![]()
Nem villám, fénykép Google Earth-höz.
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
Emlékszel a Tanú című filmre: amíg égett a ház nem jöttek a tűzoltók. De amikor már porig égett akkor jöttek.
Nem de legalább nem kellett volna zseblámpázni.
Hali!
Velux tetőtéri ablakokban jártas valaki? ![]() A "redőny" része (ami valami műanyag textil-fólia szerűség) kicsit sérült, mégpedig oldalt, ami megvezeti a zsinórt, ami mentén fut az egész. Csatolok róla képeket. Szóval lehet látni, hogy a zsinór "bevágta" a kis műanyag alkatrészt, illetve alul is le van törve egy darabka. Hol lehet Velux tetőtéri ablakokhoz ilyen alkatrészt beszerezni? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2015
Sziasztok!
Ismer valaki Budapesten olyan piacot, ahol ilyen elektronikai dolgokat is lehet venni? Olyasmit, ahova Béka is jár/járt, tehát nem ezt a zöldség-gyümölcs-ruha jellegűt. A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
A Bosnyákon szoktak árulni ezt-azt, nem tudom milyen jellegűre gondolsz. Szinte minden piac, zsibis, lomis részén lehet érdekes dolgokkal találkozni. A Bakancsos útin, meg az Újpestin is.
Ilyen zsibvásáros-kukáspiacos jellegűre. Majd azért megnézem az ujpesti piacot így elsőnek, mert az van a legközelebb.
Hétközben nincs Újpesten ilyesmi. Viszont a piac mellett van egy műszaki bolt, használt holmikkal is kereskednek.
A honlapjuk alapján csak hétvégéken van itt piac. Linket tudsz esetleg adni arról a boltról?
Nem. Foleg hasznalt szerszamok, szorakoztato elektronika a profiljuk.
Nem baj, ha egyszer arra járok, körülnézek.
Helló! Van köztetek agy jó informatikus? (vagy akár több is)
![]()
Ebben a témában Dunát lehetne rekeszteni velük: Bővebben: Link. Milyen szófordulatokat tudok
![]()
Köszi
![]()
Hardver vagy szoftver?
Most szervezem hogy a településemen (Zsákán) is legyen HE találkozó. Csupán szólok nektek előre és majd egy időpontot egyeztetnénk. A kastélykertben lenne a focipálya környékén.
Sziasztok,
ki volt ma a Ferencvárosi pályaudvaron a Szergej napon? Mert én voltam, nagyon jó volt! Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |