Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez még érthető is.
Pont ezért jövök rá mindig, amikor bringázok, hogy kéne rá visszapillantó. Mióta autót is vezetek, a bicón rettentően zavar, hogy nem látom, mi van mögöttem, ha csak nem tekergek a biciklin hátrafelé, az meg nem a legjobb megoldás.
Nem-nem! Azok az angyalok.
Még mindig esik, egyfolytában megállás nélkül. A város másik végében már úsznak a pincék is. Minden tiszta lőtye. Hogy így mikorra fog megkötni a beton...
Megköt az a víz alatt is
Muszály lesz neki. Hétfőig ilyen időt mond ide. Hogy mikor fogom tudni lehegeszteni és beüvegezni az üvegházat nem tudom. Előtte meg meg kéne csinálni a fatároló bódét, hogy télre legyen hova berakni a tüzelőt. A lábak már állnak, már csak hegeszteni kell. Apám is nem tudom, mikor fog ráérni, mivel mind a kettő a ház oldalához lesz hozzáépítve, ezért az összekapcsolásnál fog kelleni a segítsége, a hegesztés már megy egyedül is.
Esős, nedves időben nem egészséges hegeszteni. Az első megrázó élmény után abba is szoktam hagyni.
Nem is akarok hegeszteni ebben az időben. Pont azért írtam, hogy nem is tudom mikor fogok. Talán vasárnap már nem fog esni. Majd meglátjuk. A vak is azt monda...
A hozzászólás módosítva: Máj 21, 2015
Itt most szerencsére megállt az eső.Nekünk meg járdát kéne csinálni ha nem esik....
Idézet: Na én a házi torzító építéssel jártam így. Hogy a fázishoz vagy mihez értem hozzá nem tudom de jó nagyot bizsergett az ujjam. „Az első megrázó élmény után abba is szoktam hagyni.” A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
Szomszédban egy 2 millió éves hegesztő készülék van még z öreg csinálta annó 380v os a kicsike ha ugy gondolja ráz ha nem akkor meg nem de, legalább úgy dolgozik mint a parancsolat. A gumikesztyű/latex alap felszerelés hegesztő kesztyű alá
Tőlünk 367km. Itt csendes borult idő van.
Jaj! Az időkép radar szerint pont mellettünk, nyugatra megy el egy nagy eső. Lehet, hogy hamarosan kapjuk az áldást. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
Nálunk akkora a szegénység, hogy már viharra sem jut.
Ha lenne villany csökkentené a vihart?
Legalább látni lehetne a villámot, ha lenne világítás.
Sötétben jobban látszik. Mikor falun vagyunk a rokonoknál szoktam gyönyörködni a csillagos égbolt látványában. Itt a városban alig látszik. Akkora a fényszennyezés.
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
Nálunk este nem volt világítás, de napközben ment. Ki tudja miért nem tudom.
Lehet, hogy ráült egy varjú a fénykapcsolóra és leárnyékolta.
Nem villám, fénykép Google Earth-höz.
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2015
Emlékszel a Tanú című filmre: amíg égett a ház nem jöttek a tűzoltók. De amikor már porig égett akkor jöttek.
Nem de legalább nem kellett volna zseblámpázni.
Hali!
Velux tetőtéri ablakokban jártas valaki? A "redőny" része (ami valami műanyag textil-fólia szerűség) kicsit sérült, mégpedig oldalt, ami megvezeti a zsinórt, ami mentén fut az egész. Csatolok róla képeket. Szóval lehet látni, hogy a zsinór "bevágta" a kis műanyag alkatrészt, illetve alul is le van törve egy darabka. Hol lehet Velux tetőtéri ablakokhoz ilyen alkatrészt beszerezni? Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2015
Sziasztok!
Ismer valaki Budapesten olyan piacot, ahol ilyen elektronikai dolgokat is lehet venni? Olyasmit, ahova Béka is jár/járt, tehát nem ezt a zöldség-gyümölcs-ruha jellegűt. A válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
A Bosnyákon szoktak árulni ezt-azt, nem tudom milyen jellegűre gondolsz. Szinte minden piac, zsibis, lomis részén lehet érdekes dolgokkal találkozni. A Bakancsos útin, meg az Újpestin is.
Ilyen zsibvásáros-kukáspiacos jellegűre. Majd azért megnézem az ujpesti piacot így elsőnek, mert az van a legközelebb.
Hétközben nincs Újpesten ilyesmi. Viszont a piac mellett van egy műszaki bolt, használt holmikkal is kereskednek.
A honlapjuk alapján csak hétvégéken van itt piac. Linket tudsz esetleg adni arról a boltról?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |