Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
MOstkerestem énis nemrég fatüzelésű vízmelegítőt. Hátha segít. : ))
* A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2015
Miért a villanykapcsolot meg az RC tagot nem találták fel? Mégis itt a HE-n sokoldalas disszertácios csevegés megy azok ( és hasonlo dolgok) mikroprocesszoros helyettesitésére.......
Azért váltották le a lovakat elektromotorra, mert a Ló álló helyzetben is fogyaszt... (Abrakol...)
Szerintem az üzembiztonsággal és a rendelkezésre állással is gondok voltak.
Viszont fogyasztható, finom, valamint kumiszt is ad!
Most vettem éppen egy szál lókolbászt. Hát ilyen förmedvényt még nem ettem... szerintem megyen a kommunálisba!
Ebben nem valószínű, hogy a ló a hibás. A legfinomabb recepteket is el lehet rontani. (elsózott bableves, odaégett pálinka, félig megfőtt pacal, túlkénezett olaszrizling, langyos sör stb)
Köszönöm még egyszer a codec packot, ezzel már lejátssza a gép a nagyfelbontású videókat is. A szerkesztő programmal nem jutottam előrébb, mert a frissítés, amit folyton ajánlgatott; vírusos. Az újabb nvidia driverek pedig továbbra sem passzolnak a grafikus kártyámhoz. Mindezek ellenére használható a gép, de ezeket az uhd videókat kb. a valós idő négyszerese alatt rakja össze. Hajnalra be is tudtam fejezni a két nappal ezelőtt felvettet. Bővebben: Link Ha valakinek van türelme végignézni, és talál benne hibát, kérem jelezze!
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2015
Én rendszeresen kipróbálom minden (utamba kerülő) üzlet ló termék kínálatát, és az a véleményem: köze nincs a lóhoz a termékeknek. Leginkább 'végterméknek' minősíthető.
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2015
Szép jó napot kedves fórumozók!
Akad-e köztetek olyan, aki szokott Vaterafutározni, és meg tudná-e mondani, hogy a posta nyomkövetés során olvasható Idézet: mit jelent? Azt, hogy átvette a vevő a csomagot a postán? Sajnos a pénz még nem érkezett meg, viszont tegnap reggel történt ez az esemény... „Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered Kiegészítő információ: címzett” A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2015
Vagy van köze a lóhoz, de egy bizonyos szervéhez, vagyis nagy .....
Azt jelenti, hogy átvette a csomagot... A pénzt nem kapod meg azonmnal.
Rendben, köszönöm szépen a válaszod! A google nem sok okosságot mondott, találtam kérdést mástól is ugyanezzel kapcsolatban, de igazából senki se tudott pontos választ adni. Nézte a posta fogalomtárában is, de nincs benne..
Bár lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy a postán vették át a csomagot, amit majd kézbesítenek, de nem kell megilyedni ha nem jön meg a pénz kapásból, az tényleg úgy működik.
Sziasztok! Adott 156 PDF fájlom, amiből szeretnék egyet csinálni. Vannak netes pdf mergerek, de azoknál a limitet elérem kb 20 fájl feltöltése után. Leszedtem egy-két programot, de azok a sorrendet összekavarják. Pl: 1, 10, 100, 101, ... 109, 11, 110, ... 119, 12, 120, ... Pedig rendezés név szerint van beállítva. Mit tegyek? Egyesével át lehet állítgatni a sorrendet egy moveUp és egy moveDown gombbal, de azzal holnapig sem végzek. Tud valaki valami megbízhatóbb programot?
Előre is köszönöm.
Esetleg keress valami doc-ba konvertálót, hátha találsz értelmeset, majd abból vissza PDF-be egyként.
Csoportos átnevezővel (ha jól tudom TC is tud ilyet) adj nekik három jegyű sorszámozást: 001, 002, 003...009, 010, 011 stb.
Postán való átvétellel volt küldve, csütörtök reggel megérkezett már a csomag a postára.
Ez jó lenne, de a TC is az előbbi sorrendben olvassa be őket
Akkor az átnevezést több lépésben csináld. Első lépésként csak az 1-9 közöttieket, második lépésként pedig csak a 10-99 közöttieket.
Működik, köszönöm.
Szia! Én a Bővebben: Link pdf nyomtató programot használom elsődleges nyomtatóként. Ennek van egy olyan opciója hogy " x Hozzáfűzés, ha a kimeneti file létezik". Ezzel korlátlanul lehet hatalmas .pdf -et készíteni az egymás után megnyitott fájlokból. (Bővebben: Link Ajánlom pdf olvasónak.) Nem automatikus nem gyors, de meg van az "én csináltam" kézmunka élménye.
Szeretem a szabadon használható programokat. És ha tehetem támogatom is. A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2015
Köszi, közben megoldottam, csoportos átnevezéssel, és a meglévő programommal.
Nemrég érkezett meg egy 12 voltos fenékpumpám. 12v 3a 4000 ! liter/óra
Szürkevíz mozgatáshoz rendeltem, de érdekességképpen rákötöttem egy kis Li-on akkura és órákig húzta vele a vízet Most a fejembe vettem, hogy veszek hozzá egy 5-10 méteres csövet, és leviszem a közeli bányatóra, felhozom a tó vízét a part fölé és ott kialakítok egy kis medencét a sóderben vízmosással, jó ötlet lehet? Jól el lehetne ott sörözgetni és ha átmossa az utánpótlás, a víz se lenne sáros.
Nincs lehetetlen, csak lehetetlen ember. Nekem van egy akváriumi vízforgatóm. Azzal kicsit hosszadalmasabb.
Bocs, hogy belejavítok.
Idézet: „Nincs lehetetlen, csak lehetetlen ember” Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember
Veszélyek?
Mondjuk lezúdul ez az egész zagy és maga alá temet a sörömmel együtt?
Mutatnál egy képet róla? Érdekes szivattyú lehet, ami 36W teljesítménnyel 4m3 megmozgat egy óra alatt.
Jó kis villámlás van odakint. Szóval tévé kikapcsol, széket és sört kirakni és nézni. Ja bocs: tévét nem nézek és csak pálinkát iszok. Egy ilyen alkalommal a gép tápegysége lekapcsolt, de az erősítő ic szétrobbant.
Felénk már lassan sivatagi az éghajlat. Nálunk se villám se eső. Ezért aztán minden este locsolhatok. Most fejeztem be tíz perce.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |