Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2438 / 3606
(#) q765 hozzászólása Máj 15, 2015 /

MOstkerestem énis nemrég fatüzelésű vízmelegítőt. Hátha segít. : ))

*
A hozzászólás módosítva: Máj 16, 2015
(#) Massawa válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 16, 2015 /

Miért a villanykapcsolot meg az RC tagot nem találták fel? Mégis itt a HE-n sokoldalas disszertácios csevegés megy azok ( és hasonlo dolgok) mikroprocesszoros helyettesitésére.......
(#) Gery78 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 16, 2015 /

Azért váltották le a lovakat elektromotorra, mert a Ló álló helyzetben is fogyaszt... (Abrakol...)
(#) SzervízMacska válasza Gery78 hozzászólására (») Máj 16, 2015 /

Szerintem az üzembiztonsággal és a rendelkezésre állással is gondok voltak.
(#) granpa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Viszont fogyasztható, finom, valamint kumiszt is ad!
(#) SzervízMacska válasza granpa hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Most vettem éppen egy szál lókolbászt. Hát ilyen förmedvényt még nem ettem... szerintem megyen a kommunálisba!
(#) kitartás válasza SzervízMacska hozzászólására (») Máj 17, 2015 / 1

Ebben nem valószínű, hogy a ló a hibás. A legfinomabb recepteket is el lehet rontani. (elsózott bableves, odaégett pálinka, félig megfőtt pacal, túlkénezett olaszrizling, langyos sör stb)
(#) SzervízMacska válasza SzervízMacska hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Köszönöm még egyszer a codec packot, ezzel már lejátssza a gép a nagyfelbontású videókat is. A szerkesztő programmal nem jutottam előrébb, mert a frissítés, amit folyton ajánlgatott; vírusos. Az újabb nvidia driverek pedig továbbra sem passzolnak a grafikus kártyámhoz. Mindezek ellenére használható a gép, de ezeket az uhd videókat kb. a valós idő négyszerese alatt rakja össze. Hajnalra be is tudtam fejezni a két nappal ezelőtt felvettet. Bővebben: Link Ha valakinek van türelme végignézni, és talál benne hibát, kérem jelezze!
A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2015
(#) granpa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Én rendszeresen kipróbálom minden (utamba kerülő) üzlet ló termék kínálatát, és az a véleményem: köze nincs a lóhoz a termékeknek. Leginkább 'végterméknek' minősíthető.
(#) janikukac hozzászólása Máj 17, 2015 /

Szép jó napot kedves fórumozók!
Akad-e köztetek olyan, aki szokott Vaterafutározni, és meg tudná-e mondani, hogy a posta nyomkövetés során olvasható
Idézet:
„Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
Kiegészítő információ:
címzett”
mit jelent? Azt, hogy átvette a vevő a csomagot a postán? Sajnos a pénz még nem érkezett meg, viszont tegnap reggel történt ez az esemény...
(#) Buvarruha válasza granpa hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Vagy van köze a lóhoz, de egy bizonyos szervéhez, vagyis nagy .....
(#) Buvarruha válasza janikukac hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Azt jelenti, hogy átvette a csomagot... A pénzt nem kapod meg azonmnal.
(#) janikukac válasza Buvarruha hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Rendben, köszönöm szépen a válaszod! A google nem sok okosságot mondott, találtam kérdést mástól is ugyanezzel kapcsolatban, de igazából senki se tudott pontos választ adni. Nézte a posta fogalomtárában is, de nincs benne..
(#) Buvarruha válasza janikukac hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Bár lehet, hogy tévedek és azt jelenti, hogy a postán vették át a csomagot, amit majd kézbesítenek, de nem kell megilyedni ha nem jön meg a pénz kapásból, az tényleg úgy működik.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Máj 17, 2015 /

Sziasztok! Adott 156 PDF fájlom, amiből szeretnék egyet csinálni. Vannak netes pdf mergerek, de azoknál a limitet elérem kb 20 fájl feltöltése után. Leszedtem egy-két programot, de azok a sorrendet összekavarják. Pl: 1, 10, 100, 101, ... 109, 11, 110, ... 119, 12, 120, ... Pedig rendezés név szerint van beállítva. Mit tegyek? Egyesével át lehet állítgatni a sorrendet egy moveUp és egy moveDown gombbal, de azzal holnapig sem végzek. Tud valaki valami megbízhatóbb programot?
Előre is köszönöm.
(#) Buvarruha válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Esetleg keress valami doc-ba konvertálót, hátha találsz értelmeset, majd abból vissza PDF-be egyként.
(#) Bakman válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Csoportos átnevezővel (ha jól tudom TC is tud ilyet) adj nekik három jegyű sorszámozást: 001, 002, 003...009, 010, 011 stb.
(#) janikukac válasza Buvarruha hozzászólására (») Máj 17, 2015 1 /

Postán való átvétellel volt küldve, csütörtök reggel megérkezett már a csomag a postára.
(#) mikrokapcsolo válasza Bakman hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Ez jó lenne, de a TC is az előbbi sorrendben olvassa be őket
(#) Bakman válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Akkor az átnevezést több lépésben csináld. Első lépésként csak az 1-9 közöttieket, második lépésként pedig csak a 10-99 közöttieket.
(#) mikrokapcsolo válasza Bakman hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Működik, köszönöm.
(#) Qju válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Szia! Én a Bővebben: Link pdf nyomtató programot használom elsődleges nyomtatóként. Ennek van egy olyan opciója hogy " x Hozzáfűzés, ha a kimeneti file létezik". Ezzel korlátlanul lehet hatalmas .pdf -et készíteni az egymás után megnyitott fájlokból. (Bővebben: Link Ajánlom pdf olvasónak.) Nem automatikus nem gyors, de meg van az "én csináltam" kézmunka élménye.
Szeretem a szabadon használható programokat. És ha tehetem támogatom is.
(#) mikrokapcsolo válasza Qju hozzászólására (») Máj 17, 2015 /

Köszi, közben megoldottam, csoportos átnevezéssel, és a meglévő programommal.
(#) glazbox hozzászólása Máj 19, 2015 / 1

Nemrég érkezett meg egy 12 voltos fenékpumpám. 12v 3a 4000 ! liter/óra
Szürkevíz mozgatáshoz rendeltem, de érdekességképpen rákötöttem egy kis Li-on akkura és órákig húzta vele a vízet
Most a fejembe vettem, hogy veszek hozzá egy 5-10 méteres csövet, és leviszem a közeli bányatóra, felhozom a tó vízét a part fölé és ott kialakítok egy kis medencét a sóderben vízmosással, jó ötlet lehet? Jól el lehetne ott sörözgetni és ha átmossa az utánpótlás, a víz se lenne sáros.
(#) jani1987 válasza glazbox hozzászólására (») Máj 19, 2015 /

Nincs lehetetlen, csak lehetetlen ember. Nekem van egy akváriumi vízforgatóm. Azzal kicsit hosszadalmasabb.
(#) Kari55 válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 19, 2015 /

Bocs, hogy belejavítok.
Idézet:
„Nincs lehetetlen, csak lehetetlen ember”

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember
(#) glazbox hozzászólása Máj 19, 2015 /

Veszélyek?
Mondjuk lezúdul ez az egész zagy és maga alá temet a sörömmel együtt?
(#) zolika60 válasza glazbox hozzászólására (») Máj 19, 2015 /

Mutatnál egy képet róla? Érdekes szivattyú lehet, ami 36W teljesítménnyel 4m3 megmozgat egy óra alatt.
(#) jani1987 hozzászólása Máj 19, 2015 /

Jó kis villámlás van odakint. Szóval tévé kikapcsol, széket és sört kirakni és nézni. Ja bocs: tévét nem nézek és csak pálinkát iszok. Egy ilyen alkalommal a gép tápegysége lekapcsolt, de az erősítő ic szétrobbant.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 19, 2015 /

Felénk már lassan sivatagi az éghajlat. Nálunk se villám se eső. Ezért aztán minden este locsolhatok. Most fejeztem be tíz perce.
Következő: »»   2438 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem