Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2525 / 3612
(#) erdgab válasza enree hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Természetesen nem Téged okollak,de nekem a reklámoktól herótom van!Néha az őrületbe tudnak kergetni,rendkívül cifrán és hosszan tudom a csúnya szavakat összerakni,nem lehet már egy filmet sem végignézni a reklámok miatt,rendkívül élmény romboló hatása tud lenni.
(#) gernerakos válasza erdgab hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Ezért kell interneten filmet nézni, a legtöbb film már fent van ingyen is. Akkor nincs reklám, és akkor nézed amikor akarod. Ha kell meg is tudod állítani.
(#) SzervízMacska válasza gernerakos hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Ha már így értesz hozzá... létezik-e olyan program, ami iso formátumból lejátssza? Mert nem szeretném lemezre kiírni a letöltött filmeket.
(#) mineral válasza SzervízMacska hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Daemon tools nevű program kell neked. (Ingyenes) Ez egy virtuális meghajtó. ISO fájlt "beleteszed" és utána már a kedvelt lejátszóddal megnézheted.
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2015
(#) SzervízMacska válasza mineral hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Köszi, azt szoktam is használni, csak nemrég újra telepítettem a gépet. Remélem, a BD lemezekkel is boldogul, mert eddig csak DVD-vel használtam...

Gondolom, tizenes samu tv-re nincs hasonló alkalmazás - mert a legjobb pc nélkül lenne.
(#) szamóca válasza SzervízMacska hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

PowerISO
A mai modern tévék sem viszik az ISO-t. Ki venné meg a médialejátszókat, ha a TV-be építettek mindent szépen vinnének?
(#) SzervízMacska válasza szamóca hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Ezt is köszönöm!
(#) gernerakos válasza SzervízMacska hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Én linuxos vagyok, de ott meg lehet oldani. .ISO fáljokat lehet csatolni, így a gép úgy érzékeli, mintha ténylegesen belerakod a CD-t, és simán lejátszható. Windowson nem tudom hogy van...
(#) killbill válasza enree hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Idézet:
„Cool, Film+, RTL2 csatornákon összehúzzuk a reklámokat egymás mellé,”
Ettől az összehúzástól van az, hogy a cool-on sokszor egy-egy szó közepén szakítják meg a filmet a reklámmal?
(#) muki72 válasza sooty hozzászólására (») Dec 26, 2015 /

Lett válasz a zsepis kérdésre?
Érdekelne minket is melyik filmben volt!
(#) zolika60 válasza muki72 hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Ha majd öt év alatt nem derült ki, nem annyira fontos kérdés. Én például elég jól alszom, a nélkül, hogy tudnám.
(#) mikrokapcsolo hozzászólása Dec 27, 2015 /

Szasztok!
Adott egy mappaszekezet, amiben vannak képek is. Ezek a képek (kb 100-150) mindenféle méretűek (800x600 - ...x... - 1920x1280)viszont a megjelenítésre egy 1440x900 monitor van használva. Tehát arra lenne szükségem, hogy kellene valamilyen program, aminek megadom a gyökér mappát, és kiválasztom, hogy mekkora felbontást szeretnék, és a képeket átnevezés, áthelyezés nélkül lecserélje a megfelelő méretre. Létezik ilyen program?
Előre is köszönöm. Üdv.
(#) Buvarruha válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Irfanview-ban a
Idézet:
„Batch conversion”
.
(#) nagym6 válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Az oldalaránnyal lesz gond, ez ugyanis nem azonos konvertálás utáni 1440x900 aránnyal. Vagy elnyújt aránytalanul, vagy levág, vagy betesz sötét széleket, erre figyelj.
Illetve ne 1440x900-ra konvertáld, hanem arányos más méretre.
De nem is kellene konvertálni, a képnézők tudnak minden méretet max. képernyő méreten megjeleníteni.
A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2015
(#) mikrokapcsolo válasza Buvarruha hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Köszönöm, ezt megnézem.

nagym6: Nem egy fényképnézegető ez, hanem egy weboldal, és egy slideshow-ban futnak a képek, csak van, amelyik igen lassan tölt be. Ezért gondoltuk, hogy egy egységes méret, még nem biztos az 1440x900, de valami hasnoló méret lesz.
(#) Bakman válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Egy jpg kép bájtban mért méretét meghatározza annak minősége (mennyire van veszteségesen tömörítve), és a tartalma is.
(#) enree válasza killbill hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Így van, engem kell szidni miatta
(#) enree válasza erdgab hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Tudom, ez engem is idegesítene, ha néznék tv-t... A múltkor ment a gyűrűk ura, mondom megnézem, ha már amúgy is ott ülök egész nap. Lecsúsztam az elejéről, de nem estem kétségbe, elkezdtem nézni a szerverről, már vagy fél óra lement belőle adásban, mikor én elkezdetem nézni. Végignéztem a filmet, kifutott a stáblista is, az adásban levőből még hátra volt negyed óra!
(#) nagym6 válasza enree hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Én ezért nem tudok tévét nézni. Max. havi 2-3 óra a reklámos tévéknél.
(#) kala1982a válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Dec 27, 2015 /

Fast stone photo resizer.
(#) szucsistvan123 hozzászólása Dec 28, 2015 /

Üdv!
Békéscsabai kollégáktól kérdezem, hogy a Csaba center ,,melletti,, elektronikai alkatrész bolt nyitva lesz e holnap? (kedden) (neten nem találtam semmit ezzel kapcsolatban)
Köszi!
(#) miklos1 válasza szucsistvan123 hozzászólására (») Dec 28, 2015 / 3

Üdv!
Elmentem megnézni Neked! Leltár ezvan kiírva, ma is azvolt....
30.-án nyitva 9 - 13 ig.
(#) szucsistvan123 válasza miklos1 hozzászólására (») Dec 29, 2015 /

Nagyon köszönöm a fáradozásaid!
(#) mucsa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Dec 29, 2015 /

Szia.
Lehet késő a válasz, meg elég a többiek által felsorolt programok, de én a VLC Playerrel le tudom játszani a .iso kiterjesztésű filmeket is.
Amit a képen mutatok abban a menükben is tudok lépkedni, int 1 DVD menüjében.
Próbáld ki, hátha bejön.(Neten fent van, ingyenes)

vlc_iso.jpg

(#) SzervízMacska válasza mucsa hozzászólására (») Dec 29, 2015 /

Köszi, ezt is megnézem!
(#) szamóca válasza mucsa hozzászólására (») Dec 29, 2015 /

Sok mindent lejátszik, de egyre többször találkozok olyan file-kiterjesztéssel, amivel nem boldogul az elakadásjelző bója.
(#) Qju válasza szamóca hozzászólására (») Dec 30, 2015 /

A file-kiterjesztés az smafu az csak egy karaktersorozat a file-név végén. A tartalom a lényeg, és a tartalmakkal nem szokott gondja lenni a VLC-nek. Ha nem tetszik akkor a kmplayer multimédia lejátszóját is kipróbálhatod.
(#) nagym6 válasza Qju hozzászólására (») Dec 30, 2015 /

Többször voltam úgy, hogy átírtam a kiterjesztést, és már játszotta is.
(#) Ge Lee válasza Qju hozzászólására (») Dec 30, 2015 /

Nekem is a VLC vált be mind közül a legjobban, de az utóbbi időben néha csinál olyanokat hogy a HD meg meg akad rajta (más lejátszóval nem), illetve nem javítja ki vagy ugorja át a hiányos (hiányzik belőle néhány kbyte) fájlt, hanem amikor a hibához ér egyszerűen visszaugrik az elejére. Eddig ezt nem csinálta, csak volt egy kis kockásodás a hibás résznél és ment tovább a lejátszás.
(#) gernerakos hozzászólása Dec 30, 2015 /

Véletlen volna?

Veletlen.jpg

Következő: »»   2525 / 3612
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem