Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Természetesen nem Téged okollak,de nekem a reklámoktól herótom van!Néha az őrületbe tudnak kergetni,rendkívül cifrán és hosszan tudom a csúnya szavakat összerakni,nem lehet már egy filmet sem végignézni a reklámok miatt,rendkívül élmény romboló hatása tud lenni.
Ezért kell interneten filmet nézni, a legtöbb film már fent van ingyen is. Akkor nincs reklám, és akkor nézed amikor akarod. Ha kell meg is tudod állítani.
Ha már így értesz hozzá... létezik-e olyan program, ami iso formátumból lejátssza? Mert nem szeretném lemezre kiírni a letöltött filmeket.
Daemon tools nevű program kell neked. (Ingyenes) Ez egy virtuális meghajtó. ISO fájlt "beleteszed" és utána már a kedvelt lejátszóddal megnézheted.
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2015
Köszi, azt szoktam is használni, csak nemrég újra telepítettem a gépet. Remélem, a BD lemezekkel is boldogul, mert eddig csak DVD-vel használtam...
Gondolom, tizenes samu tv-re nincs hasonló alkalmazás - mert a legjobb pc nélkül lenne. A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2015
PowerISO
A mai modern tévék sem viszik az ISO-t. Ki venné meg a médialejátszókat, ha a TV-be építettek mindent szépen vinnének? ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2015
Ezt is köszönöm!
Én linuxos vagyok, de ott meg lehet oldani. .ISO fáljokat lehet csatolni, így a gép úgy érzékeli, mintha ténylegesen belerakod a CD-t, és simán lejátszható. Windowson nem tudom hogy van...
Idézet: Ettől az összehúzástól van az, hogy a cool-on sokszor egy-egy szó közepén szakítják meg a filmet a reklámmal? „Cool, Film+, RTL2 csatornákon összehúzzuk a reklámokat egymás mellé,”
Lett válasz a zsepis kérdésre?
Érdekelne minket is melyik filmben volt!
Ha majd öt év alatt nem derült ki, nem annyira fontos kérdés.
![]() ![]()
Szasztok!
Adott egy mappaszekezet, amiben vannak képek is. Ezek a képek (kb 100-150) mindenféle méretűek (800x600 - ...x... - 1920x1280)viszont a megjelenítésre egy 1440x900 monitor van használva. Tehát arra lenne szükségem, hogy kellene valamilyen program, aminek megadom a gyökér mappát, és kiválasztom, hogy mekkora felbontást szeretnék, és a képeket átnevezés, áthelyezés nélkül lecserélje a megfelelő méretre. Létezik ilyen program? Előre is köszönöm. Üdv.
Irfanview-ban a
Idézet: . „Batch conversion”
Az oldalaránnyal lesz gond, ez ugyanis nem azonos konvertálás utáni 1440x900 aránnyal. Vagy elnyújt aránytalanul, vagy levág, vagy betesz sötét széleket, erre figyelj.
Illetve ne 1440x900-ra konvertáld, hanem arányos más méretre. De nem is kellene konvertálni, a képnézők tudnak minden méretet max. képernyő méreten megjeleníteni. A hozzászólás módosítva: Dec 27, 2015
Köszönöm, ezt megnézem.
nagym6: Nem egy fényképnézegető ez, hanem egy weboldal, és egy slideshow-ban futnak a képek, csak van, amelyik igen lassan tölt be. Ezért gondoltuk, hogy egy egységes méret, még nem biztos az 1440x900, de valami hasnoló méret lesz.
Egy jpg kép bájtban mért méretét meghatározza annak minősége (mennyire van veszteségesen tömörítve), és a tartalma is.
Tudom, ez engem is idegesítene, ha néznék tv-t... A múltkor ment a gyűrűk ura, mondom megnézem, ha már amúgy is ott ülök egész nap. Lecsúsztam az elejéről, de nem estem kétségbe, elkezdtem nézni a szerverről, már vagy fél óra lement belőle adásban, mikor én elkezdetem nézni. Végignéztem a filmet, kifutott a stáblista is, az adásban levőből még hátra volt negyed óra!
![]()
Én ezért nem tudok tévét nézni. Max. havi 2-3 óra a reklámos tévéknél.
Fast stone photo resizer.
Üdv!
Békéscsabai kollégáktól kérdezem, hogy a Csaba center ,,melletti,, elektronikai alkatrész bolt nyitva lesz e holnap? (kedden) (neten nem találtam semmit ezzel kapcsolatban) Köszi! ![]()
Üdv!
Elmentem megnézni Neked! Leltár ezvan kiírva, ma is azvolt.... 30.-án nyitva 9 - 13 ig.
Nagyon köszönöm a fáradozásaid!
![]()
Szia.
Lehet késő a válasz, meg elég a többiek által felsorolt programok, de én a VLC Playerrel le tudom játszani a .iso kiterjesztésű filmeket is. Amit a képen mutatok abban a menükben is tudok lépkedni, int 1 DVD menüjében. Próbáld ki, hátha bejön.(Neten fent van, ingyenes)
Köszi, ezt is megnézem!
![]()
Sok mindent lejátszik, de egyre többször találkozok olyan file-kiterjesztéssel, amivel nem boldogul az elakadásjelző bója.
A file-kiterjesztés az smafu az csak egy karaktersorozat a file-név végén.
![]()
Többször voltam úgy, hogy átírtam a kiterjesztést, és már játszotta is.
Nekem is a VLC vált be mind közül a legjobban, de az utóbbi időben néha csinál olyanokat hogy a HD meg meg akad rajta (más lejátszóval nem), illetve nem javítja ki vagy ugorja át a hiányos (hiányzik belőle néhány kbyte) fájlt, hanem amikor a hibához ér egyszerűen visszaugrik az elejére. Eddig ezt nem csinálta, csak volt egy kis kockásodás a hibás résznél és ment tovább a lejátszás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |