Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm szépen. Bevált! Így most már le tudom adni a felvételi jelentkezést.
Nem tudom küszködött e bárki hasonló gondokkal. Szerencsétlenségemre ma felmondtak de találtam egy villanyszerelő állást amit MÉG nem pályáztam meg. Ugyanis a képzés minősége elég csapnivaló, száraz és gyakorlatoktól mentes volt. Szóval nem vagyok biztos benne hogy minden hibával boldogulni fogok.
Pedig a villanyszerelés nem atomfizika. Vágj bele, mert különben sosem tanulod meg.
Így megszerzed a hiányzó gyakorlatot. A 'bénázást' meg ráfogod az oktatásra.
Holnaptól megyek személyesen jelentkezni csak még előtte nem árt az önéletrajzból nyomtatni párat. Alig néhány napom van intézkedni mert utána már haza kell költözzek ha nem jön össze semmi. Pedig semmi kedvem hozzá mert tőlem pár utcával arrébb laknak a csajok.
Lakásfelújítás előtt állok (előbb-utóbb)
Tud e valaki oldalt, ahol a kérdéseimet olyan emberek válaszolják meg, akik értenek is a szakmához? Valamilyen fórum...
Ez nem véletlen. Jelentkezz minél hamarabb.
Üdv mindenkinek!
Vannak nagyon régi (60-as) évekbeli lemezeim mérete a 33-as és a 45-ös kislemez között van, a fordulatszáma 33-as LP-120-b van ráírva. Hogy egy dalt is említsek ami rajta van: Rácsos kapu rácsos ablak. Nos több a zaj, mint maga a dalok amik rajta vannak. Hogyan lehetne házilag kicsit jobb hangúvá tenni őket? Tudom vállalnak lemezmosást is egy két helyen de drága és a vélemények sem mindig pozitívak.
Ha kristályhangszedővel hallgatták, nem sokat lehet csinálni, legfeljebb beszerezni egy hibátlan példányt(honnan???). Házilag való tisztításhoz Degrell László Lemezjátszók és hanglemezek c. könyvét ajánlom alapos tanulmányozásra. Könyv.
Igen, olyannal hallgatták anno . Köszönöm a linkelt könyvet, hasznos leírások vannak benne.
Nekünk volt ún "antisztatikus lemezvédő-tisztító" folyadékos rendszerünk... Az ha egy lemezt egyszer vele játszottunk, onnantól kezdve nélküle sercegett, durrogott...
Egy kísérletnek javaslom: alkohol-desztvíz keverékkel nedvesítd meg a lemezt lejátszás előtt.(A tű folyadékkal telt barázdákban fusson).
Jó régen a "Lenco Clean" volt ilyen, volt nekem is, folyamatosan nedvesítette a lemezt a tű környékén.
Olyan spray is volt, amivel lefújva a lemez egész felületét, az megszilárdult, így a por beleragadt,, és le lehetett húzni a lemezről porral együtt.
Van olyan hogy bevált önéletrajz? Ha nem törlik ki akkor ide teszem és közösen összerakjuk. Az enyém félkésznek tekinthető.
Van. Tények felsorolva, röviden, mindenféle rizsa nélkül. Pl.: munkahely1: 1994 - 2000, munkahely2: 2000 - 2010. Esetleges egyéb tapasztalatok, jogosítványok (pl. targoncavezetői, darukezelői stb.), majd iskolák. Az elején a személyes adatokkal, esetleg fényképpel. Az érdeklődési kör/hobbi sok céget hidegen hagy, inkább ne. Mellékletben egy viszonylag jó példa.
Kerülendő a mindenféle kiemelés, max. bekezdésenként egy kicsit nagyobb betűtípus, esetleg félkövér. Legyen pdf formátumú, az minden rendszeren úgy néz ki, ahogy elkészítetted. A legontosabb a helyesírás. Ha az nincs, bukta az egész. Max. egy A4-es oldal, csak az igazsággal! A hozzászólás módosítva: Jan 28, 2016
Ja, és ne töltsd fel ide... Több okból sem.
Ennyi jelest még életemben nem láttam!
Azért néhány dogot el lehet titkolni. Nem kell mindent tudnia a munkaadónak. Én pl. olyasmire gondolok, hogy az ember nem fejezett be pl. egy iskolát, szakképzést, de ugye be kellene írni dátum szerint, mit is csináltál 2 évig, mégis jobb, ha ez titok marad, mert ez azt jelenti a munkaadónak, hogy képtelen vagy egy iskolát befejezni. Pedig más ok miatt nem sikerült, de ezt nem fogod részletezni egy önéletrajzban. Csak a leglényegesebbet kell beírni. Néhány tipp: szorgalmas, tanulékony, csapatjátékos, motivált, lelkes, megbízható, tisztelettudó, őszinte, stb... És a legjobb, ha ezek igazak is Vagy legalább nagy része.
A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2016
Én sem!
Ja! Dubaiban sípályát építettek és üzemeltetnek irtó sok pénzért. 6 m vastag a szigetelése.
Pár napja UA - SK között lépett át egy ukrán férfi, magyar útlevéllel, cseh rendszámú autóval. A határon meglépett, és cirka 50km keresztül nem tudták feltartóztatni a szlovák rendőrök
SK - HU Perbenyiken keresztül átment Lácacsékére, ahol a szlovák rendőrök nem követték már. Magyarországon nem hallani semmit felőle?
A legkedvesebb dolog amit mondtak nekem az utóbbi időbe:
Idézet: „Én: de ha a sorkatonait választanám akkor csak hétvégén lenne eltáv. Max meddig bírnád nélkülem? Ugyanis bárhova elvezényelhetnének Csajszi: Elviselhető de siess vissza” Hozzáteszem ma voltam a toborzó irodán jelentkezni. Kirúgtak de kapásból 4 munkahely közül kell válasszak: BSM, Máv, sereg, bútor szerelő. A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2016
Avagy hogyan költsünk el több millió forintot? Szerinted elég vastag a ház szigetelése? A franc tudja, szerintem rakjunk még rá bőven.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |