Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
3 perc alatt lehet csinalni paypal hozzaferest .
Azért kérem, mert nem tudom a jelszavamat. Tudom, csináljak új email fiókot, regizzek újra bla, bla, bla, de megkérdezem előbb. Ha nem, hát nem.
Sziasztok!
Nem rég volt Erdőkertesen 3D nyomtató találkozó, az említett kütyükön kívül meg lehetett tekinteni a SZIE mérnök tanoncai által épített gokartot is, amely képes magától parkolni és az összes olyan komfort és biztonsági funkcióval rendelkezik, ami a mai modern autókra jellemző. Készült egy kis videó az eseményről. Ha minden igaz, lesz jövőre is hasonló rendezvény, akinek van kedve, iratkozzon fel a youtube csatornámra, így időben értesülhet a dologról.
Megveheted sima kártyás fizetéssel is, úgy nem jó?
Nem feltétlen kell Paypal fiók hozzá. Én is úgy vásárolok a bankkártyámmal ,mintha hitelkártya lenne
Vannak bótok, ahol a Pay Palt favorizálják, a biztonság miatt. A Pay Pal -nál azonosítva van a vásárló, a bankja, így nem lehet lopott hitelkártyával fizetni, ha csak később derül ki, hogy a kártya le van tiltva. Gondolom.
Üdv mindenkinek! Kollégámnak a Wayteq x985BT gps-ére tettem vel iGO primot, európa TomTom térképpel, viszont az a furcsa benne, hogy amikor beállítom a célt nem mindig mondja az irányt.
Igaz eddig még csak szobában az ablak mellett próbáltam. Hiába megfelelő a jel beszélni nem mindig akart még Mi lehet a gondja vajon?
Sziasztok!
Keresem a Rossmann zenéjét jó minőségben, de Ncore on sem találom. Valaki? https://www.youtube.com/watch?v=Vmn0lNXSXwQ
Manőver előtt beszél, egyébként csendben van. Ha nem mozogsz, nem fog irányítani. Mit is mondhatna? Indulj már végre?
Az előbb már egész jól belejött, hogy manőver előtt beszélt, de most megint csendben lett. Nyilak vannak, de néma lett Eszter megint
Na holnap beteszem a kocsiba és éles teszt Simán mondhatna ilyeneket egyébként. Amúgy tegnap a telón használtam hazafelé jövet, és amikor 20 percig is kussba volt, eszembe jutott hogy beszélhetne 5-10 percenként valamit hogy el ne aludjon az ember. Vagy valami humorosat bevághatna időnként
Ja. Az első héten humoros. Aztán már az agyadra megy. Kollégám GPS-e így van beállítva. Ha beszélgetünk, akkor is beleszól "humoros" beszólásokat, nem hagy érvényesülni. A másik, hogy hibás a véletlenszám generátora, mert van, hogy egymás után percenként jön valami szöveg. A 10. "ott repül egy döglött varjú" már nem vicces, a "még egy kicsit, még egy kicsit, most pedig nézd meg mit csináltál" pedig elsőre sem volt vicces. A telefon csörgés, utána pedig a: "Nem veszed fel? Biztos a feleséged hív" pedig egyenesen idegesítő. A "de cuki kiskutya" se volt soha vicces. Kérdeztem már, hogy át lehet-e állítani normál üzemmódra, azt a választ kaptam, hogy igen, de már úgy megszokta, hiányozna neki a sok agysokkolás. Ez van.
A hozzászólás módosítva: Feb 25, 2017
Nekem offline térképes Sygic program van androidra. Még nem tévedtem el vele.
Kapcsold gyalogos módra és menj el sétálni. Kicsit hűs a levegő, de jobban fogsz aludni.
Nekem volt egy roma hang. Azon dőltünk a röhögéstől pár hétig. De mikor bevitt a kukoricásba megszüntettem a GPS-t. Szépen kivan táblázva minden.
Szia!
Itt megtalálod, igaz nem ingyen.
Leszedtem magam is, beállítottam a próba hang működik, de utána már nem beszél.
Egyébként ez az ébrenléti funkció milyen márkájú / szoftverű navigáción futott?
Nem tudom. Valami ősrégi cucc, kis kijelzővel, szaggatós képpel, béna billentyűzettel (a-tól elkezdve z-ig szépen sorban felsorolva az összes betű, semmi qwerty...). Ami rossz, azzal nem nagyon foglalkozok. Ez nem ébrenléti funkció volt, hanem a felidegesítés legfelső szintje. Eltévedt a gps, nem tudtuk merre kell menni, erre elkezd pofázni a csaj folyamatosan, mint hogy keresné a megfelelő utat. Beszélgetés közepén belekezd a saját történetébe. És tudod mit tudsz csinálni ilyenkor? Csendben maradsz. Megalázó, hogy beleszólnak a mondandódba, és még te megadod a tiszteletet a gps-nek, kivárod míg végigmondja, majd folytatod a történetet. Sok féle szövege van a csajnak, de ezek közül van pár, amit unásig ismételget, van olyan is, amit fél év alatt 1x hallottam, tehát nincsenek egyenletesen elosztva a szövegek. Hiba az egész.
Mondjuk meg tudlak érteni, én sem bírtam volna, meg utólag jobb is hogy nincs a mobilban sem ilyen funkció.
Jelentem a gps beszélt, habár párszor elhangzott hogy újratervezés...nem hallgattam rá
Egy kis autómosás link
Egyébként tudom már milyen hang kellene gps re...Palik Lászlós
Szevasztok!
Már megint nem tudok rákeresni egy felhasználóra: hogyan kell? Variáltam mindenféleképp, de nem jött össze. A témát nem tudom, melyikben volt. Köszönöm: Kálmán
Idézet: „user: granpa” Próbáld így.
Jobb oldalt felhasználók és beírod a felhasználó nevét
A kettőspont és a név közé nem kell szóköz.
Ez is volt. A Peti-féle is. =0
A hozzászólás módosítva: Feb 27, 2017
A legutóbbi h.sz.-át keresem. Nekem nincs alsó idézőjelem, az hol van?
Kész! Kirepedt a hócipőm! Nem tudom, mi a nyavalya van nálam, de ez mindig probléma.
Azt tudod melyik témában van? Mert az a kereső működik. Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |