Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szép és jó az érvelésed de engem nem tudsz meggyőzni arról, hogy hülyeség a maszk. Ez is egy gátja lehet a fertőzésnek, fel nem tudom fogni, miért ágálsz ellene, még ha burkoltan is.
Minek veszel fel bukósisakot? Viszonylag ritkák a balesetek.
Tbarath-nak is szól: egymást úgysem tudjátok meggyőzni, hát hagyjátok, hogy mindenki azt csináljon, amit akar.
Idézet: Hol tesztelnek? Hébe-hóba itt-ott ha valahogy egy fertőzés kiderül, annak környékén. „2 hónapban volt 3 olyan nap, amikor 20-26 közötti új fertőzöttet találtak.” Mifelénk volt több fertőzött, egypár teszt volt környezetében néhány embernél, soknál nem, akik vele érintkeztek. Nagy tömeg vizsgálatából lehetne pontosabbat mondani, a fertőzöttek számára. Zöme tünetmentes, nem is fogja tudni, hogy esetleg fertőzött volt, ez sem segít a statisztikának. A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2020
Szerintem ez az egész maszkosdi arra jó,hogy az embert tudják büntetni. Pont olyan mint a vásárlási idő sáv.Hogy jött ki,hogy 9-12 óráig csak a 65 éven felüliek járhatnak boltba? A többi időbe a 64 és fél évesek nem kaphatják el a betegséget?És még nem volt kötelező a maszk.Mi alapján jött ki az is,hogy 15 óráig lehetnek a boltok nyitva? Addig a vírus nem fertőz,csak utána? Mielőtt valaki megszólna,tudom hogy már nem kell 15 órakor bezárni,de előtte? Étterembe,kocsmába miért nem kell maszkot hordani? Pláne irodákban, ahol többen dolgoznak.Sehol nem láttam hogy lenne valakin. Azután az 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani. Járt már valaki vidéki strandon, ahol nem hogy 500-an, de akár 1000-1500-an is lehetnek egy meleg hétvégén? És mikor elmennek a büfébe, hot-dogos-hoz,sörözni,senki nem visel maszkot. Múltkor beugrottam egy boltba,csak annyira hogy vegyek egy ásványvizet. Közölték hogy kötelező a maszk,de ha nincs akkor adnak papír törlőt, azt is használhatom.Kérdem én,hogy az milyen egészségügyi kritériumnak felel meg? Mert ha tényleg a megelőzésről szólna a dolog, akkor meg lenne határozva hogy melyek azok a termékek amik maszk gyanánt használhatók és van egészségügyi minősítésük. És nem azt mondanák az okosok,hogy ha nincs maszkod, akkor takard el a szádat kendővel,sállal,vagy bármivel,mert szerintem ez így kicsit röhejes. Értem én hogy fontos a védekezés, a megelőzés, de úgy látom hogy ez is olyan mint a pap, aki bort iszik és vizet prédikál.
Nem horrornak, de egy barátom több mint egy évig lábadozott bénulásból. Sokat látogattam, és láttam csodákat. Mikor egy ember mozdulni sem tud, de az agya épp, pedig csak motorozott, de a balesetnél, még a sisakja is elrepült.
Ő mondta, hogy a lélegeztetőgépes kezelés egy napja legkevesebb 1 hét rehabilitációval jár. Lehet szorozni. Ha megmarad a kezelt, és gép nélkül is stabilan tud levegőt venni, azzal szembesül. hogy nem tud felkelni. A többit ellehet képzelni. A tévében minden szép tiszta a kórházban, de aki volt ilyen helyen, az ismeri a negyedik dimenziót, amit az o-led tévé sem tud megmutatni, a rét virágainak illatát.
Ha kérdezhetek itt ilyet:
Keresnék olyan programot amiben egy elkészült nyáklap rajzát kapcsolási rajz alapján "hibamentesíteni" lehetne. Sajnos elkészült egy sorozat hibás nyáklapom de nem tudtam rájönni mi baja, így átnézném gépen hogy hol lehet hiba a nyákrajzon. Valakinek ötlet?
Tény, hogy az emberben lévő káros vírusok -döntő mértékben- szájon orron át cseppekkel tudnak továbbmenni másokat fertőzni. Maszk ezt fogja meg jórészt, jelentősen csökken az esélye a másokra átterjedésnek. Műtéteknél is ezért van mindenki maszkban, a felnyitott beteg környezetében.
Mibe van tervezve a panel?
Eagle, és gerberben van kimentve emlékezetem szerint.
Azt hiszem, ebben sok igazság van.
Anyám amikor elsőként került be tüdőgyulladással a kórházba, még vidáman járt bottal. Utána már csak tologatni lehetett. Amikor másodjára kijött, akkor utána már tologatni sem lehetett, csak feküdt. Harmadjára meg nyugodjék békében...
Sajnos ismerős a helyzet. Tiszta Hollywood, de nem vìgjáték, hanem horrorfilm. Aki nem volt még kórházban, az el is hiszi amit lát.
Szentesi kórházhoz tartoztok Ti, is szerintem.
Nem is akarlak meggyőzni arról, hogy hülyeség a maszk, mert nem azt mondom. De azt továbbra is tartom, hogy jelenleg kb. zéró esélyed van arra, hogy boltban vagy tömegközlekedési eszközön (mert máshol nem kötelező) fertőző személybe fuss bele, és huzamosabb időt tölts a közvetlen közelében.
Arról pedig inkább ne is beszéljünk, hogy az (elvileg) egyszer használatos sebészmaszkot milyen körülmények között tároljuk, milyen kézzel tesszük fel, vesszük le, stb. Mert ugye darabja 150-300 Ft jelenleg, és hetekig-hónapokig hordják az emberek, nem használnak el belőle naponta 3-5-10 darabot.
Szervusztok.
Az alábbi képen látható vas darabot találtam a kocsikban. Mire tippeltek hogy mi lehet ez, mire való? Nekem a tippem az hogy alátét lehet az emelő alá, de kiképezve nincs neki csap. A kerék kulcs, a gyári csavarhuzo és villaskulcs alatt volt. Sorozatszáma van, és bele van űrbe a Volkswagen logó. Ez a bizonyíték hogy a régi autókban még volt vas ![]() 130*59*25 A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2020
Üdv. Ezek szerint a maiakban is van, csak most külön adják. Te döntöd el hogy, hol használod.
![]() Egyébként nem az emelő alá alátét, hogy ne nyomódjon a talajba, ha olyan helyen kell kereket cserélni?
Vannak kocsik, ahol tengelyenként másként néznek ki az emelőpontok, és ezért az ollósemelő tetejét változtatni kell. A Transit emelőjén ez egy felcsapható kupak (lásd kép), úgy látszik, a te kocsidon egy betehető pótlás.
Persze ez benne van a kézikönyvben, de azt is tudom (és dühítő is), hogy a használtan vásárolt kocsik jórészéhez valahogy elfelejtik átadni... A hozzászólás módosítva: Aug 8, 2020
Ehhez nem kell a könyvelő, hacsak nem ő intézi az utalásaid.
Egyszerűen átállítod a számlaszámot az itt találhatóra: https://24.hu/fn/uzleti-tippek/2020/08/06/tb-jarulek-uj-szamlaszam-nav/
Ha hülyeségeket írsz bizonyos állami cégnek,és még ki is teszed közszemlére a leveled akkor a kritikát is fogadd el. Ha meg a kritika nem tetszik akkor kétszer is gondold meg hogy mit írsz ki a fórumba. Mert moderáltatni a legkönnyebb! Nem pedig az érvelést elfogadni!
Ma kaptam egy jelzést, hogy valaki töröltette.
Ó már...
A Janival vitázást törölni kell, mert vagy túl fiatal a moderátor, vagy annyi idős már, hogy elhitte, a társadalombiztosítás politikai irányultságtól függ,- hiszen nehéz történelmet tanulni, és elfogadni, hogy ez nem politika, a társadalombiztosítás léte gazdasági szükségszerűség. A megvitatása csak társadalmi, és nem politikai vita, hiszen több, mint száz éve, politika és rendszerfüggetlen dolog. A zöldávós Csupati zöldávós rendőrkutyája, az állami terror eszköze bezzeg jó helyen van itt? A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2020
A Janival vitázást azért kellett törölni, mert a topik címe:
[OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik Köszönjük
Mint mondtam már, a moderátor jogát elismerem,(bár fenntartom, hogy a társadalombiztosítás nem politika) , nem tudhatom utólag, kevert-e bele valaki politikát.
De az ávós Csupatit és kutyáját kérem törölni. Kíméletlen. A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...