Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hááát nagyon röviden pár partiarc elmegy bulizni megismernek a vonaton egy manust aki szállást ajánl a srácoknak a srácok élnek a lehetőséggel, csak nem tudják, hogy a halálba mennek. Eltűnik egy srác pár ember fizet és megkínozhatja, eltűnik még egy srác és azt is megkínozzák, nem durva a film csak véres. A többit nem irom le
Remélem lesz. Én ott leszek... Akárhol is lenne. Esetleg a Holdon? Ott nincs tolongás! Apró humorbonbon: Mit mond a terminátor? Elnézést, hogy félbeszakítottam. Erről jut eszembe: Amikor SCSI vezérlős gépet raktam össze, és konfiguráltam az ID-ket, a lezárást terminatornak hívták (Ma már szoftveres az egész lezárás kérdés, esetleg jumperes. Anno ellenálláslétrát kellett belepakolni.) Mindig ez a vicc jutott az eszembe.
Csak nem horror? Én a kedvencek temetőjét láttam egy hete. 6-an néztük, és mindig volt valami poénos benyögés, úgyhogy végig röhögtük. Nem volt horror hangulat. Ámbár a macskanyávogástól összerettenek, főleg mióta láttam Köbzoli tigrisét. A gépén volt háttérképnek, és beterítette a scannert. Na Matyi, mars vissza mesét olvasni!
Jó drága videoklipp lehetett! Főleg ami a hátteret illeti: Egy nagy csarnok fala, meg egy kamion raktere
Ej-ej! Be kell oda jutni, meg kölcsön is kell kérni a kamiont. Én semelyiket sem tudnám megoldani!
Jó estét mindenkinek! Jajj de jó hogy végre békesség van! Ennek örülök! Csak így tovább!
Neked is szép estét!
Milyen 490es számot? Ja az nekem jobbra van. Ha a látogatottságra gondolsz
És még nincs 20 óra. Lehet rekord lesz? :smoke:
Én szomorú vagyok. Csak ennyien szavaztak, pedig ekkora a látogatottság? Mindenesetre látszik, lenne értelme a találkozónak. Biztos sokan jönnének. Mondjuk pl 52+127+10 összeg (a nem jönnék kivételével) 70 %-ára számítok, mivel ez egy átlagnál is összetartóbb közösség! A szavazás az év weblapja versenyben bebizonyította.
Én kb.100-150 főre számítanék egy találkozón, ha összejönne. Szerintem :gumicsirke:
Először kicsit idiótának tűnt aztán végül is egész jó kis videó. Főleg HD-ban.
Akkor most kivételesen én voltam az optimista Tudni lehet, hány aktív tagja van a HE-nek? Aki nem csak évente kettőt ír...
Huhhh, láttátok a románok elleni kézilabda vb. meccset? Nem semmi volt, 6 gólos hátránynál én már azt gondoltam vége, de nem, innen álltak fel és három góllal vertük a románokat.
Nemtudom valaki nézi e a híreket, de én most néztem.
Konkrétabban: Nyíregyházán, egy ház tetején, egy 0,5m -es jégdarabb nyitott egy új szellőzést!
Nagyon szép volt tőlük! Nem láttam, de kezét csókolom Pálingeréknek!
A mikulás alatt meggyengült, és az a "jégkása" csak betett a cserépnek...vagy Köbzoli eltévesztette, és nem az ablakon küld fénypost!
Na így rendeljen az ember az italába légipostán jeget...
Jégcsap dupla whiskhey-vel? Sehogy sem tudom leírni a visz ki -t!
Úgy tudom hogy azt nem is ÍRNI szokták!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |