Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Whis-kas? Olyan kaptár, ahol macskák laknak? Szekr.: Igen, Norberto, Te adtad az ötletet!
Köszi! Próbálok egész életemben olyan poénokkal operálni, amin azért gondolkodni is kell. Így jobban esik, ha leesik!
Igen, mert a moderátor 2-t, esetleg többet ér...
Egyébként én személy szerint, jóban vagyok jópár fórumozóval és természetesen van olyan moderátor kollégám is akivel még nem találkoztam személyesen. :smoke:
Mint égből leeső 50 cemtiméteres jégdarabka a fejemre, olyan volt ez!
Talán azért, mert még egyik modi se vette a fáradtságot, hogy áttegye egy már meglévő LED-es topikba, a sok közül.
pl. ebbe :duhos2: nagyon gonosz vagyok?
De azért nem kéne neki engem piszkálnia, mint reggel a SIEMENS S7 -nek... Miért nem elégszik meg egy figyelmeztetéssel? (A SIEMENS S7 különben végleg beköltözött a HE értesítő \ fórumtémák albejegyzésének.)
Legalább mondjátok, hogy titeket is szekál, nem csak engem!
Igen néhányszor engem is "zaklat"...Már azon gondolkodtam irok valami semmitmondót,hogy békén hagyjon.
Ezt a reakciót sem sűrűn kapom meg... Azt hiszem talált! Telibe?
Jóéjszakát mindenkinek, most lefekszem, és csak holnap megyek a falnak, mert már fáradt vagyok.
Ez a link vágta ki nállam a biztosítékot.
Kézzel tőltögettem ki a bevallást, bár egy gépen ellenőrizem a programjukban. Sehol nem figyelmeztetet hogy adatokat küldözget! Más helyen is jártam úgy hogy egy félbehagyott regisztrációra több mint egy év után is emlékezett az oldal, de az APEH -től azért nem vártam hiszen folyton az adótitokra hivatkoznak.
Egyébként miért nem lehet törölni a regisztrációt egyszerűen szinte sehol??? Az omdudsmanusok rugóznak az adatvédelmen, amitől egyre több tortakenő gyűlik a zsebünkben, (Átlag János legalább 7! féle igazolványt őrizget.) és egyre több papírt kérnek teljesen feleslegesen! A hab a tortán hogy az ügyfélkapujuk (magyarország.hu) érvénytelen biztonsági tanúsítványt használ! Csak saját kockázatra ! Ennyit az e -mint elcseszett közigazgatásról.
Halkan írom, ha adatvédelem van meg miegymás, akkor miért kapok a Reader's Dájdzseszt-től leveleket?! SOHA nem álltam velük kapcsolatban! és egyéb ilyen-olyan helyekről (Pl négy mancs) Mindenhol ott van, hogy harmadik félnek nem adják ki. Mármint a hivatalos szervek. IWIW-en sincs fent a lakcímem! A telefonkönyvben nem vagyok benne. Hogy jutottak az adataimhoz?! Milyen jogon zaklatnak?
A fenébe most látom hogy lelőtték a poént
1. Bármikor jogod van megtiltani, hogy küldjenek bármit.
2. Bármikor jogod van megtudni, hogy honnan vannak meg az adataid nekik. 3. Legalább ingyen lesz gyújtós. szerk: és hogy honnan? Talán, aláírhattál egy olyan szerződést ahol benne van, hogy az adataidat kiadhatják 3. félnek.
..és nem is akárhogy! Valamiért zokogtak is rajta! Vagy ezért, vagy azért!
Rá kell jönni a könyvek igazi értékére ingyen papír! (Horrorra akadva 1)
Mindig ezzel a Matyi gyerekkel van a probléma?
Már nyugodtabb vagyok... A SIEMENS is kiiratkozott!
én is elkezdtem sirni, de én akkor amikor megláttam hogy lelőtte a poént
Piroska sétál az erdőben. Megzizzen a bokor. Hát te ki vagy? Én? Piroska! És te? Én a vadász. Mit viszel a kis kosaradban? Van kenyér, kolbász, bor... Jó, jó! PAPÍR NINCS? Ezt le kellett írnom!
Nekem kedvencem amikor felhivnak XY utazási irodától, hogy az én nevemet és telefonszámomat sorsólta ki a gép...A telefonom titkositott nem adja ki a szolgáltató...akkor honnan?
A rendőr sétál az utcán hallja, hogy mozog a bokor odalép megkérdi: ki van bennt a bokorban?
- jean claude van damme - Akkor gyertek ki mind a négyen
Az élet nemi úton terjedő betegség. Halálozási aránya 100 %! Én is ebben a betegségben szenvedek. Minél tovább szeretnék "szenvedni"!
A "szerk" utánit olvastad? Bővebben: Link
Felvettek még egy moderátort titokban
Tudom-tudom, gyufa, meg kihúzás.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |