Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én sem viccből írtam. Azt azért viszont meg kell említeni, hogy mindent és mindenkit nem lehet 100%-osan figyelemmel kísérni. Viszont tény, hogy pl. bűncselekmények felderítésénél, vagy ferde személyiségűek nyomon követésénél sokkal jobban ki lehetne használni a rendszerekben rejlő lehetőségeket! Csak hát liberalizmus van...
De ne politizáljunk, ez az oldal nem arra való!
Sziasztok!
Idézet: „állítólag egy hónapra, de legalábbis pár hétre visszamenőleg jegyzik” Úgy tudom, hogy a törvény csak 24, videómegfigyelésnél 72 órát enged. Hangrögzítésnél már akár 1 év is lehet. Ui: Nem szívesen, de csatlakozom a torokfájósok köréhez. Amúgy az egész család betegeskedik.
Miért PONT a műhely topikba? Lehetne a lakás topik is!
Nem mindegy, hogy valakinek a lakása a műhely, vagy a műhely a lakása. (...ma is ezt :gumicsirke: akarok ebédelni...)
Tudod!? A Huszár zsilettpenge...!
Jobbulást mindenkinek!
Jobbulást!!
És magamnak is De nekem szerintem mandulaműtét lesz, de lehet hogy elmúlik... annyira nincs kedvem megválni az egyetlen mandulámtól, de ha gonoszkdoik, muszály lesz. Mindegy, majd holnap az orvos eldönti, de még elvileg vérkép csinálás előtte... Izgalmas hét lesz...
Laci megoldja zsilettpengével! Hívd fel, szerintem segít!
Hadd szedjék ki, majd a végén rámegy a zacskókra is, és megbánod! Nekem már nincs mikor még kis "narkós" voltam kiszedték. Majd eheted a sok fagyit utánna meg kapsz kisvasutat, nekem azért volt jó.
Szerencsére nekem még megvan. Bár elég sok gyermekem van, (5) azért jó, hogy még megvan. Biztosan az asszony is hiányolná..
Kicsi voltam a fájdalomért járt ajándék PIKKo kisvasút.
Ne viccelj! Ami maradt azt Mackó megette. (4 éves kuvasz kisfiú...) Mi minden alkalommal vadonat új csirkét sütünk, - de ma disznó volt...
Na, most az endoszkóp ugrik fel minden alkalommal...
NAGYTESTVÉR! BÚJJ ELŐŐŐŐ! :gun:
Javítsatok ki, ha tévednék, ill. egészítsetek ki! A mandula egy kapu. Megfogja, megtartja a kórokozókat, mielőtt azok tovább mennének. Begyullad, feláldozza magát. Más funkciója nincs. Megakadályozza, hogy a tüsző lejjebb húzódjon. Mellhártyára, szívre, izületre, "kincstári vagyonra". Ámde, ha visszatérően 3 hétnél tovább
gennyes, akkor inkább árt, mivel ekkor már nagy eséllyel lehúzódik, és szövődményes lesz a dolog. Olyan szövődmények, amitől védeni kellene neki. Ekkor már inkább fertőz... Ez 1000-ből egyszer van... a Többi 999 alkalommal jó szolgálatot tesz. Tomnak vírusos eredetű baja van, ilyenkor nincs genny, nem a fehérvérsejtek aktivizálódnak (mivel a vírus ezred akkora, és magától nem fertőz, csak egy másik sejtbe beleférkőzve. Saját sejtet meg nem támad az immunrendszer. Kivéve az autoimmun betegségek.) A szervezet vegyi fegyvereket vet be: az antitesteket. Nincs láz - ez a fehérvérsejtek tevékenységére utal - gyulladás, csak pirosság és fájdalom. ekkor antibiotikumot csak azért adnak, hogy a vírusos baj mellé ne jöjjön szövődményként bakteriális fertőzés.
de jó, a piko készletnek kis fúrója volt tokmánnyal! Az egyik cimbora azzal fúr - még most is - NYÁK lapot! Emberi méretig.
ÖÖÖT? Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Ilyen helyeken én is szívesen táncolnék. Nagyon jó videó, talán az egyik legjobb amit az elmúlt pár hónapban láttam
DANCING
Huhh Te tudsz valamit , Amugy eszembe jutott a MOTEL című film mi lenne, ha az orvosok is ugy dolgoznának
Ne is mondd, hátborzongató
Prága, ugye? Ott játszódott? Vagy hol is végezték konkrétan a "műtéteket"?
Jaja, azóta ugy vagyok vele, hogy nem megyek ott motelba
Szép kis képet alkottak ezzel a filmmel arról a "városkáról", mi?
Húúú az biztos Elgondolkozva ott van a Sensation több ezer ember, nah most hányan mennek motelba... Szerintem emiatt nem egy motel csődbe ment
|
Bejelentkezés
Hirdetés |