Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3624 / 3624
(#) nagym6 válasza Gafly hozzászólására (») Hé, 19:33 / 1

Nálam bonyolultabb volt a helyzet, nem úsztam meg ennyivel. Be kellett menni az áramszolgáltatóhoz és papíron eljátszani, hogy kikötötték. Ezért én reklamáltam, megállapították, hogy ő hibájuk, visszakötötték. Több órát voltam a hivatalban, ilyen olyan ügyintézőknél, végül egy mázsa papírral távoztam.
(#) granpa válasza nagym6 hozzászólására (») Hé, 20:45 /

Ezt eljátszották a mocskok Györökön, unokahúgomnál is. Ugyanígy félév után. Persze épp nem volt otthon senki (én Pesten, húgi Gulácson, mert oda férjült). Kifizettették a mocskok a visszakötési díjat. Ma már nem tudnák megcsinálni, mert átutalással megy, nem kallódik el a régi csekk.
(#) szs válasza jani1987 hozzászólására (») Hé, 23:17 /

Nem az összeg a lényeg.
A szomszédgyereknek 5000 ft volt, csakhát úgy, hogy kihagyott egy havi befizetést. Fizrtgette a számlákat, de azt valamiért nem fizette be. Aztán jöttek kikötni.
Én meg a telefonnal jártam meg a '90-es években hasonlóan. Egyszercsak nem tudtam hívni senkit, csak engem tudtak. Azaz a kimenő forgalmat korlátozták. Kiderült, bar fizetgetek, de kihagytam egy számlabefizezest, de több hónapja... Jól megleptem magam
Arra figyelj, hogy max egy hónapnyit csússz, de egyet se hagyj ki. Mert két hónap elmaradás után bármikor jöhetnek.
A hozzászólás módosítva: Hé, 23:23
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Kedd, 12:26 /

Ebből simán kifizethetted volna:

Idézet:
„Helló,

Örömmel értesítjük, hogy Önt választottuk ki az informatikai koordinátorunk által szervezett elektronikus online nyereményjáték három szerencsés nyertese közé.

Egy 2.800.000,00 EURO összegű csekket állítunk ki az Ön nevére, amint felveszi a kapcsolatot Berggruen Nicolas úrral. Azonban megköveteljük, hogy a nyeremény 75%-át személyes és családi célokra használja fel, a fennmaradó 25%-ot pedig egy jótékonysági szervezetnek ajánlja fel, lehetőleg olyannak, amely rákkutatással foglalkozó betegekkel és állatmenhelyekkel foglalkozik.

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a (berggruennicolas100@outlook.com) címen, hogy elfogadja ajánlatunkat.

Még egyszer gratulálunk csapatunk nevében.

Üdvözlettel,
Berggruen Nicolas úr

Közölte:
Wilson Rocha
IT/Online koordinátor
(#) SALáta hozzászólása Kedd, 12:30 /

Címke készíttetés

Sziasztok! Tudtok olyan műhelyt aki kis darabszámban is tud címkét készíteni? Benzin/olaj és mindenalló kellene. Hasonlóan ezüstös háttérrel/hordozóval mint a képen látható. A címkét elküldöm és a minimális változtatást is.
(#) Gafly válasza SALáta hozzászólására (») Kedd, 12:41 1 /

Van ilyen fórumtársunk, csak 25 hónapja nincs a fórumon.
Ezzel gondolom sokat segítettem.
(#) Alkotó válasza SALáta hozzászólására (») Kedd, 12:42 /

Szerintem bármelyik nyomda, grafikai vállalkozás, címfestők, esetleg bélyegzőkészítők ezt simán legyártják akár 1 db-os mennyiségben is. Hogy éppen ilyen ezüstös alaphordozójuk van-e azt meg kell kérdezni, de nem szoktak ilyesmin fennakadni.
Viszont ha nem te adod a kész nyomtatható grafikát, hanem nekik kell azt létrehozni, akkor azt ki kell fizetni, és van néhány oda-vissza küldözgetés a jóváhagyásig.
(#) Gafly válasza Alkotó hozzászólására (») Kedd, 12:57 / 2

Van a fórumon is, meg a családban is grafikus.
Ez utóbbi esetben mindennek macska füle lészen.
(#) Gafly válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 13:25 /

Ez utóbbi komoly, nem vicc.

Csaba23_3.jpg

(#) SALáta válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 14:48 /

Szerinted vállalkozna erre? Akár dxf be is tudom küldeni ha nekiülök. Egy pici változtatás kellene, meg eredetiben is. Természetesen láncfűrész lesz ?.
(#) SALáta válasza Alkotó hozzászólására (») Kedd, 14:49 /

Két helyen érdeklődtem, egyik sem vállalta.
(#) bbb válasza SALáta hozzászólására (») Kedd, 14:59 /

Vegyszer, olaj, időjárásálló címke"papír" kapható boltban is, színes lézernyomtatóval azt raksz rá, ami tetszik. Én fehéret használok (abból a Xerox nevertear, ami ár/érték arányban legjobb volt legutóbb), de ezüst színben is létezik, viszont nem olcsó egyáltalán. A 20-as csomagolás 15-16000Ft. Keresőszó: APLI 10071, vagy Avery Zweckform No. L6013
Az utóbbi van 8db-os kiszerelésben is 7000Ft körül.

Szerk.: mindhárom gyártó fehér poliészter etikettjét tudom ajánlani, mindegyik jó, csak az ár/db ami döntő szempont nálam a fehér színűeknél. Ezüstből viszont csak ezt a kettőt találtam így hirtelen. A fehérre nyomott matricáink teherautókon teljesítenek szolgálatot és pár évet ki szoktak bírni
A hozzászólás módosítva: Kedd, 15:02
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Kedd, 16:07 /

Az ilyen levélkék már szót sem érdemelnek

(Kifizettem én enélkül is, áldottsm az okos feledékeny fejem. Még a nejemre sem tudtam ráfogni a feledékenységet -amit nagyon bántam)
(#) tufatofu válasza SALáta hozzászólására (») Kedd, 17:23 /

Én nyomdában szoktam csináltatni kis tételben is.
(#) SALáta válasza bbb hozzászólására (») 5:23 /

Köszönöm szépen. Lézer nyomtatóba fekete van. De így már tudok kérdezni elérhető-e az anyag/vállalják-e a nyomtatást. Most már csak rá kell jönnöm mi az a formátum amiből az adott méretet biztos nyomtatja.
Polcos gép lesz. Eredeti címke cikkszám szerint az echoparts.com ön elérhető, de csak az USA ba küldenek. Másik helyen nincs kép, illetve nem oda mutat az IPL. Ez is érdekes mert kétféle van. Jött bontani való gép is, ott is két fajta gyújtás van, lényegében egyezik a kettő csak más a kinézet. Henger/dugó egyezik-szemre. Nem mentem bele részletesebben- azaz a portolást nem néztem.
Egyik 1995 ös kiadás, másik 2000.
(#) bbb válasza SALáta hozzászólására (») 8:03 /

Gyorsan rákerestem, Füzesabonyban egy nyomdát találtam, őt kérdezd meg: Link
Elmondod mit szeretnél, van-e megfelelő papírja, ill. ha te viszed ezt az etikettet, akkor kinyomtatja-e rá.
Legegyszerűbb, ha PDF fájlt viszel, azt méretpontosan tudják nyomtatni.
Következő: »»   3624 / 3624
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem