Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ampika!
Ezért van kitalálva ez a topik!
Kedves kolléga, most nagyon tévedsz. Szerk: nem ennek az oldalnak élek! Az egy dolog, hogy NAGYON sokat dolgozom számítógépen, és ez a kezdőlapom. Ha gép előtt vagyok, ez mindig meg van nyitva. Ha valami eszembe jut, megírom. megkérdezem. Az, hogy esetleg valaki erről az izéről mit tud, lehet-e kapni, nem feltétlenül illene a villanyszerelés topicba. Szerintem. Azért nem oda írtam. De igazad van. Elvégre Te vagy a moderátor.
Szerk2: Igyekszem sokoldalú lenni. Azt, hogy ennek a fórumnak élek, kikérem magamnak. A barátaimat megkérdezheted (kérdezhetnéd) Kiért mit tettem meg. Én az életért élek. Egy teljes és jó életért. Sokan hülyéztek már le. Nyiltan és burkoltan. Az nem volt félreértés. Ki is röhögtek. Ezt elfelejtettem leírni. De mindez nem érdekel. Az érdekel ki mondja ÉS mit mond.
Egyáltalán nem történt félreértés. Az egy dolog, hogy elmesélted, mi is van, hogy is van a lámpaszerkezettel kapcsolatban. A mondandó lényege viszont, ami köré tulajdonképpen a "mesét" köréfontad, az a következő volt:
Idézet: „A lényeg az az lenne, hogy honnét tudnék ilyen PCKE nevű szüntemntes invertert venni, akkumlátorral együtt?” Ez viszont már nem tartozik eme topik hatáskörébe, ezt be lehet látni nagyon könnyedén. Ilyesmire ott van a Vásárlás... mi, hol kapható? című téma. Szerinted azt mennyivel többen olvassák, mint az OFF-topikot? Nekem van tippem, nagyságrendnyi a különbség... Meghát itt nincs kivételezés senkivel, és nem is lesz igazából, minden tag egyenrangú. Amit az egyiknek nem szabad, akkor azt másnak sem lehet, csak azért, mert őt épp XYZ-ként van jelen az oldalon.
Ok köszi! Mivel "élémnybe" foglaltam ( vagy is ez történt velem ma, és hozzákapcsoltam hogy honnét lehetne ezt beszerezni, ezért gondoltam, hogy inkább ideírom, de leközelebb odafogom írni.)
Ez nem igazság, nem-igazság, és szeretet-nem szeretet kérdése. Vannak szabályok, amiket érdemes betartani.
A kék színű hozzászólásom utolsó két mondatát ajánlom mélyreható értelmezésre.
Megfogadom a tnácsod, leközelebb így teszek! fogalmazni sosam tudtam jól, nem vagyok a szavak embere irásban legalább is
Rád mindig lehet számítani. Én legalábbis mindig tudom hogy itt sertepertélsz a HE lapjain. (Igyál vizet, Laci fizet! Tudod a csuklásodra. )
Idézet: „nem ennek az oldalnak élek” Kedves kolléga, most nagyot tévedsz. Olvasd vissza szééééépeeeeen lassssssssan, hogy én mit írtam valójában. Szóról szóra, szépen, lassan. Nem azt, hogy ennek az oldalnak, hanem, hogy ennek a topiknak. Egészen mást jelent. Hogy honnan veszem ezt? Go to kereső, ott a tény, a bizonyíték, ezt még ha varázsló lennél, se tudnád megváltoztatni, hiszen tökéletes tény. Ebben nincs semmi rossz, csak a full igazságot írtam le. Ilyen alapvető és durva félreértések után milyen dolog lenne, ha én is hasonló, "furcsa" elveket vallanék, mint ahogyan azt az előbb írtad? Idézet: „Az érdekel ki mondja ÉS mit mond.”
Na, egye fene... Még egy kört!
Bááááár...., a víz ivás veszélyeket is rejthet! Láttam már olyat, hogy valaki vizet ivott, és havat hányt. (Persze, ehhez hideg kell!)
Honnan lehet szerezni olcsó USB-s billentyűzetet?
(Média Márk-ban 1200-ért találtam). Csak az elektronika kéne belőle. Gondolom a PS/2-est nem lehet átalakítani könnyen?
Csatlakozom! Ez nem politikai oldal, hogy egymás torkának ugorjanak a fórumozók! :yes:
Csatlakozom.
Civakodás helyett inkább segítsetek olcsó USB-s billentyűzet elektronikát keresnem
Dehogy akarjuk! Még a végén ideküldesz valami fura kinézetű szerkezetet a jövőből és mindanyiunkat eltüntetsz vele! Ráadásul csak egy rakás törött ablak maradna...
Nem, azt semmiképp sem! És a csuklást sem!
Köbcsukló. Hehehe.. :smile: Vagy gömbcsukló? Vagy amig én egyet, Ő hármat?Huk-huk-huk!
Jóéjakát mindenkinek! Holnap meló van, majd ott megkérdezem valamelyik kollégámat errről az PCKE ketyeréről.
Ott a pont!
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy Ati videókártyán, tv kimeneten 800*600-as felbontásban, ha a tv-n minden tökéletesen látszik, akork ha filmet szeretnék nézni, az miért nem fér rá a képernyőre? (csak egy kis részét látom és mindig ugyanakkorát) Mért nem lehet lekicsinyíteni a filmet?
Ilyen pc-t én is szeretnék!!! Nagyon komoly.
Mert a TV tudtommal 560*720, ami egy kicsit kisebb.
720*576 pontosan.
Idézet: „Mért nem lehet lekicsinyíteni a filmet?” Mivel játszod le? A Fullscreen módban jól kéne igazítania.
Amíg nincs nagy nyüzsi, elmesélem tegnap esti HiFi élményemet…
Mindig szerettem a templomi hangversenyeket. Gyerekkoromban a Budapesti Szent István Bazilikába jártunk templomba, és lenyűgözött, ha szólt az orgona, vagy ritkábban, ha kórus (is) énekelt. A templomokat nem kifejezetten mai szemléletű akusztikus kialakítással tervezték. Annyira visszhangosak, hogy egy 1/16 –os hang megszólaltatása után még fél órát keringőzik a falak között. A kántor már régen otthon van, amikor az utolsó taktusokat a templomban még hallani lehet. Mégis van annak egy varázsa, amikor megszólal az orgona vagy a kórus – esetleg mindkettő, - a karzaton. Arról nem is beszélve, nincs annál élethűen szólóbb hang, mint a természetes, És tegnap este Szokolay Bálint nőikara énekelt a templomban. Amikor 3 (sőt!) 4 szólamban énekeltek, azt figyeltem, hogy különböző intonációknál a templom különböző helyein szólaltak meg. (Pedig a kórus el sem mozdult a karzatról!) Na, ilyen erősítőt szeretnék építeni! Ezzel a hangképpel. :yes:
A fullscreen is rossz; csak a szereplők száját, illetve szemét látom közelről, ami elég rémisztő. Az érdekes nekem az, hogy az ablak módba is hiányoznak a szélei, akárhogy méretezgetem az ablakot, valahogy mindig átszámolja , hogy mindig ugyanolyan. Illetve, mintha az első néhány filmkocka még jó lenne, eztán mintha bekapcsolna valami szűrőt és onnantól szemek szájak stb
Megyek, megnézem nem divixen is.
Idézet: „templomokat nem kifejezetten mai szemléletű akusztikus kialakítással tervezték” Biztos vagy benne? Szerintem amióta templom a templom, ott az építész egyik nagyon fontos szempontja az akusztika megfelelő kialakítása! (Ugye már a görög szinház is, stb) Persze nem mai szemlélettel csinálták az biztos
Nem, egy "univerzális" Joysticket készítek.
Azt szeretném elérni, hogy jó legyen laptop-hoz is (USB billentyűzet nyilak+ctrl), C64-hez és egérnek is. (Az egér elektronikáját felhasználva). Mivel kiderült, hogy felesleges AVR-el előállítanom e jeleket és bonyolult is így inkább kipróbáltam egy billentyűzetet szétszedve. Be is jött csak hát PS/2-es és nem USB-s a laptopomon meg csak USB van. Kb ennyi a történet.
Ja meg hogy kislányomnak sokkal jobban bejöttek a C64-es játékok, mint a mostani gagyi PC-sek
Idézet: „Na, ilyen erősítőt szeretnék építeni! Ezzel a hangképpel.” Nem inkább a házat kéne átalakítani olyan akusztikájúra? |
Bejelentkezés
Hirdetés |