Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   541 / 3608
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Máj 24, 2009 /

Böngészgettem éppen a D meghajtómat, hogy a csomó adatot, amit le / fel töltök, hogy állnak, milyen programok vannak, illetve mik azok amik fölöslegesek. Egy program packot ledtem és közé akadt egy hang alapján az előadót felismerő kis program. Nemsemmi.

Valószínüleg, a hangot, nem hang formájában küldi el az adatbázisszervernek, hanem fügvénnyé alakítja és úgy küldi el. Ezt onnét sejtem, hogy 237bytes sebességel kommunikált, és kb 4 másodperc alatt felismerte hang alapján az előadót..
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Na tessék! Most szósz... Már megbírkóztunk vele.
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Ez a program nekem is megvan, itt HE-n ajánlotta valaki... Tényleg nem semmi program, jó kis adatbázisa lehet...
(#) vtsoftware válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Én ilyesmire vagy Tunatic-ot, vagy Winampot használok.
De akkor mostmár +1 progi amivel több esély van egy ismeretlen zene azonosítására.
Jó a Winamp AutoTag-je nagyon, de van amit nem tud megmondani, azokat majd megpróbálom ezzel.
JetAudio a progi neve?
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

JetAudio annak a programnak a neve, amivel a zenét lejátszottam, a lila kis valami, volt az, ami a hngot azonosította.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Innen letudod tölteni.

Szerk.: már korábban letöltötted az asztalodra, ha jól emlékszem.
(#) vtsoftware válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Jaa, az a Tunatic. Nem vettem észre. Még itt a HE-n tárgyalták.
(#) _ampervadasz_ válasza vtsoftware hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

akkor az emlékezetem nem csal annyira, amennyire én éreztem hogy csal.
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Ez a lényeg köbzoli! De ha később hiányolnál Biliboyunk lemezkezőjét, akkor csak le kell törölnöd a Diskeeper -t.
(#) llaci56 hozzászólása Máj 24, 2009 /

Hallottátok? A Microsoft fog gyártani porszívót. Végre egy termékük, amivel nem fogunk szívni.
(#) _ampervadasz_ válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

A lényeg hogy ne fagyon le, és ne pachelje magát, és hogy Ne Micro$soft dugaljba kelljen dugni, hanem rendes 230V -osba.
(#) Ricsi89 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Ez jó! Akkor ezt már most fújhatjuk?
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Pont nem! Egy termék a mikro-tól, amivel akkor is szívni fogunk ha tökéletesen működik!
(#) llaci56 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

De miért tenné?
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Akkor kiadnak egy nemműködő dolgot és még áram sem kell, mert te magad leszel a (por)szívó. Ők meg megint jól megszedik magukat. :yes:
(#) llaci56 hozzászólása Máj 24, 2009 /

Már többedszer fordul elő, hogy nem tudok szavazni. Nincs olyan pont, amit megjelölhetek.
Nem 100%, hogy ott leszek, mert ha a családdal épp nyaralunk valahol, akkor ez kivitelezhetetlen. De 100%, hogy el akarok menni, és nem gondolkodom az utazáson.
(#) Ricsi89 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Én sem tudom mi lesz, mert nyolcadikán börze, ahová mindenféleképpen menni akarok. És nekem 600km oda-vissza az út. Pedig menni akarok mindkét helyre. De így sok lenne. Ezért nem is szavaztam még semelyikre.
(#) zenetom hozzászólása Máj 24, 2009 /

Hát ezt muszály belinkelnem A szerelem, mint biokémiai reakció
(#) llaci56 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Te félreértesz! Szó sincs olyanról, hogy bár ki is keresztbetenne!
(#) llaci56 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy emlékszem minden enzim és hormon nevére, de gimiben - még ha nem is tartozott szorosan a tananyaghoz, - erről már hallottam biológia órán. (Pénteken volt a 35 éves érettségi találkozónk... )
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Zenetom én Téged ugy szeretlek
(#) zenetom válasza Georgee hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Énis :pirul:

llaci56: most meg nem tanítják a suliban... (vagyis nállunk nem..), biztos nem akarják kiábrándítani a fiatalokat
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Kapni fogsz Zenetom
Idézet:
„kiábrándítani a fiatalokat”
direkt szivatsz? Majd lessz Neked is nő az életedben
(#) Szebence válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 24, 2009 /

Értem, köszi!
(#) adamik hozzászólása Máj 24, 2009 /

Üdv mindenkinek!! sajnos nem találtam sehol olyan témát ami részletesen bemutatná hogyan kell beállítani a routereket!! Nekem egy level one FBR-1402TX típusu routerem van most vettem kéz alól ezért nincs használati utasitása. a gondom a következő: UPC netem van ami mint utólag kiderült nem támogatja a netmegosztást!!
összekötöttem a routert és a gépeket és megnyitottam a böngészőt ahol egy olyan szöveg fogadott hogy jelenleg nem elérhető az internetszolgáltatás regisztráljak!! be is regisztráltam elméletileg a routert írta hogy kapcsoljam ki a gépet és a modemet húzzam ki majd 20 másodperc mulva bekapcs minden! meg is történt és mind a két gépen szépen ment a net olyan negyed óráig!! ez után hol az egyik hol a másik gépen ment el a net és csak úgy lehetett visszahozni hogy kihúztam a portból átdugtam egy másikba és hálózatjavításra katt!! ez a netszakadás mindig más időben történik van amikor 1 órában 2X de van olyan is hogy fél napig nincs gond!!elméletileg a mac adress klónozása lenne a megoldás amit a modem beállításaiba meg is találtam de sajnos nem tudom mit is kellene még beirnom!!
http://kepfeltoltes.hu/090524/Felv_tel3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090524/Felv_tel4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090524/Felv_tel5_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090524/Felv_tel6_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090524/Felv_tel7_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090524/Felv_tel1tfj_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt vannak a képek.
végül is csak abban szeretném kérni a segitségeteket hogy milyen adatokat kell megadnom az üres mezőkbe hogy tökéletes működésre birjam a routert(jó szájbarágósan mert nem értek hozzá)
ja igen van egy status feliratú kis led az előlapon ami egyfolytában pirosan világit, nem tudom mit jelent de gondolom nem jót!! előre is köszönök mindent!!

Lehet azért nem találtál ilyen témát mert ez egy elektronikai fórum? De akkor is van kiemelten egy téma , ami képes befogadni egy számítástechnikai kérdést.
szamóca
(#) llaci56 válasza adamik hozzászólására (») Máj 25, 2009 /

Itt van a teljes leírása. :google:
Frissíts firmware-t! Kapcsold ki a DHCP szervert, és állíts be fix IP-ket a gépeken. Ha ezek nem oldják meg a problémát, akkor cserélj routert.
(#) llaci56 válasza adamik hozzászólására (») Máj 25, 2009 /

Az első képen be kellene állítani a net kapcsolatodat. A szolgáltatód adja meg a kitöltendő adatokat, ezeket kellene beírni, az utolsó "képen" pedig tesztelheted a kapcsolatot.
(#) bankimajki hozzászólása Máj 25, 2009 /

lenne egy olyan kérdésem, hogy itt a fórumon doc, vagy docx formátumot lehet csatolni? (nekem nem sikerült eddig)
(#) Norberto válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 25, 2009 /

Szerintem 100%, hogy lehet csatolni ilyesmiket. Tulajdonképpen egyetlen kivétel van, a BMP képfájl.
(#) bankimajki válasza Norberto hozzászólására (») Máj 25, 2009 /

akkor velem van a baj, de amikor én megpróbálom, akkor csak simán elindítja, majd se kép, se hang nem reagál, és nem is sikerül neki.
Következő: »»   541 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem