Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Inkább egyél eperbenfőttet, vagy hűtőbenhűttet, mint bennszülöttet! Kan(ni)bál...
De igaz, ott a pont!
Ez nem volt rossz!
Biztos láma kérdés ,de hol és mikor van ilyen börze ?
Nem lettem okosabb.
Látod, látod. Nem lehet itt átverni itt senkit. Mostmár takarékon működök és nem eszek annyi szamócát, mert lekvár fog készülni belőle. Nyami. :finom:
Szerintem ezt akarta belinkelni. Börze topic
Van egy kereső ahová a kulcszavakat beirod, és megtalálod a topicot, illetve ha 440952 -es hosz. -em megnézed, akkor a találkozó topicra kattintasz, akkor oda, ha a börzére akkor oda fog vinni.
jelenleg jobbat nemtudok mondani, azt tudom én is amit ott beszélnek ( -ünk )
Kezdek rájönni ,hogy ez a HE kicsit olyan stílust vesz fel ,mintha pl. azt kérdeznéd : "hol a Lomex" ? én meg azt válaszolnám "vegyél egy telefonkönyvet" és meg fogod tudni.
Arra lettem volna kíváncsi ,hogy fixen vannak e pl. 7 végeken valahol börzék pl. Pesten.
Sziasztok !
Elektrotanya-s meghivót keresnék ha lenne szabad valakinek! gerbimarkukac freemailponthu
Ne haragudj, de szerintem a kérdésedre normális elfogadható választ adtam, sem megbántani, sem megsérteni nem volt szándékomban!
A lényeg az, hogy ott van egy link a hozzászólásomban, ahol a szükséges informácót ( -kat) megtudod találni! Csak egy fóumozó vagyok, és nem a szervező. Ha a megfelelő topicban próbálod feltenni a kérdést nagyobb eséllyel kapsz rá választ.
1 . Nem bántottál meg ,csak rossz a link !
2. a keresőt ismerem ,csak nem akartam annyit olvasni 3. már rég megtaláltam a helyszínt ,ráadásul abba a suliba jártam 4. ha esetleg a forum.index.hu -n a "tt-be kezdtem" topicba tévednél (meg mások is) ,akkor meglepődnél ,hogy a leg lámább kérdésre is választ kapsz ,nem a keresőt emlegetik ! Én ahhoz vagyok szokva ,de majd alakulok
Semmi gond, a rossz linkért, meg én elnézést kérek! amit neked belinkeltek, érdekes módon még én is csak először látom.
Idézet: „A probléma ott van, hogy be akartál vinni minket a málnásba.. Pedig a medvék, a csöves topic-ban vannak !” Ez vágta nállam a biztosítékot. Mára viszont elköszönök, jóészakát mindenkinek, neked köbzoli kellemes téli álmot!
Na, ezt jól benéztem...
A szavazásnál kapásból szavaztam egy "100%, hogy ott leszek"-re, csak én nem erre gondoltam pont Na mindegy, késő van már
Jó estét! Látom volt ám pörgés ma is
Én is csatlakoznék az eper témához. Nálunk is megvolt az idei első eperszüret. Full bio, semmi E-XXX. A képek magukért beszélnek.
Csak nehogy adj neki 3-400V anódfeszt!
Milyen foglalat kell neki? Hány W? A kimenők mekkorák, hol vannak?
Jó reggelt mindenkinek! 5 oldalas lemaradásban vagyok, tegnap a börzén voltam. A héten ötös szigorlatot tettem, és 3 hetes gyakorlatomat a BMF székesfehérvári könyvtárában tölthetem! Lehet, hogy Pesten is leszek! Ha van fórumos kolléga, ott beolvashat nekem! Pontos időpontot megírom!
Úgy, hogy megkeresed hozzá a sértetlen EXE-t.
Így, néhány szem eperrel lehet ideje bőven! Nálunk, első nekifutasásra 10 kg lett, és hol van még az érés!? Ezt megenni és elrakni sem kőnnyű...
Csak nehogy a torkosságod miatt mentőt keljen hívni. Aztán meg majd írhatják a zárójelentésedbe:
"A bajszát leperzselé, a forró eperzselé."
Üdv Action, és peszre mindenkinek!
Idézet: Ez nagyon fájdalmas volt! Füstbe ment a biztosítékom. Nem vagyok összekapcsolva az oszcilloszkóppal, mégis kiakadt, amikor az agyműködésem a felsőhatára felett teljesített, ha meg a TV közelébe mentem, elfordult a kép, és a szinkron is elmászott. „A bajszát leperzselé, a forró eperzselé.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |