Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Glacéestengel helyesen: Glacestengel - fagylalt tölcsér, szó szerint fagylaltszár.
Igen, fagylaltkehely.
![]() ![]()
Szép reggelt mindenkinek!
Nézegettem mit tud a DVD íróm... Találtam róla egy linket amin le van írva ról a szinte minden.. Bővebben: Link Itt nézegettem, aztán egyszer valamin megakadt a szemem. -----> Lightscribe ez micsoda? Bemásoltam a googlébe, olyasmit hozott ki hogy "CD/DVD feliratozás" ![]() Akkor ez az aminek én hiszem? Hogy a DVD íróval lehet a lemezre cinkét égetni? ![]() Üdv!
Igen így van. Csak vigyázz mert védett madár!
![]()
Veszel egy spéci DVD lemezt aminek semmi nincs a felső felén (nem olyant amire nyomtatni lehet) hanem amelyiken azt írja hogy LightScribe és a lemezt fordítva rakod bele az íróba és egy Nero szoftverrel rá lehet égetni...
LightScribe from Wikipedia
Ez jó "cinkét"
![]() A saját írásomon röhögök... Először olvasom, hogy mit írtál, gondolkozom, milyen madár? Visszanézek az én HSZ-emre nézem "cinkét égetni" ![]()
Szia!
Köszönöm! Szóval az amire gyanakodtam, csak speciális lemez kell ide ![]() Az a lemez miben másabb a hagyományos lemezektől? Úgy értve hogy az a felület amire égetni lehet,csak üres, vagy az anyaga is más? Üdv!
Felülete is más és persze üress... (nincs rajta TDK felírat s Te ráégeted a Maxell-t) Hogy nézne ki...
![]()
Én akkor, kitalálnák valami saját márkát
![]() Ezek a spec. lemezek mennyivel drágábbak mint a hagyományosak? Vagy csillagos ég? ![]() Szerk.: Most néztem, nem is olyan nagyon drága :yes: Bővebben: Link
Egyszer kipróbáltam, de alul múlta az elképzelésem.
![]()
Nekem bejött. A fontosabb lemezek mind így vannak, ha már van ilyen is miért ne használjuk ki...
Viszont nálatok jó drága, mi-nálunk ha box-ba veszed akkor kijön ~120-140Ft-ba darabja... És így tokban meg 200Ft max.
Nekem Label Flash, és Disc@2 támogatásos
![]()
sziasztok, szerintem itt a legolcsóbbak ezek a lemezek Bővebben: Lightscribe
Jó napot mindenknek!
Megérkezvén a börzéről, egy pár kinccsel tértem haza. ![]() nem volt olyan nagy a felhozatal most mint korábban.
Gratula! Szép jószágok. Mennyit kóstáltak?
Ha elmondanám, akkor "nyakamtekert" lenne!
![]()
Vettem az adást!
![]()
Vettem, még 125db 1n
4148 -ast is, meg pár darab ledet is. Megelégeltem hogy soha nincsen amikor kéne. ![]()
Én ha eljutok a börzére, akkor megveszek mindent.
![]()
Idézet: „Én ha eljutok a börzére, akkor megveszek mindent” Engem ez fog a "nyomorba" dönteni. Ezért is hagyom otthon a sok pénzt, és csak egy töredékét viszem magammal. Így nemtudom elkölteni az egészet. ![]()
Én nem merek menni mert ott TI már nem vásárolnátok.
![]()
Na majd meglátjuk!
![]() Vajon most miért jöttek kevesen?.... igen, azért mert ők is tudták, hogy mire ideérnek, semmi nem lessz ott! ![]() ui.: van egy csomó 24V AC tekercselésű, két váltóérintkezős, aranyozott érintkezőkkel, de semmi több információt nem találok rólla.
Idézet: „ui.: van egy csomó 24V AC tekercselésű, két váltóérintkezős, aranyozott érintkezőkkel, de semmi több információt nem találok rólla.” Miről van szó? ![]() ![]() ![]()
Ez jó volt!
![]() ![]()
Követlek a a szamócaevésben, kár hogy ez eperbennfőtt, aztán meg hűtőbenhűtt, de akkor is finom!
![]()
De, bizony ez málna. Ampervadász át akart vágni minket!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |